Adjutantinkatu 2, Espoo (Mäkkylä)

329 000 € 66 m² 3h + kt + s
Velaton hinta 329 000 €
Hoitovastike 297 €/kk
Asuinpinta-ala 66 m²
Huoneita 3
Kerros 4
Rakennusvuosi 2014
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Mäkkylä

Mäkkylässä, aivan Helsingin kupeessa myytävänä kodikas hissitalon neljännen kerroksen kolmio. Asunnossa on toimiva olohuone-keittiökokonaisuus, kaksi makuuhuonetta, tilava kylpyhuone, oma sauna ja iso lasitettu parveke avarin näkymin. Tämän huoneiston osuus tontista on lunastettu, joten tonttivuokraa ei makseta ja tontin hinta sisältyy velattomaan hintaan.

Asunto on liitetty kaukolämpöön, lämmönjakotapana on vesikiertoinen lattialämmitys. Antennijärjestelmänä valokuitukaapeli ja tietoliikennejärjestelmänä valokuitukaapeli. Näköpiirissä ei ole isoja remontteja, koska yhtiö on verrattain uusi (2014).

Mahdollisuus ostaa autohallipaikka alatasolla numerolla 56, hinta 17 500 euroa velaton.

SIJAINTI, PALVELUT JA YHTEYDET
Kodikas Mäkkylä on rauhallista ja vehreää aluetta. Lähin ruokakauppa on K-Supermarket Derby n. 350 m:n päässä, jossa on myös mm. paketti- ja pakettiautomaattipalvelut. Leppävaaran kattavat palvelut ja kauppakeskus Sello ovat lähellä, mutta erinomaiset liikenneyhteydet vievät sinut jopa reilussa vartissa Helsingin keskustaankin. Läheiseltä bussipysäkiltä on yhteys mm. Helsinkiin, Tapiolaan, Leppävaaraan ja Espoon keskukseen. Mäkkylän Juna-asemalle n. 650 m. Raidejokeri on sekin kävelymatkan päässä. Luonnosta nautit Mäkkylän metsissä tai läheisellä Talin Golf-alueella. Leppävaarassa on lisää liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia mm. uimahalli ja urheilupuisto. Lapsiperheen arkea helpottavat päiväkotien ja koulujen sijainti kävelyetäisyydellä.

Tule ja ihastu!

**** varaa joustavasti oma yksityisesittelyaika // please book your private showing ****

Service also in English.

Esittely

Su 20.10.2024 klo 14.00 – 14.30

Esittelijä

Jussi Tamminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM Espoo, Kauniainen +358405757303

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20070509
Osoite Adjutantinkatu 2, 02650 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + kt + s
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 66 m²
Kokonaispinta-ala 66 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 4/6
Rakennusvuosi 2014
Käyttöönottovuosi 2014
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 329 000 €
Velaton hinta 329 000 €
Neliöhinta 4 984,85 €/m²
Hoitovastike 297 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 297 €/kk
Muut maksut Vesivastike on ennakko, oma mittari. Autohallipaikan vastike 30,00 e/kk. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Pohjoinen
Tilojen kuvaus Eteisessä peililiukuovikaapisto
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Jos yhtiön varastojen ja autopaikkojen osakkeet nrot 4298-4700 siirtyvät siirronsaajalle, joka ei omista yhtiön asuinhuoneistojen hallintaan oikeuttavia osakkeita, on siirronsaajan viipymättä ilmoitettava siitä hallitukselle ja yhtiön niillä osakkeenomistajilla, jotka omistavat asuinhuoneistojen hallintaan oikeuttavia osakkeita on oikeus lunastaa siirron kohteena olevat osakkeet. KTS Yhtiöjärjestys: 18 § lunastuksen rajoitukset ja ehdot.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (keraaminen, erillisuuni), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu, osalaatoitus), lattiat (parketti), pesuallas, paikka mikroaaltouunille, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti), käynti parvekkeelle ilmansuuntana lounas.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (parketti), makuuhuoneissa kaapistot.
Kattotyyppi Tasa
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Ametisti
Isännöitsijän yhteystiedot Axel Isännöinti Kimmo Järvinen p. 050 555 1598, kimmo.jarvinen@axelisannointi.fi Ristipellontie 17 B 00390 Helsinki
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Lämmönjakotapa: vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen. Antennijärjestelmä: valokuitukaapeli. Tietoliikennejärjestelmä: valokuitukaapeli Yhtiön välittömään hallintaan jäävät seuraavat tilat : - väestönsuoja - irtaimistovarastot - lastenvaunuvarastot - ulkoiluvälinevarastot - talosauna - kuivaushuoneet - talovarastot - siivouskomerot - tekniset tilat
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 60, Autopaikkojen osakkeisiin 3209-3423 osakkailla lunastusoikeus. Latauslaitteiden lisätilauksista voi tiedustella isännöitsijältä. Hybridiauton lataus lämmitystolpasta ei enää ole sallittua.
Tehdyt remontit 2015-2020 rakennusliikkeen takuukorjauksia 2020 Autohallin poistopuhaltimien uusinta 2021 IV-järj. tasapainotus ja säätö D/E-porras, IV-koneiden pesu, sadevesiviemärien muutostyö C-rappu, sähköautojen latausinfra, parvekelasitusten huolto, lattialämmityksen toimilaitteiden tarkastus 2022 sadevesiviemärien muutostyö D-rappu 2023 IV-kanaviston nuohous 2024
Tulevat remontit Arvio tulevasta kehityksestä Vuoden 2024 aikana toteutetaan kiinteistön 10v -tarkastus ennen rakennusliikkeen takuun päättymistä. Ennen tarkastusta kaikille osakkaille lähetetään kysely huoneistoissa havaituista puutteista, jotka voivat vielä olla rakennuttajan kunnossapitovastuulla. Lista puutteista toimitetaan rakennuttajalle, joka korjaa tarvittavat viat. Tämän jälkeen yhtiö vastaa itse esiin tulevista korjaustarpeista. Hallituksen kunnossapitotarveselvitys viideksi vudeksi Maalämpö ja aurinkopaneelit 2024 IV Kanavien nuohous 2024 parvekelasien huolto 2024 Piha-alue pensaiden alasleikkaus 2024 VSS huolto 2024 Palohälyttimet uusinta 2024 10v tarkastus 2024 Saunatilan muutos Lukostojen uusinta 2026 Automaatio talotekniikka 2028
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Viimeinen voimassaolopäivä 12.11.2029.
Tontin pinta-ala 3434 m²
Tontin omistus Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokra 38 414,76 €
Tontin vuokranantaja Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokrasopimus päättyy 6.12.2056
Kaavoitustiedot Asemakaava Espoon kaupunki, p. 09 816 21
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Ruokakaupat: K-Supermarket 300 m, Sello 2 km, posti Sello, kirjasto Kirjastoauto, Sello,terveysasema Leppävaara (Galleria).
Koulut Koulu: Postipuun koulu 1-6 lk n. 800 m, ruotsinkielinen ala-aste Monikon koulukeskus n. 2,5 km
Päiväkodit Postipuun päiväkoti n. 700 m, Mäkkylän päiväkoti n. 1 km,ruotsinkielinen päiväkoti Monikon koulukeskus n. 2,5 km.
Liikenneyhteydet Bussipysäkki: n. 300 m, josta Helsinkiin, Leppävaaraan ja Espoon keskukseen, Juna: Mäkkylä 600 m ja Leppävaara 2 km Raidejokeri

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Osakashallinnassa olevien tilojen kuten parvekkeiden siivous- ja puhtaanapito- yms. toimien järjestämisestä ja kustannuksista sekä hoitovastuusta, kunnossapidosta ja niistä aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista ja vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle. Yhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla, joten asunto-osakkailla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa itselleen. Yhtiössä on autohallipaikkoja koskeva lunastuspykälä, josta tarkat rajaukset löytyvät yhtiöjärjestyksestä. Perustajaosakkaalla on asuntokauppalain mukainen 4.12.2024 asti voimassaoleva suorituskyvyttömyysvakuutus. Myytävän asunnon 2 C 15 tonttiosuus on lunastettu omaksi.

Jussi Tamminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM Espoo, Kauniainen +358405757303
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​