Vanha Hämeenkyläntie 14, Helsinki (Konala)

435 000 € 104 m² 4h+k+s+khh+ lämmin ulkovarasto
Velaton hinta 435 000 €
Hoitovastike 120 €/kk
Asuinpinta-ala 104 m²
Huoneita 4
Kerros 1-2
Rakennusvuosi 2012
Tyyppi Erillistalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Konala

Tervetuloa ihastuttavaan erillistaloon Konalassa! Tämä koti sijaitsee puistoalueen reunalla, ja olohuoneen suurista ikkunoista avautuu vehreä ja suojaisa näkymä luontoon. Olohuoneen ja keittiön yhdistelmä luo viihtyisän oleskelutilan, ja ajanmukainen, hiljattain remontoitu keittiö lisää tyylikkyyttä. Miellyttävä vinyylikorkkilattia parantaa akustiikkaa ja tarjoaa pehmeän tuntuman.

Kodin pohjaratkaisu on erityisen toimiva lapsiperheelle. Sisäänkäynnin yhteydessä on suuri eteistila laattalattialla. Alakerrassa on erillinen wc sekä kodinhoitotila suihkuineen. Yläkerrassa sijaitsevat makuuhuoneet, joista avautuvat upeat näkymät. Tyylikäs saunatila ja upea lasitettu terassi tarjoavat rauhallisen paikan nauttia ulkoilmasta ympäri vuoden. Suojaisalla pihalla on runsaasti tilaa lasten leikkeihin ja vehreä luonto ilahduttaa ympärillään. Varastotilaa on runsaasti, sisältäen vaatehuoneen, lämpimän ja kylmän varaston.

Koti sijaitsee rauhallisella asuinalueella Konalassa. Lähellä on koulut, päiväkodit, ulkoilureitit kuin kauppakeskuspalvelutkin. Bussi liikennöi läheiseltä kadulta, juna-asemalla on noin 1,5 km ja omalla autolla olet nopeasti Kehä I:llä.

Ole pian yhteydessä ja tee tästä kodista omasi!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21429999
Osoite Vanha Hämeenkyläntie 14, 00390 Helsinki
Tyyppi Erillistalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h+k+s+khh+ lämmin ulkovarasto
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 104 m²
Kokonaispinta-ala 104 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+kh+s+wc, 104 m2.
Kerros 1-2/2
Rakennusvuosi 2012
Käyttöönottovuosi 2012
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 435 000 €
Velaton hinta 435 000 €
Neliöhinta 4 182,69 €/m²
Hoitovastike 120 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 443 €/kk
Tontin vuokravastike 323 €/kk
Muut maksut Hoitovastike 1.7.2024 alkaen 120 e/kk sisältäen mm. kiinteistövakuutukset, -veron, jätehuollon ja nuohouksen. Tonttivuokra 3880 e /v. (keskimäärin n. 323 e/kk) laskutetaan 2 krt/v. Jokainen talo maksaa lisäksi kaukolämmön, vesimaksut ja sähkön kulutuksensa mukaisesti (YJ 18 §). 4 hengen taloudessa keskimääräiset kulut olleet: - Kaukolämmitys 125 e/kk (1496 e/v., kulutus 11 450 kWh) - Vesi 51 e/kk (n. 600e/v., kulutus 140 m3) Nämä kulut yhteenlaskettuna keskimäärin 619 e/kk. Lisäksi myyjän käyttösähkönkulutus ollut vuonna 2023 8058 kWh (sis. sähköauton lataus). Ostaja maksaa kuluista kulutuksensa mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 %.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Tilojen kuvaus Iso, valoisa eteistila laattalattialla ja peililiukuovikaapistoilla. Vaatehuoneessa kiinteät hyllyköt.
Tietoliikenne Elisan valokuitu, nettiliittymä hankittava itse.
Tehdyt remontit 2023 Sähköauton latauslaite 2023 Kiukaan uusinta 2022 Keittiöremontti ja kodinkoneiden uusinta (VIP-sähkö Oy sähkötyöt ja LVI-Trio Oy putkityöt) 2021 Alakerran lattian uusinta (Recover Oy) 2021 Aidan rakennus 2021 IV-kanaviston huolto, mittaus ja säätö 2019 Ilmalämpöpumpun asennus (Asennus-Santeri Oy) 2019 Terassin lasitus (Jamar Oy) 2019 Kylmä ulkovarasto Lisäksi pienempiä kunnossapitotoimia, ks. tarkempi listaus.
Muuta kauppaan kuuluvaa Sälekaihtimet sinne, missä asennettu Alakerran puusälekaihtimet Ilmalämpöpumppu Eteisen naulakot Lämpimän varaston hyllyt Ulko-oven sähkölukko (toimii avaimella tai Yalen sovelluksella). Osassa valaisimista Ikean appin etäohjaus (vaatii Ikean älypolttimot) , (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto Kylmän varaston hylly Pihalla oleva keinu ja hiekkalaatikko Pyykinpesukone ja kuivausrumpu)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Tulisija Takka
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiöjärjestys 8 § Hitas II – Ehdot Jos osakas luovuttaa omistamansa asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet, hänen on ilmoitettava luovutuksesta ja sen ehdoista yhtiön hallitukselle. Helsingin kaupungilla on kuukauden kuluessa siitä, kun osakkeiden siirtymisestä on ilmoitettu hallitukselle tai kun osakkeiden siirtyminen on muulla tavalla tullut hallituksen tietoon, oikeus lunastaa osakkeet d §:ssä määrätyllä tavalla lasketulla lunastushinnalla. Kaupunginvaltuuston päätöksen mukaan, jos Hitas-asunnon laskennallinen huoneistoneliön enimmäishinta on alempi kuin kaikkien Hitas-yhtiöiden keskimääräisten enimmäishintojen keskiarvo, enimmäishinta lasketaan enimmäishintojen keskiarvon mukaan. Kaikkien Hitas-yhtiöiden keskimääräisten neliöhintojen perusteella laskettu rajaneliöhinta on 4 223 euroa/m². Rajaneliöhinta on voimassa 31.7.2024 asti. Hitas-asunnon saa myydä vain luonnolliselle henkilölle (ei yritykselle).

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu
Keittiön kuvaus Keittiökaapistot, tasot laminaattia. Kodinkoneet: integroidut jääkaappi ja pakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin (hormiin) ja integroitu mikro.
Saunan kuvaus Sauna, jossa Harvian kivikiuas. Saunahuoneen kaatokulma on myyjän havainnon mukaan hieman puutteellinen.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Kodinhoitohuoneessa kaapistot, taso laminaattia ja pesukoneliitäntä ja suihku. WC-tilassa allaskaapisto, peili, wc-istuin ja bideesuihku. Kodinhoitohuoneesta käynti ulos.
Olohuoneen kuvaus Olohuoneessa isot ikkunat, kulku ulos/terassille ja varaava takka.
Makuuhuoneen kuvaus 3 kpl makuuhuoneita, joissa kaapistot. Yhdessä makuuhuoneessa ranskalainen parveke.
Muut huoneet ja tilat Lasitettu terassi
Säilytystilojen kuvaus Kylmä varasto noin 4 m2 ja lämmin varasto noin 8 m2.
Seinämateriaalien kuvaus Maalattu, laatta, paneeli
Lattiamateriaalien kuvaus Yläkerrassa tammiparketti, alakerralla vinyylikorkki. Eteisessä ja märkätiloissa laatta.
Kattotyyppi Harja
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto-osakeyhtiö Helsingin Vanha Hämeenkyläntie 14
Isännöitsijän yhteystiedot Omatoiminen
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Jätteenkeräyspiste
Tehdyt remontit Talon B korjaukset: 2019 Kylmä ulkovarasto, liuskan pinnoitus, ilmastoinnin asennus, lasiterassi 2020 Kiertovesipumpun vaihto 2021 IV-kanaviston huolto, mittaus ja säätö, lattian vaihto vesivahingon yhteydessä, aidan rakennus, liuskan pinnoitus, kivijalan korjaus ja maalaus, aidan maalausta, terassien öljyäminen, pihavaraston maalaus, liukutikkaiden asennus, lattialämmityksen jakotukin neulaventtiilin vaihto, yläkerran jakotukin neulaventtiilin vaihto, sähkötöitä: Pistorasia rappusten alle, keittiön ja vessan loisteputket pistorasioiksi 2022 Keittiöremontti 2023 Saunan kiuas, sähköauton lataus, makuuhuoneiden seinien maalaus 2024 lämminvesiliittimen korjaus
Tulevat remontit Jäteaitauksen kunnostus 2023-2024 -> Tehdään loppukesällä 2024 Salaojien tarkistus 2024-2025 -> Suunniteltu 2024 (arvio 2500 e yhteensä) Katon tarkistus/huolto 2025-2026
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 1989 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokra 3 880,24 €
Tontin vuokranantaja Helsingin kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2075
Kaavoitustiedot Lisätietoa lähialueiden kaavoituksesta Helsingin kaupunki, puh. 09 310 1691.
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Monipuoliset palvelut lähialueilla: Kauppakeskus Ristikko, Kauppakeskus Kaari. Lisäksi Leppävaarassa Kauppakeskus Sello ja Myyrmäessä Kauppakeskus Myyrmanni. Paljon harrastusmahdollisuuksia ja leikkipuistoja lähellä, lisäksi vehreää metsäaluetta ja ulkoilureittejä. Leppävaaran urheilupuisto ja mm. maauimala lyhyen ajomatkan päässä.
Koulut Konalan Alakoulu
Päiväkodit Useita lähialueilla, mm. Päiväkoti Karhi noin 100 m.
Liikenneyhteydet Pitäjänmäen juna-asema noin 1,5 km. Lähimmät bussipysäkit Vanhan Hämeenkyläntiellä sekä ja Konalantiellä.

Reetta Kuusikko

Myyntipäällikkö, LKV Espoo, Kauniainen +358503122629
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​