Ekmaninkatu 1, Turku (Nättinummi)

156 000 € 76,5 m² 3h + k + s + p (yhtiöjärj. 3h+k+parv)
Velaton hinta 156 000 €
Hoitovastike 244,18 €/kk
Asuinpinta-ala 76,5 m²
Huoneita 3
Kerros 4
Rakennusvuosi 1975
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Turku
Kaupunginosa Nättinummi

Nättinummessa rauhallisella alueella on muuttovalmis koti vapaana uusille asukkaille.

Asunnon lattia- ja seinäpinnat on uudistettu. Sijainti on hissitalon neljännessä kerroksessa. Asunnosta on upeat näkymät ympäristöön.
Tässä kodissa voit nauttia oman saunan löylyistä. Olohuoneen jatkeena on lasitettu parveke, missä voit nauttia kauniista päivistä keväästä pitkälle syksyyn.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu. Asumiskulut ovat edulliset.

Tervetuloa tutustumaan!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21888007
Osoite Ekmaninkatu 1, 20320 Turku
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + k + s + p (yhtiöjärj. 3h+k+parv)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 76,5 m²
Kokonaispinta-ala 76,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros 4/7
Rakennusvuosi 1975
Käyttöönottovuosi 1975
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 156 000 €
Velaton hinta 156 000 €
Neliöhinta 2 039,22 €/m²
Hoitovastike 244,18 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 244,18 €/kk
Muut maksut KTV- ja internetvastike 1,50 €/kk, vesimaksu 27 €/hlö/kk. Yhtiö laskuttaa sähkön kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta erääntyy ostajan maksettavaksi kaupanteossa. Yhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Itä
Tietoliikenne Kaapelilaajakaista DNA10/10 Mbit perusnopeus
Muuta kauppaan kuuluvaa (Kauppaan ei kuulu: Irtain)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (keraaminen), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (parketti), astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Peilikaappi, bidee-suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (lasikuitutapetti), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (tapetti), lattiat (laminaatti)
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Paulinpuisto
Isännöitsijän yhteystiedot Janne Hyrsky, Maariankatu 4 C, 20320 Turku, PuhelinTyö 020 722 9949, Email janne.hyrsky@isannointitalo.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiön autopaikat Autokatoksia: 28, Sähköpistokepaikkoja: 70, Piha-autopaikkoja: 3, Osa autopaikoista yhtiön omalla tontilla ja osa Nättinummen Lämpö Oy:n tontilla. Nättinummen lämmön tontille toteutettu 4 hidasta ja 4 keskinopeaa sähköauton latauspaikkaa.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja
Tehdyt remontit Julkisivusaneeraus vaihe 1 (päädyt levytetty Steni- polymeerikivilevyllä sekä lisälämmöneristetty), ikkunoita uusittu sekä parvekeseinä lisälämmöneristetty, pinnoitettu ja parvekeovi vaihdettu (parvekeikkunat vaihtamatta) 1997, uusittu rakennusten vesikatot 1999-2002, pihat kunnostettu, loput ikkunat uusittu, parvekeseinämät lisälämmöneristetty 2001, käyttövesilinjojen saneeraus, patteriverkoston perussäätö ja tasapainotus, linjasäätöventtiilien uusinta 2004-2006, A- ja B- talojen saunaosastojen uusiminen 2008, C-talon saunaosaston uusiminen, C-talon takapihan sokkelin ja anturan vedeneristys sekä pintavesien johtaminen kaivoihin 2010, poistoilmakanavien nuohous ja ilmamäärien säätö, talojen väliset lämpö- ja vesijohdot sekä lämmönsiirrin uusittu 2011, pihapäällysteitä uusittu 2012, hissit uusittu, pääovet, kellarikerroksen ovet ja ikkunat sekä talopesulakone uusittu, savunpoistoluukut ja automatiikka uusittu 2013, korvausilmaventtiilien asennus parvekeseinään, IV-nuohous, mittaus ja säätö 2014, porrasaulojen uudistaminen 2015, lukituksen uusiminen (Abloy protec2), yleisten tilojen LED-polttimot 2016, parvekejulkisivuremontti, parvekelasitus, sisääntulokatoksien uusinta, sokkeleiden kunnostaminen 2017, jätepisteen ja jäteastioiden uusiminen 2018, pohjaviemäreiden pesu ja kuvaus 2019, sähköpääkeskuksen määräaikaistarkistus ja huolto 2020, asukkaiden oleskelualueen ja grillipaikan toteuttaminen, tallentavan kameravalvontajärjestelmän asentaminen, lämpöjohtoverkoston tyhjennys ja uudelleen täyttö hapettomasti 2021, energiaselvitys (maalämpö, talteenotto, aurinkopaneelit) 2022, vesikaton vuosihuolto, B-talon saunan vesivahingon korjaus 2023,
Tulevat remontit Taloyhtiön 5 vuoden kunnossapitosuunnitelma 2023-2027: vesikaton vuosittainen kuntokartoitus ja perushuolto (jatkuva), aurinkovoimalan hankekartoitus, olohuoneen/parvekeikkunoiden uusinta, asuntojen ovien uusinta sekä porraskuilujen kunnostaminen 2023-2024, pyöräsuojien kunnostus ja perushuolto. A-talon julkisivukyljen uusiminen ja pesutuvan esteetön käynti, yleisten tilojen ja asuntojen sähkö- ja tietoliikenneremontti, maalämmön ja vaihtoehtoisten energiamuotojen hankekartoitus, 2026 parkkipaikan asfaltin uusiminen, uudet parkkipaikkasähköt, uusi valaistus, latausautopaikat ja uudet sadevesikaivot viemäreineen, leikkipaikkojen huolto/kunnossapito ja korjaukset. IV-nuohous. Kuntoarvion ja energiatodistuksen päivittäminen. A-talon kyljen remontointi (tukimuuri) tulevaisuudessa. Päätetty yhtiökokouksessa 23.10.2023 hakea tupakointikieltoa taloyhtiöön kunnan viranomaiselta sekä päätettiin antaa valtuutus hallitukselle toteuttaa energiaremontin toteutussuunnittelu, kilpailuttaa korjausurakka sekä hakea työlle saatavilla olevia avustuksia sekä tuoda yhtiökokouksen päätettäväksi työn toteuttaminen ja sen rahoittaminen sillä ehdolla, että hallitus jättää avustushakemuksen loppuvuoteen 2023 mennessä, ja että asian käsittelyä jatketaan varsinaisessa kevätyhtiökokouksessa 2024. Syysyhtiökokouksessa 16.11.2021 päätetty yhtiön tonttiaidan jatkamisesta teräsverkkoaidalla ja julkisivuaidalla yhtiön metsätonttirajaa pitkin aina A-talon kulmalle asti ja kiinnitettynä julkisivuun sekä Aurorankadulla yhtiön parkkipaikka-aluetta pitkin ja tonttiliittymään asti, kustannusarvio 22 000 e (hoitolaina).
Energialuokka F2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 8919,5 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Turun kaupunki (02) 330 000
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauppaan 150 m
Päiväkodit Päiväkoti 100 m
Liikenneyhteydet Linja-autopysäkki 200 m

Sari Honkala

Asuntomyyjä Turku +358405486366
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​