Hiidenkiukaantie 1, Helsinki (Lehtisaari)

375 000 € 119,2 m² 5 h + k + kph + vh + erillinen wc + parveke (yhtiöjärjestyksessä 5 h+k)
Velaton hinta 375 000 €
Hoitovastike 988,80 €/kk
Asuinpinta-ala 119,2 m²
Huoneita 5
Kerros 2
Rakennusvuosi 1967
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Lehtisaari

Avara ja valoisa perheasunto hyvin hoidetussa hissitalossa Lehtisaaren korkeimmalla kohdalla. Asunnossa on neljä makuuhuonetta, tilava olohuone, jonka yhteydessä on kaunis takka tunnelmaa luomassa, keittiössä on loistavat tilat kotikokeille kuin myös seurusteluun, kylpyhuone ja erillinen wc on remontoitu taloyhtiössä tehdyn linjasaneerauksen yhteydessä, pyykkihuollolle on erilliset tilat kylpyhuoneen vieressä, huoneiston levyiseltä eteläparvekeelta voi nauttia vehreistä näkymistä, hyvät säilytystilat ja erillinen vaatehuone.

Lehtisaari on läntisen Helsingin merellinen helmi, joka sopii moniin tarkoituksiin, alue on erittäin ihanteellinen varsinkin lapsi- ja koiraperheille, saarelta löytyy loistavat mahdollisuudet ulkoilun ja urheilun harrastamiseen, luonto ja meri ovat kaikkialla läsnä, mutta kaupungin ydin on myös helposti tavoitettavissa.

Lehtisaaresta on loistavat yhteydet moneen suuntaan sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä, alueelta toimii hyvä lähikauppa, lisäpalveluita löytyy sekä Munkkiniemestä että Tapiolasta, lähialueiden hyvätasoiset koulut ovat helposti saavutettavissa.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20350651
Osoite Hiidenkiukaantie 1, 00340 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 5 h + k + kph + vh + erillinen wc + parveke (yhtiöjärjestyksessä 5 h+k)
Huoneet 5
Asuintilojen pinta-ala 119,2 m²
Kokonaispinta-ala 119,2 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 119,2 m2, edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Huoneiston 1 A 4 jyvitetty pinta-ala on 123,6 m2.
Kerros 2/4
Rakennusvuosi 1967
Käyttöönottovuosi 1967
Vapautuminen 2-3 kk kaupasta/sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 308 770,95 €
Velkaosuus 66 229,05 €
Velaton hinta 375 000 €
Neliöhinta 3 145,97 €/m²
Hoitovastike 988,80 €/kk
Rahoitusvastike 658,79 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 647,59 €/kk
Muut maksut Yhtiöjärjestys 4 § Osakkeenomistajien on yhtiön menojen peittämiseksi suoritettava hallitsemistaan huoneistoista kuukausittain yhtiölle vastiketta, joka on määrättävä 3 §:ssä mainittuja jyvitettyjä pinta-aloja perusteena käyttäen. Huoneiston 1 A 4 jyvitetty pinta-ala on 123,6 m2. Yhtiöjärjestys 5 § Kukin osakkeenomistaja on oikeutettu joko kokonaan tai osittain maksamaan hänen omistamiaan osakkeita rasittavan osuuden yhtiön pitkäaikaisista lainoista, jolloin maksuperusteena on osakkaan hallitsemasta huoneistosta tässä yhtiöjärjestyksessä määrätty vastikkeen määräämisperuste, suorittamalla yhtiölle osuuttaan tai sen määräosaa vastaava rahamäärä. Tällä tavoin lainaosuutensa maksaneelta osakkeenomistajalta perittävä vastike lasketaan vastaamaan hänen osuuttaan yhtiön kaikista muista paitsi edellä mainituista lainoista johtuneista menoista. Milloin osakas lainaosuudestaan on maksanut vain määräosan, määrätään hänen vastikkeensa siten, että siihen edellä mainittujen muiden menojen osuuden lisäksi lasketaan kuuluvaksi vielä maksamattoman lainaosuuden yhtiölle aiheuttamat kustannukset. Yhtiökokous on valtuuttanut hallituksen tarvittaessa keräämään enintään yhden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen. Vastikkeet Hoitovastike 8 euroa/jm2/kk Rahoitusvastikkeet Linjasaneeraus 3,27 euroa/jm2/kk Hissit 0,70 euroa/jm2/kk Talo 2 julkisivut euroa 0,38 euroa/jm2/kk Maalämpöurakka 0,98 euroa/jm2/kk Vesimaksu 15,20 euroa/henkilö/kk Sauna 14,00 euroa 4 krt/kk Autopaikka/sähkö 18 euroa/kk, katospaikka 18 euro/kk, katospaikka/sähkö 25 euroa/kk, autotalli 95 euroa/kk. Pesutupa 24 euroa/vuosi. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistuoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 15,20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Sisäänvedetty
Parvekkeen ilmansuunta Etelä
Tietoliikenne Elisa 10M, osakkailla on mahdollisuus tilata Elisalta laajakaistan lisänopeus sekä maksullisia TV-palveluita sopimalla asiasta Elisan kanssa. Yhtiön sopimus katetaan hoitovaroista.
Muuta kauppaan kuuluvaa Kylpyhuoneen vieressä on liukuovien takana erillinen tila pyykinpesukoneelle ja kuivauskoneelle.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Maalämpö
Tulisija Takka

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Rakennusmateriaalien kuvaus Betoni/tiili
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (induktio), lattiat (korkki), astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 4, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Hiidenkiukaantie 1-3
Isännöitsijän yhteystiedot Arto Söderholm, Oiva Isännöinti Helsinki Oy, Bulevardi 21 A, 5. krs, 00180 Helsinki, p. 010 411 6700, arto.soderholm@oi.fi
Huolto Talonmies
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Kellarikomerot (kylmäkellarit 4 kpl ja kellarikomerot)
Taloyhtiön autopaikat Autopaikat yhteensä 79 kpl, joista autotalli/-hallipaikkoja 15 kpl ja muita autopaikkoja 64 kpl.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv
Tehdyt remontit Kaukolämpö 1991, parvekejulkisivun peruskorjaus 1994, tasakaton katteen uusiminen 1997, tiiliseinäkorjauksia 1998-2000, ikkunoiden osittainen uusiminen 2001, autokannen peruskorjaus 2005, Elisa Oyj:n kaapelitelevisioverkkoon 2005, lämmönsiirrin uusittu 2009, pohjaviemäreiden sukitus 2010, hissit ja putkistosaneeraus 2014, parvekelinjojen vesikattojen korjaus 2016, talo 2 julkisivukorjaus 2019, vesikaton kuntotarkastus, parvekelinjojen kuntoarvio 2021, tuuletusparvekkeiden lattioiden vesieristyksen uusiminen, maalämpö ja lämmöntalteenottojärjestelmän asennus.
Tulevat remontit Kunnossapitotarveselvitys 2024: Parvekelinjojen ikkunoiden ja ovien kunnostus/uusiminen, huoneistoparvekkeiden kunnostus, sähkö- ja hybridiautojen latauspisteiden lisääminen tarpeen mukaisesti koskien piha- ja katospaikat ja autotallit, vesikattojen peruskorjaus, jonka yhteydessä uusitaan tuuletusparvekkeiden mattotelineet, aurinkopaneelien asentaminen vesikatolle vesikaton peruskorjauksen jälkeen, 3 talon itäpäädyn peruskorjaus.
Energialuokka D2007, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 17619,4 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokra 558 615,84 €
Tontin vuokranantaja Helsingin seurakuntayhtymä
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2039
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki kaupunkiympäristön toimiala puh. 09 310 2611
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Alueella Alepan hyvä lähikauppa. Ravintola Crusty Pizza. Kirjasto Munkkiniemi. Terveyskeskus Munkkiniemi.
Koulut Lehtisaaressa on Munkkiniemen ala-asteen sivukoulu, jossa toimii esikoulu ja 1-2 luokat, Munkkiniemen ala-aste, Munkkiniemen yhteiskoulu yläaste ja lukio, Munkkivuoressa Helsingin rankalais-suomalainen koulu, Hoplaxskolan Munkkiniemessä, Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu ja Gymnasiet Lärkan Etelä-Haagassa.
Päiväkodit Lehtisaaressa Helsingin kaupungin suomenkielinen päiväkoti Lehtisaari, yksityinen englanninkielinen Pilke päiväkoti, Munkkiniemessä kaupungin suomenkieliset päiväkodit Kaartintorppa ja Ruusu, ruotsinkielinen Daghemmet Elka, yksityiset päiväkodit Munkkiniemen Montessori-leikkikoulu ja Munkkiniemi Ankkalampi-Duckies.
Liikenneyhteydet Bussit Kuusisaarentieltä, Palvelulinja 34 Kaskisaari-Munkkivuoren ostoskeskus, metroasemat Keilaniemi ja Otaniemi, liityntäliikenne metroasemille. Raide-Jokeri on valmistumassa, lähin pysäkki on Otaniemen sillan vieressä.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Hallitus on päättänyt käyttää yhtiökokouksen valtuutusta ja kerää yhden ylimääräisen hoitovastikkeen, joka kerätään kahdessa erässä, eräpäivillä 5.11.2023 ja 5.12.2023. Yhtiökokouksessa 7.5.2015 päätettiin hyväksyä ilmalämpöpumpun asennus parvekkeelle. Ennen asennusta on taloyhtiön kanssa laadittava kirjallinen sopimus. Asunto Oy Hiidenkiukaantie 1-3 omistaa 1200 kpl Lehtisaaren Väestösuoja Oy:n osakkeita, joka on 15 % osakekannasta. Lehtisaaren Väestösuoja Oy hallinnoi Lehtisaaren väestösuojaa. Väestösuojan korjaushankkeena vuodelle 2023 on päätetty viemäreiden sukitusurakka (115 000 euroa). Vuokratuotot kattavat pääosin hoitokulut. Korjaushankkeet rahoitetaan osakkailta perittävällä vastikkeella. Vuonna 2023 As Oy Hiidenkiukaantie 1-3 vastikeosuus on yhteensä 14.400 euroa

Sari Kiviharju

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM Espoo, Kauniainen +358505111618
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​