Nahkakuja 5 A 11 (e. B10), Tampere (Pyynikki)

464 750 € 70,5 m² 3H+KT+P (yhtiöjärj. mukainen huoneisto B10)
Velaton hinta 464 750 €
Hoitovastike 319,37 €/kk
Asuinpinta-ala 70,5 m²
Huoneita 3
Kerros 2
Rakennusvuosi 2022
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Tampere
Kaupunginosa Pyynikki

MUUTTOVALMIS KOTI OMALLA TONTILLA OLEVASSA YHTIÖSSÄ.
Tyylikäs toisen kerroksen asunto, jossa keittiö ja olohuone avaraa yhteistä tilaa. Olohuoneesta käynti parvekkeelle. Kaksi makuuhuonetta olohuoneen molemmin puolin, toisen makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone ja oma kylpyhuone. Kaikki ikkunat katselevat etelän suuntaan. Asunnossa lisäksi viilennyskonvektori. Eteisestä käynti tilavaan kylpyhuoneeseen.
Pyynikin Mestari sijaitsee Tampereen keskustan läheisyydessä, Pyhäjärven ja Pyynikinharjun välissä, hiekkarantojen ja puistojen ympäröimänä. Vuoden 2018 alkupuolella käynnistyneen kehityshankkeen myötä Pyynikin Trikoolle on alkanut uusi elämä. Upeat asunnot, palvelut ja vapaa-ajantoiminnot ovat muuttaneet Pyynikin Trikoon alueen eloisaksi keskustaksi, jolle teollinen miljöö ja alueen erityinen henki antavat oman ainutlaatuisen luonteensa.
Teollisesta historiasta asunnoissa muistuttavat yli kolmen metrin huonekorkeus, suuret ruutuikkunat, tiiliseinät sekä näkyviin jätetyt pilarit ja palkit. Vastakohtana tälle asuntojen toiminnalliset ja tekniset ratkaisut ovat moderneja ottaen huomioon nykyajan mukavuusvaatimukset. Päivittäistä mukavuutta lisää myös sisäyhteys asuntoihin alueen pysäköintihallista.
Kansainvälisesti arvostettu sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co on suunnitellut kolme vaihtoehtoista sisustuskonseptia, joissa loft-tyyli korostuu tai se tuodaan esille hillityin ratkaisuin. Tänne asuntoon on valittu tyyliksi Urban Classic.
Pyynikin Mestariin on valmistunut 48 asuntoa, huoneistokoot 32,5-194,5 m2.

Esittely

Ma 4.3.2024 klo 17.00 – 17.30

Esittelijä

Riitta Veija

Asuntomyyjä, rakennusinsinööri Tampere +358405757549

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20827775
Osoite Nahkakuja 5 A 11 (e. B10), 33230 Tampere
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3H+KT+P (yhtiöjärj. mukainen huoneisto B10)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 70,5 m²
Kokonaispinta-ala 70,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros 2/4
Rakennusvuosi 2022
Käyttöönottovuosi 2022

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 189 149,62 €
Velkaosuus 275 600,38 €
Velaton hinta 464 750 €
Neliöhinta 6 592,20 €/m²
Hoitovastike 319,37 €/kk
Rahoitusvastike 941,64 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 261,01 €/kk
Onko valinnaisen vuokratontin asuntokohtainen osuus lunastettu Ei
Muut maksut Vesimaksuennakko 22 €/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen vesimittarin mukaan. Rahoitusvastike sisältää vain koron, lyhennykset alkavat 2 vuoden kuluttua valmistumisesta. Lyhennyksen kerääminen osakkailta 18 kk valmistumisesta. Tämänhetkisen korkotason mukaan rahoitusvastike sisältäen koron on 2,7294 e/osake, mikä tämän asunnon osalta on 941,64e/kk.
Vesimaksu 22 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Ulostyönnetty
Parvekkeen ilmansuunta Etelä
Muuta kauppaan kuuluvaa Rakennuksessa on uusi, keskitetty, lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Ilmastointikonehuone sijaitsee vesikatolla. Keittiöiden liesikuvut on pääsääntöisesti kytketty asunnon ilmanvaihtoon. Saarekeliesien liesituulettimissa on aktiivihiilisuodattimet. Yhtiö on liitetty kaukolämpöverkkoon. Kaikissa asunnoissa on termostaatein (märkätiloissa käsisäätöpyörä) ohjattu vesikiertoinen lattialämmitys. Osa asuinhuoneista on lattialämmityksen lisäksi varustettu vesikiertoisella seinään asennettavalla lämmityspatterilla riittävän lämmitystehon varmistamiseksi. Lämmitysverkosto uusitaan koko rakennuksen osalta. Yleisissä tiloissa kuten porrashuoneessa ja irtaimistovarastoissa on vesikiertoiset lämmityspatterit. Kaikissa asunnoissa on tuloilman viilennys, etelään ja länteen suuntautuvissa asunnoissa jäähdyttävät puhallinkonvektorit. Puhallinkonvektorit sijoitetaan huoneistojen alakattoihin ja niiden vaikutusalueena on pääasiallisesti olohuone ja makuuhuoneet. Yhtiö päättää viilennysmahdollisuuden ajankohdasta (esim. touko-syyskuu). Huonekohtaiset lämpötilat ovat märkätiloja lukuun ottamatta säädettävissä asunnon kosketusnäytöllisestä säätimestä. Asunnot on varustettu asuntokohtaisella sähkökeskuksella, jossa on erillinen IT-osa. IT-osassa on tila asunnon sisäisen verkon kytkimelle ja ristikytkennöille. Kaikki asunnon valaistukset ja pistorasiat on suojattu vikavirtasuojakytkimillä (henkilösuoja). Yhtiö liitetään kaapelitelevisioverkkoon ja huoneistot varustetaan antenniverkolla sekä nopean datayhteyden mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä. Asunnoissa on kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä.
Asunnon kunto Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Keittiön kuvaus Täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, kaapistot (valitun sisustuskonseptin mukaan), liesi (keraaminen induktioliesitaso), liesituuletin, astianpesukone ( 60 cm leveänä), mikroaaltouuni, erillinen kalusteuuni, kodinkoneet kalusteisiin integroidut tai rst-pintaiset. Keittiöiden kalusteväliin asennetaan sisustustyylin mukainen lasilevy tai laatoitus.
Säilytystilojen kuvaus Vaatehuone, irtaimistovarasto, kaapistot
Seinämateriaalien kuvaus Alkuperäiset tiili- ja betonipinnat käsitellään mahdollisimman kevyesti loft-henkisyys säilyttäen, kuitenkin siten, että asuntorakentamisen olosuhdevaatimukset täytetään. Pääsääntöisesti vanhojen ulkoseinien sisärappaukset poistetaan ja tiilipinta otetaan esille. Näkyviin jääville tiilipinnoille tehdään pölynsidontakäsittely.
Lattiamateriaalien kuvaus Asuinhuoneiden lattiamateriaali on 1-sauvainen tammiparketti, käsittely ja väri sisustusteeman mukaan. Jalkalistat ovat maalattua mdf-levyä, väri seinän mukaan. Asuntojen eteisissä, kylpyhuone-, kodinhoito- ja WC-tiloissa sekä löylyhuoneissa lattiat on laatoitettu, väritys sisustusteeman mukainen.
Kattomateriaalin kuvaus Vanhat teräsbetoniset palkki-laatta katot jätetään asuinhuoneissa näkyviin muistumana rakennuksen teollisesta historiasta, paikataan tarvittavilta osin ja maalataan. Eteisissä, vaatehuoneissa sekä kylpyhuone-, kodinhoito- ja WC-tiloissa on alaslasketut, teräsrankaiset, maalatut kipsilevyalakatot. Myös muissa tiloissa (lähinnä keittiöissä) on käytetty alakattoa tarvittaessa tekniikasta johtuen. Alakatoissa on huolto‐ ja tarkastusluukkuja talotekniikan edellyttämissä kohdissa.
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Bitumi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Tampereen Pyynikin Mestari
Isännöitsijän yhteystiedot Tero Kononen Retta Isännöinti Oy Pyhäjärvenkatu 5 A 3.krs 33200 Tampere
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Lastenvaunuvarasto ja saunatila kerhotiloineen sijaitsee 1. kerroksessa
Taloyhtiön autopaikat Pysäköintihallissa on pysäköintioikeudet väh. 55 kp
Muuta taloyhtiöstä Sauna, urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Tampereen kaupunki p. 03 5656 4400
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Alueella
Liikenneyhteydet TKL

Riitta Veija

Asuntomyyjä, rakennusinsinööri Tampere +358405757549
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​