Asemamestarinkatu 1, Pori (Keskusta)

289 000 € 91 m² 4h + k + s
Velaton hinta 289 000 €
Hoitovastike 273 €/kk
Asuinpinta-ala 91 m²
Huoneita 4
Kerros 8
Rakennusvuosi 2004
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Pori
Kaupunginosa Keskusta

Valoisa, rauhaa ja viihtyisyyttä tarjoava huoneisto Porin paraatipaikalta.

Veturilinna sijaitsee omalla tontilla aivan Porin keskustan tuntumassa, ja samalla myös rauhallisella alueella Kokemäenjoen ja Kirjurinluodon vieressä. Taloyhtiöstä myynnissä oleva huoneisto talon ylimmässä kerroksessa tarjoaa huimat, avarat näköalat ja runsaasti aurinkoista viihtyvyyttä.

Makuuhuoneen parvekkeelta näkymät ovat aamuauringon ja Porin keskustan suuntaan, toiselta isommalta olohuoneen parvekkeelta näkymät puolestaan avautuvat etelän- ja lännen suuntaan. Molemmat parvekkeet ovat lasitettuja, joten ne kasvattavat käytännöllisesti huoneiston tilavuutta.

Tässä kauniissa kodissa yhdistyvät käytännöllisyys, arjen sujuvuus ja omaa rauhaa asujilleen tarjoavat elementit. Huoneistossa on tilava olohuone, kolme makuuhuonetta, keittiö, pesuhuone, sauna sekä erillinen wc.

Tämä asunto tarjoaa hyvin tilaa perheelle, mutta sopii myös erinomaisesti edustustavaksi asunnoksi ihmiselle, joka arvostaa ylellistä ja laadukasta elämää. Huoneiston yhteydessä myydään myös erillinen autotalliosake.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20492438
Osoite Asemamestarinkatu 1, 28100 Pori
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h + k + s
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 91 m²
Kokonaispinta-ala 91 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti. Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Kerros 8/8
Rakennusvuosi 2004
Käyttöönottovuosi 2004

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 289 000 €
Velaton hinta 289 000 €
Neliöhinta 3 175,82 €/m²
Hoitovastike 273 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 273 €/kk
Vesimaksu 22 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Tietoliikenne DNA taloyhtiön laajakaista perusnopeus 25M. Erillinen veloitus.
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (keraaminen, erillisuuni), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu, tapetti), lattiat (parketti), astianpesukone, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkukaappi, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattialämmitys, peilikaappi, bidee-suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu, tapetti), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, seinät (maalattu, tapetti), lattiat (parketti)
Kattotyyppi Harja/Pulpetti
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Porin Veturilinna
Isännöitsijän yhteystiedot Oiva Isännöinti Satakunta Oy Jarkko Suominen
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Huoneistokohtainen ilmanvaihto. Vesikiertoinen jäähdytysjärjestelmä, toimii kesällä.
Taloyhtiön autopaikat Autotalleja: 22, Huoneiston mukana myydään autotalliosake. Autotalliosakkeen hinta on 17000€.
Muuta taloyhtiöstä Kuivaushuone, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmamäärien säätö 2014, Autotallien katot ja Ratamestarinkadun puolen puuosat maalattu, Elementtisaumat uusittu, porraskäytävien ovien avausautomatiikka asennettu 2019, Parvekelasit huollettu v. 2019, HK-Kumitiivisteiden vaihto keittiöihin ja julkisivun laatoitusta poistettu v. 2021, Ulko-ovien hionta ja lakkaus v. 2023, Hissien hälytysjärjestelmän uusinta v. 2023, Autotallien sekä asuinrakennusten puuosien maalaus v. 2023
Tulevat remontit Hallituksen kunnossapitotarveselvitys seuraavan viiden vuoden aikana. Piha: Pihanhoitoa ja vuotuista kunnossapitoa. Perustukset ja runko: Huoltokorjauksia sekä kunnossapitoa. Julkisivut: Seinän maalaus, ulkoseinän irronneiden laattojen uusiminen, huoltokorjauksia sekä kunnossapitoa. Parvekkeet: Alkuperäiset, huoltokorjauksia sekä kunnossapitoa. Ikkunat ja ulko-ovet: Ulko-ovien pinnoitteen lakkaus, aukaisumekaniikan korjaus. Katto: Bitumihuopakate alkuperäinen, kuntokartoitus, kunnossapitoa ja tarvittaessa huoltokorjauksia. Huoneistojen märkätilat: Osakkaat tehneet muutostöitä. Yleiset tilat: Suorittu pintakorjauksia, vuotuista kunnossapitoa, kuntoarvion teettäminen taloyhtiön tiloihin. Lämmitysjärjestelmä: Alkuperäinen, huoltokorjauksia ja kunnossapitoa. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Alkuperäinen, huoltokorjauksia sekä kunnossapitoa, viemärien kuva. Ilmanvaihto: Alkuperäinen, ilmanvaihtokanavien nuohous, huoltokorjauksia sekä kunnossapitoa. Sähkö- ja tietojärjestelmät: Alkuperäinen, huoltokorjauksia sekä kunnossapitoa. Hissit: Alkuperäinen, huoltokorjauksia sekä kunnossapitoa, hissin anturit huoltoa. Yleistä: Säännöllinen asuntojen LVI-katselmus. Kiinteistöllä käytössä huoltokirja ja kk-seuranta kulutuksista. Taloyhtiö vaihdattaa hallituksen päätöksen mukaisesti huoneistokohtaisten ilmanvaihtokoneiden suodattimet kerran vuodessa sekä jakaa tämän lisäksi vaihdettavaksi suodattimet kerran vuodessa. Yhtiö noudattaa kunnossapitovastuunjaossa taloyhtiön ja osakkaan välillä Taloyhtiön vastuunjakotaulukkoa. Parvekelasitukset taloyhtiön hankkimat.
Energialuokka E2013, On lain edellyttämä energiatodistus, Laatija: Inststo Porin Korjausvalvonta Oy. Erillinen todistus.
Tontin pinta-ala 2204 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustilanne Asemakaava

Timo Hokkanen

Asuntomyyjä Pori +358505221033
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​