As Oy Runebergin Townhouse Porvoo

Runeberginkatu 10, 06100 Porvoo

As Oy Runebergin Townhouse Porvoo

ENNAKKOMARKKINOINNISSA!

Porvoon empire keskustaan Runeberginkadun ja Laivurinkadun kulmaan rakennetaan ekologisia massiivipuisia koteja. As Oy Runebergin Townhouse Porvoo muodostuu kahdeksasta kolmikerroksisesta kaupunkikodista. Nämä kodit rakennetaan kestävästä massiivipuusta ja ne toimivat hiilivarastona. Viimeistelty design näkyy tyylikkäässä ja toimivassa suunnittelussa, aistikkaissa ja moderneissa pintamateriaaleissa sekä upeissa isoissa ikkunoissa.

Uudisrakennus on arkkitehtuuriltaan kaunis ja se istuu hyvin Porvoon arvokkaaseen empire kaupunkiympäristöön kauniine aumakattoineen. Katujulkisivujen kattolyhdyt keventävät rakennusta ja luovat mielikuvan kaksikerroksisesta rakennuksesta. Yhtiöön rakennetaan huolella suunniteltuja edustavia koteja ja materiaalina käytetään CLT-massiivipuuta.

Asunnoista seitsemän on kooltaan 131 m2 ja yksi 128 m2. Asunnot ovat kolmessa tasossa. Suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota kodikkuuteen, muuntojoustavuuteen ja toimivuuteen. Pohjat ovat avaria ja isoista karmittomista ikkunoista valo tulvii sisään. Materiaalit ovat luonnonmukaisia ja rakenteet hengittäviä. Asuntojen sisustukseen on valittu vain laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, mikä on aistittavissa näiden kotien tunnelmasta. Nurkat ja liitokset toteutetaan tarkasti, eikä lattioiden ja kattojen rajoissa ole listoja, mikä on osoitus laadukkaasta viimeistelystä ja harkituista yksityiskohdista.

Tilojen muunneltavuus helpottaa löytämään juuri omaan elämäntilanteeseen sopivan ratkaisun. Alakerran huone toimii niin asumisesta erotettuna työhuoneena kuin vanhempien rauhallisena makuuhuoneena. Asunnoissa on lähtökohtaisesti kolme tilavaa makuuhuonetta ja halutessa kaksi niistä voidaan jakaa kahdeksi huoneeksi, jolloin makuuhuoneita onkin viisi. Pohja on muokattavissa erilaisiin asumisen tarpeisiin.

Laadukas suunnittelu, aito massiivipuurakenne ja premium-tason sisustusmateriaalit tekevät näistä kodeista kauniita, terveellisiä ja kestäviä. Täällä on varmasti hyvä asua!

Sisustusraha 20.000 €. Asunnon ostaja saa käyttöönsä 20.000 € arvoisen sisustusrahan! Sisustusrahan voi käyttää joko osin tai kokonaan haluamiinsa lisä- ja muutostöihin, tai autopaikan ostoon. Mahdollinen käyttämätön osuus hyvitetään kokonaisuudessaan asunnon hinnasta.

Liity ennakkovaraajien listalle, saat ensimmäisenä tietoa kohteen ennakkomarkkinoinnin alettua.

Arvioitu valmistuminen kesä 2025

Kartta alueesta

Loistava sijainti

Sijainti kaupungin keskustassa, kivenheiton päässä joenrannan suosituista kahviloista ja ravintoloista sekä vierasvenesatamasta, on ihanteellinen kaiken ikäisille asukkaille.

Kohteen vapaat asunnot