Arvi Kariston katu 13, Hämeenlinna (keskusta)

78 000 € 35,5 m² 1h + k + ph + p
Velaton hinta 78 000 €
Hoitovastike 124,25 €/kk
Asuinpinta-ala 35,5 m²
Huoneita 1
Kerros 5
Rakennusvuosi 1951
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Hämeenlinna
Kaupunginosa keskusta

Vankkarakenteinen kerrostalokoti kantakaupungin sydämessä!

Tervetuloa tutustumaan tähän vuonna 1951 valmistuneeseen, paikallaan rakennettuun kerrostalokotiin, joka henkii rakennusperinnettä ja tarjoaa mukavuutta keskeisellä sijainnilla. Hissitalon 5. kerroksessa odottaa valoisa ja tilava asunto, jonne pääset kätevästi hissillä – ilman ainuttakaan porrasta hissitasanteella.

Asunnon parveke avautuu rauhalliselle sisäpihan puolelle. Kadun toiselta puolelta alkavat rantareitin upeat ulkoilumaastot kutsuvat liikkumaan ja virkistymään ympäri vuoden. Tämä koti sopii erinomaisesti niin omaksi asunnoksi kuin sijoituskohteeksikin.

Edulliset asumiskustannukset.

Nauti keskeisestä sijainnista kantakaupungin keskustassa, erinomaisten palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20794337
Osoite Arvi Kariston katu 13, 13100 Hämeenlinna
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 1h + k + ph + p
Huoneet 1
Asuintilojen pinta-ala 35,5 m²
Kokonaispinta-ala 35,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerros 5/7
Rakennusvuosi 1951
Käyttöönottovuosi 1951
Vapautuminen Sopimuksen mukaan/1 kk

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 78 000 €
Velaton hinta 78 000 €
Neliöhinta 2 197,18 €/m²
Hoitovastike 124,25 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 124,25 €/kk
Muut maksut Laajakaistavastike 3,90 e/kk Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 25 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Ulostyönnetty
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Tietoliikenne Elisa Saunalahti 25 M
Muuta kauppaan kuuluvaa (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Lunastusoikeus osakkailla 30 päivää
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Lunastusoikeus koskee yhtiöjärjestyksen 17 §:n mukaan vain autotallin hallintaan oikeuttavia osakkeita.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (sähköliesi), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (muovi), Maalattu betonikatto , kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (tapetti), lattiat (muovi), Maalattu betonikatto
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Pelti/huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Hämeenlinnan Rantapuisto 13
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöinti Kuvaja Oy, Seppo Toivio, Sibeliuksenkatu 17, 13100 Hämeenlinna. Puhelin 03 615 660. Sähköposti seppo.toivio@kuvaja.fi.
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiön autopaikat Autotalleja: 4, Piha-autopaikkoja: 15, Autotallit osakkeina
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, mankeli, vinttikomero, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv
Tehdyt remontit Vesijohdot ja viemärit uusittu 1993 6. krs vesikatto uusittu 1994 Lämmityksen linjasulku- ja patteriventtiilit uusittu 1998 7. krs vesikatto uusittu 2000 Talon pohjoispäädyn lämpörappaus ja ikkunat uusittu 2003t Talon julkisivujen lämpörapppaus, parvekeovien ja ikkunoiden uusiminen sekä autotallirakennuksen rappaus ja maalaus 2005 Lämmönvaihdin uusittu 2009 Jätehuone rakennettu 2010 Sähköjärjestelmän remonttisuunnitelmat tehty 2012, remontti tehty 2014 Porrashuoneiden ulko-ovet ja takapihanpuoleiset yhteisten tilojen ikkunat uusittu 2015 Porrashuoneiden kattoikkunat vaihdettu savunpoistoikkunoiksi 2016 Pyöräsuojan ovet uusittu 2017 Parvekkeiden metallikaiteet maalattu 2018 Valvontakamerajärjestelmän asennus 2018 Lukituksen uusiminen suojatulle iLOQ-avaimelle 2019 Pihanpuolen sokkelin maalaus 2020 Saunan löylyhuoneen remontointi 2020 Hissit uusittu 2022 ja ulko-ovet automatisoitu (Kone) 2022 Käyttöveden kiertojohdon tasapainotus ja venttiilien uusiminen 2024
Tulevat remontit Hallituksen kunnossapitotarveselvitys on esitetty yhtiökokouksessa 2024: Piha – piha- ja pysäköintialueen uudelleenjärjestelyn suunnittelusta luovuttu toistaiseksi, koska Hämeenlinnassa on otettu käyttöön asukastunnuspysäköinti vuonna 2017. Lisätietoa asukaspysäköinnistä on saatavilla Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilta Perustukset ja runko – Normaalit huolto- ja seurantatoimet Julkisivut – Normaalit huolto- ja seurantatoimet Parvekkeet – Tuuletusparvekkeen vedeneristeen uusiminen Ikkunat ja ulko-ovet – Liikehuoneistojen ulko-ovien uusiminen Katto – Normaalit huolto- ja seurantatoimet Huoneistojen märkätilat – Normaalit huolto- ja seurantatoimet Yleiset tilat – Normaalit huolto- ja seurantatoimet Lämmitysjärjestelmä – Normaalit huolto- ja seurantatoimet Vesi- ja viemärijärjestelmät – Käyttövesiputkiston kuntotutkimus 2024, vesirännin uusiminen A-portaaseen kadun puolelle 2024 Ilmanvaihto – Normaalit huolto- ja seurantatoimet Sähkö- ja tietojärjestelmä – Normaalit huolto- ja seurantatoimet Hissit – Hissit uusittu 2022 (takuuaika 25.10.2026 asti) Koko kiinteistö – Normaalit huolto- ja seurantatoimet
Energialuokka E2013, On lain edellyttämä energiatodistus, Energiatodistus on laadittu Suomen Talokeskus Oy:n Timo Huhdan toimesta 29.12.2014.
Tontin pinta-ala 1776 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Hämeenlinnan kaupunki
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Ruokakauppa K-Market Hallituiskadulla, K-Citymarket Hämeensaari, S-Market kauppakeskus Goodmanissa, Lidl kauppakeskus Tavastilassa; posti K-Citymarket Hämeensaaressa; kirjasto Lukiokadulla; pääterveyssasema Viipurintiellä
Koulut Seminaarin alakoulu Kaurilasaa, Kaurialan yläkoulu ja lukio
Päiväkodit Keskustassa
Liikenneyhteydet Hyvät

Harri Heinonen

Myyntipäällikkö, LKV Hämeenlinna +358407724530
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​