Hennerinkatu 17, Tampere (Hyhky)

318 000 € 92 m² 4h + k + s
Velaton hinta 318 000 €
Hoitovastike 414 €/kk
Asuinpinta-ala 92 m²
Huoneita 4
Kerros 1
Rakennusvuosi 2012
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Tampere
Kaupunginosa Hyhky

Pyhäjärven läheisyydestä vapautumassa kaunis ja viihtyisä 2-tasoinen rt-koti ensimmäisiltä omistajilta. Tilava kaunis koti kutsuu viihtymään.
Olohuone on mukavan kokoinen ja sieltä on kulku terassille, josta avarat näkymät puistoalueelle.
Kesällä kodin lämpötilaa eli viilennystä saa säädeltyä v.2022 asennetun ilmalämpöpumpun avulla.
Toimiva keittiö on valoisa, osittain avattu seinä antaa ilmavuutta ja toimivuutta olohuoneen ja keittiön välille.
Eteisaulassa on erillinen wc , sekä pieni säilytystila yläkertaan johtavan portaikon alla.

Yläkerran aulatilaan johtaa tukevat portaat, joissa liukumaton huopa päällyste.
Ylemmän kerroksen kauniit makuuhuoneet ovat mukavasti sijoitettu , saunatilojen jäädessä huoneiden väliin.
Yhdessä makuuhuoneessa on ranskalainen parveke, kahden makuuhuoneen isoista ikkunoista on näkymät puiston suuntaan, kolmannen makuuhuoneen ikkunat katselevat sisäpihan puolelle.
Makuuhuoneiden välissä olevasta kylpyhuoneesta löytyy kodin toinen wc , kodinhoitotila ja tunnelmallinen ikkunallinen sauna, luoden tyylikkään kokonaisuuden.
Mukavuutta ja helppoutta arkeen tuo auton katospaikka oman ulko-oven edessä, sekä kylmä varastohuone.
Lenkkeilijälle ulkoilumahdollisuudet ovat todella hyvät, heti kotiovelta pääsee poluille ja luonnon äärelle sekä järvelle niin talvella kuin kesälläkin.
Kodin sijainti on n.50 m päässä lähimmästä bussi nro.26 pysäkistä ja Pispalan valtatieltä kulkee vielä useampikin bussi, autoilevalla tien päälle pääsee nopeasti suuntaan kuin suuntaan.

Soitathan oman esittelyajan ja tutustutaan tähän ihanaan kotiin paikanpäällä !

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20784913
Osoite Hennerinkatu 17, 33270 Tampere
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h + k + s
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 92 m²
Kokonaispinta-ala 92 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1/2
Rakennusvuosi 2012
Käyttöönottovuosi 2012
Vapautuminen 2 kk kaupasta/ sop.muk.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 220 274,68 €
Velkaosuus 97 725,32 €
Velaton hinta 318 000 €
Neliöhinta 3 456,52 €/m²
Hoitovastike 414 €/kk
Rahoitusvastike 1 184,96 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 598,96 €/kk
Muut maksut Uudet vastikkeet 1.7.2024 alkaen : -hoitovastike 4,50 e/m2/kk -vesimaksuennakko 15 e/hlö/kk -autonlämmityspiste 10 e/ piste/kk -pääomavastike 12,40 e/m2/kk
Vesimaksu 15 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Tilojen kuvaus Eteisessä laattalattia.
Tietoliikenne Yhtiössä Telian yhteinen laajakaista maksiminopeus on 10 Mb , joka käyttää ethernet/yleiskaapelointi (CAT5/6) tekniikkaa.
Tehdyt remontit Ilmalämpöpumpun asennus 04/22. Seinään aukko olohuoneen ja keittiön välille 2013.
Muuta kauppaan kuuluvaa Sälekaihtimet
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennusmateriaalien kuvaus Betonielementti
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (induktio), seinät (maalattu), lattiat (parketti), astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattialämmitys, peilikaappi, bidee-suihku, seinät (maalattu), lattiat (laatta), altaan takana välitila laatoitus
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, seinät (maalattu, tapetti), lattiat (parketti), yhdessä makuuhuoneessa on ranskalainen parveke.
Muut huoneet ja tilat Eteinen
Säilytystilojen kuvaus Asunnolla on käytössä kylmä pihavarasto ja taloyhtiön tiloissa lämmin häkkivarasto
Kattotyyppi Harja
Katon kuvaus Peltikate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Tampereen Emil
Isännöitsijän yhteystiedot Lännen Isännöintipalvelu Oy p. 03 31423400 Isännöitsijä Ritva Vento p. 050 567 6133
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Viereisellä tontilla olevasta, tonttien yhteiskäytössä olevasta väestösuojarakennuksesta sekä C-talon päädyssä olevasta varastotilasta osoitetaan jokaiselle huoneistolle lämmin varastotila. Osakkeenomistajien käyttöön varatut muut tilat ovat: ulkoiluvälinevarasto (2kpl), väestönsuoja (1kpl). Lämmin varastotila. 23.4.2018 hallitus tiedotti yhtiökokousta: -Osassa huoneistojen jakoventtiilit ovat jumiutuneet ja näin ollen huoneistokohtaiset sulut eivät ole toiminnassa. Kunnossapitotarveselvityksen mukaan sulut uusitaan v. 2028. -Katossa oli kolinaongelmaa, kattorakenteita korjattu. Yhtiökokous 23.4.2019 päätti talolaajakaistan ja kaapeli TV:n hankinnasta Telialta. Sopimukseen kuuluu 10 M liittymänopeus. YHtiössä on päätetty teettää ennen kuin rakentajan 10-vuotisvastuu päättyy. 2020 teetettiin lämpökamerakuvaus ja viemäri-salaojakuvaus. 2021 märkätilakatselmus ja viemärikuvaus. 19.5.2021 yhtiökokous päätti , että muutostöinä saa tehdä terassilasituksen, vaatii toimenpideluvan suunnitelmineen. Sähköautokartoitukseen budjetoidaan tulevaisuudessa rahaa, latauspisteitä muutostöinä ei voi toteuttaa ennen sitä. Ei anneta lupaa porealtaille eikä paljuille. Päätettiin asennuttaa uusi MolokDomino jätejärjestelmä ja hyväksyttiin yhtiöjärjestysmuutos. Rasitustodistus Asunto Oy Tampereen Fridan kanssa koskien kulkua alueella. Yhteisjärjestelysuunnitelma Fridan kanssa, jossa sovittu: autopaikoitus, VSS ja teknisen tilan yhteiskäyttö, putket ja johdot alueella, ajoneuvoliittymät. 10-vuotistarkastuksissa on havaittu pieniä puutteita rakentamisessa. Yhtiökokous päätti yhtiökokouksessa 7.6.2023 lähteä korjauttamaan lattiakaivoja. Ilmanvaihtolaitteet huolletaan ja palovaroittimia vaihdetaan. Kahdessa kylpyhuoneessa on havaittu halkeama, joka mahdollisesti yltää vesieristeeseen. Korjauksesta on pyydetty tarjouksia.
Taloyhtiön autopaikat Toteutettuja autopaikkoja 56 kpl, osakkeelisia 0 kpl. Yhtiön hallinnassa olevia autopaikkoja on 13 kpl. Rivitaloasunnoissa ( 21 kpl) oma autokatos ja luhtiasunnoilla on pistokkeelinen autopaikka.
Tehdyt remontit 2023- väestönsuojan 10-vuotistarkastus ja tiiveystarkastus, teknisen tilan huoltotarkastus (paisuntasäiliö 5-7 v.), sadeveden purkuputken korjaus D-talon kulmalta, lattiakaivojen korjaus, palovaroittimet vaihdettu, aitojen päälliosien maalaaminen. 2021- Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, suodattimien vaihto, jätepisteen muutostyö, tonttia "ympäröivät" punaiset aidat, huoltomaalauksia tarvittaessa, puuosien maalaus 2020 – Pihakeinun uusiminen, lämpökamerakuvaus, lintuverkotus, viemärien huuhtelu ja kuvaus, 2018 – ilmanvaihdon puhdistus ja tasapainoitus + suodattimet 2016-2019 – pihakunnostusta 2016 – energiatodistus, 2015 – lintuverkot ja- piikit 2013 – lämpökamerakuvaus, pelastussuunnitelma
Tulevat remontit Selvitys kunnossapito-ja muutostyötarpeesta, kunnossapito huoltokirjan mukaisesti 2024- kahden kylpyhuoneen korjaus halkeamien vuoksi 2026- energiatodistuksen päivitys, voimassa 9.5.2026, viemärirunkolinjan painehuuhtelu, 5 v välein 2028- huoneistokohtaisten käyttövesisulkujen uusiminen (2 kpl/hsto)
Energialuokka C2013, On lain edellyttämä energiatodistus, voimassa 9.5.2026
Tontin pinta-ala 6918 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokra 31 245,96 €
Tontin vuokranantaja Tampereen kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2069
Kaavoitustiedot Tampereen kaupunki 03 565611
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut 0.9 km S-Market Hyhky ja 0.85 km K-Market Haapalinna
Koulut 1.2 km Kaarilan koulu , 0.35 km Kaarilan koulu Hyhkyn koulutalo ala-aste
Päiväkodit 0.8 km Hyhkyn päiväkoti
Liikenneyhteydet TKL 26 n. 50 m kotivelta , lisäksi useampi TKL bussilinja n.500 m kävelymatkan päästä Pispalan valtatiellä Hyhkyn kadun pysäkki

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Osakkeenomistajan muutostyöt: Hallitus on hyväksynyt ilmalämpöpumput ja etuvaraston eristämisen tietyin ehdoin. Hallitus on hyväksynyt markiisit värimääritysten mukaisina. Värimääritykset löytyy väestönsuojan varastokopissa olevasta kansioista, C ja D raidalliset, E-G yksiväriset. Hallitus on hyväksynyt terassien rakentamisen tietyin edellytyksin. Hallitus on päättänyt, että sisäänkäynnin eduslaatat voi vaihtaa, kunhan värisävy on linjassa taloyhtiön muun värityksen kanssa. Sisäänkäynnin edusta voi olla myös kestopuuta, kunhan se on irtorakenteinen. Takkojen nuohouksen tilaaminen ja siitä aiheutuvat kustannukset ovat osakkeenomisajan vastuulla. Saunan ikkunan voi osakkeenomistaja halutessaan vaihtaa kirkkaaseen omakustanteisesti. Tampereen kaupunki ja halllitus on hyväksynyt tämän. Yhtiökokous 11.4.2024 päätti : -rahastoida osakkaiden maksamat lainaosuussuoritukset, pääomavastikkeet tuloutetaan -antaa hallitukselle valtuudet nostaa/laskea pääomavastiketta koron muuttuessa merkittävästi -antaa hallitukselle valtuudet kerätä tarvittaessa kolmen kuukauden ylimääräiset hoitovastikkeet -korjata rakennevaurioituneet kaksi kylpyhuonetta ja lainavaltuus on 50.000 e, koska vielä korjaamattomien viiden lattiakaivon osalta on olemassa korjausalueen laajenemisesta Yhtiökokous 11.4.2024 päätti: järjestää talkoot 15.5.2024 klo 17 alkaen

Miia Koskimäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV Tampere +358505874328
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​