Vikkullantie 17, Helsinki (Salmenkallio)

498 000 € 149,5 m² 5 h + k + khh + ph + s + 2x wc + 2xvh + at +ak
Myyntihinta 498 000 €
Asuinpinta-ala 149,5 m²
Huoneita 5
Rakennusvuosi 1999
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Salmenkallio

Tervetuloa viehättävään maaseutumaisemaan, jossa sijaitsee upea maalämmöllä lämpiävä, yksikerroksinen tiilivuorattu talo.
Tämä koti on täydellinen yhdistelmä luonnon rauhaa ja pääkaupunkiseudun palveluiden läheisyyttä. Talon sijainti heti Kehä kolmosen ulkopuolella tarjoaa mahdollisuuden nauttia tilavasta 3490 m² tontista, jolla kasvaa monia lehti- ja havupuita.

Tontilta avautuvat suorat reitit upeille Östersundomin ja Salmenkallion ulkoilu- ja luonnonsuojelualueille, jotka ovat ihanteellisia paikkoja ulkoiluun ja rentoutumiseen. Luonto ympärilläsi tarjoaa mahdollisuuden nauttia puhtaasta ilmasta ja rauhallisista hetkistä.

Talo itsessään on tilava ja toimiva. Siinä on valoisa olohuone, kolme makuuhuonetta, takkahuone, tilava keittiö, kodinhoitohuone sekä saunaosasto, jossa voit nauttia rentouttavista löylyistä. Erillinen wc ja kaksi vaatehuonetta lisäävät käyttömukavuutta. Lisäksi talossa on lämmin autotalli sekä varasto/tekninen tila, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa.
Koko talon kattava vesikiertoinen lattialämmitys pitää kodin miellyttävän lämpimänä, ja energiatehokas maalämpöjärjestelmä tekee asumisesta sekä ympäristöystävällistä että taloudellista. Lisäksi olohuoneessa ja takkahuoneessa on takka joilla voit myös pienentää lämmityskustannuksia ja luoda tunnelmaa. Saunassa on valmiina hormivaraus mikäli haluat saunaan puukiukaan

Täällä asut kuin maaseudulla, mutta pääkaupunkiseudun palvelut ovat vain lyhyen matkan päässä. Itikseen ajaa autolla vain noin kahdeksassa minuutissa ja Jumboon pääsee noin kahdessatoista minuutissa. Jos auto ei ole käytössäsi niin Uuden Porvoontien varrella kulkee tiuhat bussiyhteydet molempiin suuntiin, bussipysäkit sijaitsevat lähellä Vikkullantien risteystä. Lisäksi kevyenliikenteenväylä, joka alkaa Sipoon Boxista ja kulkee Helsinkiin Itäväylää pitkin, tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet liikkua pyörällä tai kävellen.

Tämä koti on unelma niille, jotka arvostavat tilaa, rauhoittavaa luontoa ja samalla helppoa pääsyä kaupungin palveluihin.

Olkaa yhteydessä ja mennään paikan päälle tutustumaan tähän harvinaisuuteen!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20597340
Osoite Vikkullantie 17, 00890
Tyyppi Omakotitalo
Huoneistoselitelmä 5 h + k + khh + ph + s + 2x wc + 2xvh + at +ak
Huoneet 5
Asuintilojen pinta-ala 149,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala 49 m²
Kokonaispinta-ala 198,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Ilmoitettu asuintilojen pinta-ala on rakennuslupapiirustuksista saatu huoneala ja ilmoitettu kokonaisala on rakennuslupapiirustuksista saatu kerrosala. Rakennus- ja huoneistorekisteriotteella on ilmoitettu kerros- ja kokonaisalaksi 200 m2. Lisäksi talon ullakolla on korkea käyttöullakko jonne on käynti autotallista.
Rakennusvuosi 1999
Käyttöönottovuosi 1999
Vapautuminen 2-4 viikkoa kaupanteosta ja koko kauppahinnan maksusta / sopimuksen mukaan.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 498 000 €
Velaton hinta 498 000 €
Muut maksut Sähkönkulutus on ollut vuonna 2023 12.445 KWh joka sisältää jonkin verran auton latausta mutta talossa ei ole asuttu vakituisesti. Jäteastian (roskis) ja jätevesisäiliön tyhjennys. Kiinteistövero ja tiehoitomaksu vuodelta 2024.
Kiinteistövero 871,61 €

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tehdyt remontit Kiuas uusittu 2017. porakaivon pumppu vaihdettu 2010 ja 2019, ulkovesiposti vaihdettu 08/2024, painesäiliö paineistettu 08/2024, nuohous suoritettu 08/2024, katto pesty ja sammaleenestoaine lisätty 09/2024, piippu pellitetty, sadehattu asennettu ja vesikourut ja syöksytorvet uusittu 09/2024 sekä lämmitysjärjestelmäputkiston ilmaus, paisunta-astian ja venttiilin vaihto, yleiset huoltotyöt lämpöpumppuun. Lisäksi pienempiä huolto/korjaustoimenpiteitä joista myyjän laatima erillinen luettelo.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta Talon kaikki pinnat ovat alkuperäisiä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, Maalämpöpumppu on alkuperäinen
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Tulisija Takka, Olohuoneessa ja takkahuoneessa varaavat takat
Vesihuollon kuvaus Porakaivo
Viemäri Saostuskaivo, umpisäiliö, imeytyskenttä
Sähköliittymä siirtyy Kyllä

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, tiili
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastekaappi, liesi (keraaminen), työtasot (kivi), liesituuletin, astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus Seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Saunassa on hormivaraus puukiukaalle.
Seinämateriaalien kuvaus Maali ja tapetti
Lattiamateriaalien kuvaus Parketti, laminaatti ja laatta
Kattotyyppi Aumakatto
Katon kuvaus Tiili

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 91-417-6-23
Tontin pinta-ala 3490 m²
Tie perille On
Lisätietoja tontista Talon ympärillä nurmi- ja sepelipihaa, tontin lounais- ja itäosassa kasvaa suurta puustoa. Helsingin kaupungilla on etuostolain mukainen etuosto-oikeus kiinteistökaupassa jonka pinta-ala on yli 3000 m2.
Rasitteet Tierasite, tilan koillisraja kulkee Vikkullantiellä.
Kaavoitustiedot Helsingin kaupungin maankäytön yleissuunnittelupalvelussa valmistellaan osayleiskaavaa Östersundomin alueelle. Suunnittelualueeseen kuuluvat Östersundom sekä osa Mustavuoren alueesta Vuosaaressa. Osayleiskaavaluonnos ja siihen liittyvä muu valmisteluaineisto on nähtävillä 30.9.–31.10.2024 verkkosivulla www.hel.fi/suunnitelmat. Suunnitteluun liittyvää aineistoa päivitetään Helsingin karttapalveluun https://kartta.hel.fi/suunnitelmat.
Kaavoitustilanne Kaavoittamaton

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut K-Market Östersundom noin 1,7 km, Itis noin 6,5 km, Vuosaari Columbus 6,5 km, Jumbo noin 13,5 km, Helsingin keskusta noin 16 km, Porvoon keskusta noin 38 km.
Koulut Sakarinmäen peruskoulu, Östersundom skola sekä suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit noin 4,4 km (Knutersintie 924), Creative Learning Playschool – Helsinki noin 1,7 km
Liikenneyhteydet Uudella Porvoontiellä tiuhat linja-autovuorot molempiin suuntiin, pysäkit Vikkullantien risteyksen tuntumassa (katso aikatauluja hsl.fi).

Muut lisätiedot

Ranta Ei rantaa

Peter Forss

Myyntipäällikkö, LKV, Kaupanvahvistaja Porvoo, Sipoo +358400465495
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​