Runeberginkatu 10, Porvoo (Keskusta)

698 000 € 131 m² 4-6 h + k + pantry + rt + 2 x kph + s + wc + khh + tek/uvv + 2 x parveke + terassi
Velaton hinta 698 000 €
Hoitovastike 339 €/kk
Asuinpinta-ala 131 m²
Huoneita 6
Kerros 1-3
Rakennusvuosi 2025
Tyyppi Puutalo-osake
Kaupunki Porvoo
Kaupunginosa Keskusta

ENNAKKOMARKKINOINNISSA!

Porvoon empire keskustaan Runeberginkadun ja Laivurinkadun kulmaan rakennetaan ekologisia massiivipuisia koteja. As Oy Runebergin Townhouse Porvoo muodostuu kahdeksasta kolmikerroksisesta kaupunkikodista. Nämä kodit rakennetaan kestävästä massiivipuusta ja ne toimivat hiilivarastona. Viimeistelty design näkyy tyylikkäässä ja toimivassa suunnittelussa, aistikkaissa ja moderneissa pintamateriaaleissa sekä upeissa isoissa ikkunoissa. Sijainti kaupungin keskustassa, kivenheiton päässä joenrannan suosituista kahviloista ja ravintoloista sekä vierasvenesatamasta, on ihanteellinen kaiken ikäisille asukkaille.

Uudisrakennus on arkkitehtuuriltaan kaunis ja se istuu hyvin Porvoon arvokkaaseen empire kaupunkiympäristöön kauniine aumakattoineen. Katujulkisivujen kattolyhdyt keventävät rakennusta ja luovat mielikuvan kaksikerroksisesta rakennuksesta. Yhtiöön rakennetaan huolella suunniteltuja edustavia koteja ja materiaalina käytetään CLT-massiivipuuta.

Asunnoista seitsemän on kooltaan 131 m² ja yksi 128 m². Asunnot ovat kolmessa tasossa. Suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota kodikkuuteen, muuntojoustavuuteen ja toimivuuteen. Pohjat ovat avaria ja isoista karmittomista ikkunoista valo tulvii sisään. Materiaalit ovat luonnonmukaisia ja rakenteet hengittäviä. Asuntojen sisustukseen on valittu vain laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, mikä on aistittavissa näiden kotien tunnelmasta. Nurkat ja liitokset toteutetaan tarkasti, eikä lattioiden ja kattojen rajoissa ole listoja, mikä on osoitus laadukkaasta viimeistelystä ja harkituista yksityiskohdista.

Tilojen muunneltavuus helpottaa löytämään juuri omaan elämäntilanteeseen sopivan ratkaisun. Alakerran huone toimii niin asumisesta erotettuna työhuoneena kuin vanhempien rauhallisena makuuhuoneena. Asunnoissa on lähtökohtaisesti kolme tilavaa makuuhuonetta ja halutessa kaksi niistä voidaan jakaa kahdeksi huoneeksi, jolloin makuuhuoneita onkin viisi. Pohja on muokattavissa erilaisiin asumisen tarpeisiin.

Laadukas suunnittelu, aito massiivipuurakenne ja premium-tason sisustusmateriaalit tekevät näistä kodeista kauniita, terveellisiä ja kestäviä. Täällä on varmasti hyvä asua!

Arvioitu valmistuminen kesä 2025.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20093735
Osoite Runeberginkatu 10, 06100 Porvoo
Tyyppi Puutalo-osake
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4-6 h + k + pantry + rt + 2 x kph + s + wc + khh + tek/uvv + 2 x parveke + terassi
Huoneet 6
Asuintilojen pinta-ala 131 m²
Kokonaispinta-ala 131 m²
Lisätietoja pinta-alasta Toimeksiantajan ilmoittama
Kerros 1-3/3
Rakennusvuosi 2025
Käyttöönottovuosi 2025
Vapautuminen Kesä 2025

Hinta

Myyntihinta 698 000 €
Velaton hinta 698 000 €
Neliöhinta 5 328,24 €/m²

Kustannukset

Hoitovastike 339 €/kk
Yhtiövastike lyhennysvapaan aikana 339 €/kk
Onko valinnaisen vuokratontin asuntokohtainen osuus lunastettu Ei
Vesimaksu 20 €/kk
Muut maksut Vesimaksuarvio 20 € / kk / hlö. Asunnoissa on omat vesimittarit. Lopullinen vesilasku määräytyy vedenkäytön mukaan. Tiedot saattavat muuttua. Fimma Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Varainsiirtovero 1,5 %.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Asunnon kunto Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennusmateriaalien kuvaus Betoniperustus, ulkoseinät CLT-massiivipuulevyrakenteisia, puujulkisivu
Keittiön kuvaus Kalusteet ovat tehdasvalmisteisia kiintokalusteita. Keittiöissä on tasoon upotettu induktioliesi, kalusteeseen upotetut erillisuuni, mikro, astianpesukone, jääkaappi ja pakastinkaappi. Liesituuletin aktiivihiilisuodattimella.
Saunan kuvaus Saunojen seinäpinnat ovat puupaneeli ja lasi. Saunat ja alakatot toteutetaan kestävästä ja lämminhenkisestä tervalepästä. Saunan lauteet toteutetaan umpilauteisina ja paneelit ja alakatot modernilla STS profiililla. Saunat varustetaan säädettävillä kuituvaloilla, sekä tehokkaalla etäohjattavalla Harvian pilarikiukaalla.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Erillinen kodinhoitohuone tekee pyykinhuollosta helppoa ja siistiä. Kaapistoissa on reilusti tilaa vuodevaatteiden ja pyyhkeiden säilytykseen ja alakaapeissa on pyykkikorit. Työskentelytaso on kestävää valkoista laminaattia. Omalle pesutornille on jätetty hyvin tilaa ja sen saa upotettua kalusterungon sisään. Kauniit vetimet viimeistelevät ulkonäön. Kodinhoitohuone sijaitsee lähtökohtaisesti ylimmässä kerroksessa, lähellä makuuhuoneita. Kodinhoitohuoneen voi siirtää rakentamisvaiheessa myös alimpaan kerrokseen saunan tilalle, jolloin sauna sijoitetaan ylimpään kerrokseen.
Olohuoneen kuvaus Huoneistojen kattomateriaali on kuultokäsitelty CLT. Kylpyhuoneiden, saunojen, kodinhoitotilojen, WC tilojen, pantryjen ja varastojen/teknisten tilojen katot ovat alaslaskettuja kattoja ja kattomateriaali on puupaneeli. Huoneistojen väliseinät ovat CLT-massiivipuulevyrakenteisia. Asuntojen ikkunat ovat kolminkertaisia puurakenteisia lämpölasielementti-ikkunoita. Ulkopuolen verhous on alumiinia. Ikkunat voivat olla myös kiinteitä, karmittomia ikkunoita. Ulko-ovet ovat puuovia. Parvekeovet ovet ovat lasiovia. Sisäovet ovat tehdasvalmisteisia laakaovia. Saunatilan ovet ovat lasiovia. Eteisten, aulojen, alakerran makuuhuoneiden, keittiöiden, pantryjen, ruokailutilojen ja olohuoneiden lattiamateriaali on hiottu betonilattia. Yläkerran aulojen ja makuuhuoneiden lattiamateriaali on tekstiililaatta. Kylpyhuoneiden, saunojen, kodinhoitotilojen, WC tilojen ja varastojen/teknisten tilojen lattiamateriaali on lasitettu porcelanato laatta.
Makuuhuoneen kuvaus Ensimmäisen ja kolmannen kerroksen kadun puoleisissa makuuhuoneissa on mustilla kehyksillä kehystetyt ja seinän sisään upotetut liukuovikaapistot. Sisäpihan puoleisten makuuhuoneiden kaapistot ovat koko seinän levyiset ja huonetilan korkuiset. Kaapistoissa on hyvin tilaa vaatesäilytykseen.
Säilytystilojen kuvaus Jokaisella huoneistolla oma varastotila.
Kattotyyppi Vesikatto on ristikkorakenteinen
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Runebergin Townhouse Porvoo
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Yhtiö liitetään kaupungin vesi- ja viemäriverkostoon sekä kaukolämpöverkostoon. Asunnot varustetaan huoneistokohtaisilla, lämmöntalteenotolla varustetulla koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla, sekä vesi- ja sähkömittareilla. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys.
Taloyhtiön autopaikat Yhtiössä on viisitoista autopaikkaa, joista yksitoista erillisinä osakkeina myytäviä, kaksi vieraspaikkaa ja yksi LE-paikka. Erillisinä osakkeina myytävistä autopaikoista kahdeksan varustetaan pienitehoisella sähköauton latausasemalla.
Tontin pinta-ala 1875 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Tontilla on lainvoimainen asemakaava. Lisätietoja kaavoituksesta saa Porvoon kaupungilta puh. (019) 520211.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Näin upeaa sijaintia on harvoin tarjolla uudiskohteissa. Porvoon keskiaikainen historia Suomen toiseksi vanhimpana kaupunkina vanhoine rakennuksineen luo upean ja viihtyisän pienen kaupungin asuinympäristön. Palvelut ovat helposti saavutettavissa, vaikka kävellen. Länsirannan puolella on kattavat palvelut, päivittäistavarakaupat, terveyskeskus ja harrastusmahdollisuudet. Keskustan puolella Porvoon kauppatori, venesatama, ihanat kaupunkipuistot, eri asteiset koulut, päiväkodit, kaupat, ravintolat ja upea vanha kaupunki ovat lähellä. Porvoossa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Asukkaille on tarjolla ulkoilureitit, luontopolut, uimarannat, jäähalli, uimahalli, Kokonniemen maauimala ja hiihtokeskus sekä veneilyreitit merelle. Julkiset liikenneyhteydet Porvoossa ovat bussit, jotka lähtevät kauppatorilta noin 300 metrin päästä. Omalla autolla pääsee helposti moneen suuntaan esim. Helsinkiin ajaa alle tunnissa.

Timo Parttimaa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Porvoo +358443110168
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​