Isolammenkatu 9, Tampere (Kaukajärvi)

269 000 € 87 m² 3h + k + oleskelutila + s
Velaton hinta 269 000 €
Hoitovastike 400,20 €/kk
Asuinpinta-ala 87 m²
Huoneita 3
Kerros 1-2
Rakennusvuosi 2002
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Tampere
Kaupunginosa Kaukajärvi

Haluaisitko asua rivitalossa luonnonhelmassa, lähellä palveluita ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tämä koti saattaa olla juuri sopiva. Yhtiö omalla rinnetontilla Kaukajärven Isolammella on vapaana uusille asukkaille!

Tässä kodissa on avara pohjaratkaisu. Eteisessä on erillinen wc, valoisasta olohuoneesta on käynti lasitetulle etelänsuuntaiselle parvekkeelle. Keittiö on hyvänkokoinen ja kattavasti varusteltu.

Alakerrassa on takka, iso makuuhuone jonka voi jakaa kahdeksi huoneeksi, kylpyhuone, wc ja oma sauna. Lisäksi löytyy iso piha-alue johon mahtuu hyvin ruokailuryhmä ja istutukset. Viherpeukalolle unelmapaikka!

Halutessasi pääset vaikuttamaan pesutilojen ulkonäköön, suunnitteilla olevan käyttövesisaneerauksen yhteydessä. Saneerauksen hinta-arvio tälle huoneistolle on n. 30.000€.

Kohokohdat:
-oma rinnetontti
-sijainti
-alueen kattavat palvelut
-autokatospaikka
-lasitettu parveke
-monikäyttöinen piha-alue
-oma sauna
-mahdollisuus uusia pesutilojen materiaalit mieleisiksi

Kiinnostuitko! Ota yhteyttä ja varaa oma yksityinen esittely tai tule yleisesittelyyn tutustumaan tähän potentiaaliseen uuteen kotiin.

Joni Sevón
044 7440853
joni.sevon@huoneistokeskus.fi

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21822284
Osoite Isolammenkatu 9, 33710 Tampere
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + k + oleskelutila + s
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 87 m²
Kokonaispinta-ala 87 m²
Lisätietoja pinta-alasta Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Pinta-alatieto perustuu isännöitsijäntodistukseen ja saattaa poiketa ilmoitetusta ylös- tai alaspäin.
Kerros 1-2/2
Rakennusvuosi 2002
Käyttöönottovuosi 2002
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 269 000 €
Velaton hinta 269 000 €
Neliöhinta 3 091,95 €/m²
Hoitovastike 400,20 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 400,20 €/kk
Muut maksut Mahdollisesti kuluvana vuonna alkavan käyttövesiremontin yhteydessä mahdollisuus uudistaa kylpyhuone, sauna ja wc-tilat mieleisiksi. Remontille on tehty suuntaa-antava hinta-arvio. Tämän asunnon osalta remontti jossa uusitaan käyttövesiputket, viemärit ja pinnat kosteissatiloissa sekä yläkerran wc, kustantaa arviolta n. 30.000€. Mikäli yhtiö päättää remontoida vain käyttövesiputket hinta-arvio tälle huoneistolle on n. 12.000€. Hanke etenee mahdollisesti elokuussa 2024. Kosteuskartoitus 2024: Märkätilojen (ph + sauna) ja keittiön allaskaappien edustan lattiat ja seinät pintakosteusmitataan. Pinnoitteiden kunto, materiaali ja kiinnitys alustaansa ja lattiakaivoon tarkiastetaan. Lattiakaivojen sekä vesieristeiden ja viemärin liittymien tarkastus. Märkätilojen putkiläpivientien tiiveydet ja silikonisaumat tarkastetaan näkyviltä osin. Keittiön allaskaappien vesikalusteet ja liitokset tarkastetaan aistinvaraisesti näkyvillä osilla ja mahdolliset kosteusvauriot tarkastetaan. Tulokset: Märkätilojen saneeraustarve: ei tarvetta toistaiseksi. Lattiakaivot: ei havaittu puutteita. Keittiön putkien kannakointia pitää parantaa.
Vesimaksu 25 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Etelä
Tilojen kuvaus Takkahuoneessa lattia laattaa.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Tulisija Takka

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (sähköliesi), työtasot (kivi), seinät (maalattu), lattiat (parketti), Koneet ja laitteet ovat myyjän mukaan toimintakuntoisia., liesituuletin, astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, wc-istuin, peilikaappi, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Peilikaappi, seinät (kaakeli), lattiat (laatta), Koneet ja laitteet ovat myyjän mukaan toimintakuntoisia.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Koneet ja laitteet ovat myyjän mukaan toimintakuntoisia.
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Muut huoneet ja tilat Takkahuone
Säilytystilojen kuvaus Varastotila heti sisäänkäynnin vieressä. Lisäksi lämmin varastotila n. 10m2 eri rakennuksessa sekä väestönsuoja.
Kattotyyppi Pulpettikatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Tampereen Isolammen Aurinkorinne
Isännöitsijän yhteystiedot Kartanon Isännöintipalvelut Oy, Juvankatu 10, 33710, Tampere. Lassi Vilonen, 044 7423759, lassi.vilonen@kartanonip.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Ei
Taloyhtiön autopaikat Asuntoon kuuluu autokatos jonka vuokra on 8,00€ / kk. Autopaikat, lämpötolpat 11kpl Autopaikat, lämpöpistoke 13kpl
Muuta taloyhtiöstä Väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit 2003 Pihan asfaltointi 2013 Seinälevyjen osittainen huoltokäsittely 2014 Ilmastointikanavien puhdistus 2015 Pohjoispuolen maalaus 2016 Eteläpuolen maalaus 2016 jätevesipumppaamon huolto 2016 kosteiden tilojen tarkastus 2016 osakasvastuulle kuuluvien silikonisaumausten paikkaukset 2019 Rakennusautomaation uusiminen 2020 Katon kuntotarkistus 2020 Sähköautojen latauskartoitus 2020 Pohjavesiviemäreiden kuvaus ja huuhtelu 2021 Teknisentilan paisuntasäiliön venttiilin lisäys ja tarkastus 2021 Putkistojen kuntotutkimus 2022 VSS-tarkastus ja tiiveyskoe 2022 Asuntovarastojen sisäpuolten homepesu 2022 Asuntojen edustalla olevien pihalaattojen uudelleen kiinnitys
Tulevat remontit Piha-alue: -muurin suunnittelu (takapihojen rinne) -istutuksien uusinta -taka-aidan uusiminen Julkisivu 2023: -paikka korjaukset/maalaukset -elementtisaumojen tarkastus Lämmitysjärjestelmä 2023: -lämmönsiirrin paketin kunnon seuranta Vesi- ja viemärijärjestelmä 2023-2024: -käyttövesilinjojen kunnon seuranta Suunnitteilla / menossa kilpailutukseen: -käyttövesiputkistojen uusinta (asuntojen sisäpuoliset) -kaukoluettavan vedenmittausjärjestelmän asennus (huoneistokohtaiset näytöt) -lämmönjakohuoneen sisäpuoliset käyttövesiputkistot uusitaan päävesimittarilta lähtien -väestönsuojan sisäpuoliset käyttövesiputket uusitaan -LKV-virtaama säädetään -kylmäveden runkojohdolle lisätään yhdistelmäsuodatin päävesimittarin jälkeen -käyttövesiputkistojen palokatkot erillisen palokatkosuunnitelman mukaisesti Lisäksi selvitetään kylpyhuone-, sauna- ja wc-tilojen uusintaa käyttövesiurakan yhteydessä. Mahdollisesti kuluvana vuonna alkavan käyttövesiremontin yhteydessä mahdollisuus uudistaa kylpyhuone, sauna ja wc-tilat mieleisiksi. Remontille on tehty suuntaa-antava hinta-arvio. Tämän asunnon osalta remontti jossa uusitaan käyttövesiputket, viemärit ja pinnat kosteissatiloissa sekä yläkerran wc, kustantaa arviolta n. 30.000€. Mikäli yhtiö päättää remontoida vain käyttövesiputket hinta-arvio tälle huoneistolle on n. 12.000€. Hanke etenee mahdollisesti elokuussa 2024. Näistä tietoa lisää varsinaisessa yhtiökokouksessa 2024 kesällä. Ilmanvaihto 2024: -kanavien puhdistus *esitetyn kunnossapitotarpeen toteutus on hallituksen päätettävissä hoitokustannuksissa osoitetuin varauksin.
Tontin pinta-ala 3414 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Tampereen kaupunki 03 565611
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Lähellä Kaukajärven kattavat palvelut, mm: kauppakeskus, K-Supermatket, Tokmanni, McDonald?s, Pancho Villa, Kotipizza, posti, terveysasema ja apteekki.
Koulut Kaukajärven koulu
Päiväkodit Kaukajärven päiväkoti
Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet, mm: bussit 9, 10 ja 19.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Yhtiössä alkamassa käyttövesiremontti. Isännöitsijän mukaan vedet eivät ole poikki tämän hetken tiedoin muutamaa tuntia kauemmin. Remontissa asuntojen sisäpuoliset käyttövesiputkistot uusitaan asentamalla uudet putket rinnakkain nykyisten käyttövesiputkien kanssa, siten että vesikatkot urakan aikana pysyvät alle kahdessa tunnissa. Käyttövesiputkistojen palokatkot tehdään erillisen palokatkosuunnitelman mukaisesti. Käyttövesiputket näkyvässä asennuksessa kromattua kuparia ja ei näkyvässä asennuksessa komposiittia. Asunnot varustetaan kaukoluettavalla vedenmittausjärjestelmällä sisältäen huoneistokohtaiset näytöt. Lämmönjakohuoneen sisäpuoliset käyttövesiputket uusitaan päävesimittarilta lähtien. Väestönsuojan sisäpuoliset käyttövesiputket uusitaan. Kaukolämmön alajakokeskusta ei uusita, LKV-virtaama säädetään. Kylmänveden runkojohdolle lisätään yhdistelmäsuodatin päävesimittarin jälkeen.

Joni Sevón

Asuntomyyjä Tampere +358447440853
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​