Töölönkatu 52, Helsinki (Töölö)

510 000 € 89 m² 3h + kk + 2x kph + parveke
Velaton hinta 510 000 €
Hoitovastike 489,50 €/kk
Asuinpinta-ala 89 m²
Huoneita 3
Kerros 6
Rakennusvuosi 1937
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Töölö

Funktionalismia kutsutaan järkeväksi tyylisuunnaksi joka kestää aikaa. Se toteutuu tässä kuudennessa kerroksessa sijaitsevassa ainutlaatuisessa ja poikkeuksellisessa huoneistossa. Tämä on yhdistetty kahdesta asunnosta – yksiöstä ja kaksiosta. Asuntoon on kaksi sisäänkäyntiä. Persoonallinen ja yllättävä pohjaratkaisu taipuu varmasti arjen haasteisiin. Vahva ja jäljittelemätön töölöläistunnelma tuntuu ja näkyy niin asunnossa kuin taloyhtiössäkin. Hämmästyttävät ja mykistävät näkymät avautuvat parvekkeelta kahteen ilmansuuntaan.
Ole Gripenbergin vuonna 1937 suunnittelemassa talossa viihdytään pitkään ja usein asunnot siirtyvätkin sukupolvelta toiselle.
Asuminen Helsingin suosituimmalla asuinalueella
sopii monelle.
Korjaamon ja Kirjaston välissä kun ollaan, on kaikki tärkeät asiat urheilusta sujuvaan elämään tietenkin lähellä. Julkisilla pääsee kaikkialle, tai kävellen uimaan.
Taloyhtiöelämä on vaivatonta . Rakennuksen kuntoa seurataan aktiivisesti ja huoltotyöt tehdään ajallaan. Viimeisin saneeraushanke oli julkisivun kunnostus.

De vackraste Helsingforsorden är Park och Spårvagn, eller hur? Dem får man njuta av i denna klassiska Tölölägenhet. Högt över hustaken (6 vån) ovanför Kulturcentret Korjaamo, ett stenkast från Tölö bibliotek, Bollis, Simstadion, Bertha Maria-hemmet, Toppan med mera befinner sig ett rätt så orört funkishem på tre rum (två sovrum), två badrum, balkong m.m. Ta kontakt!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20429653
Osoite Töölönkatu 52, 00250 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + kk + 2x kph + parveke
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 89 m²
Kokonaispinta-ala 89 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Asunto on yhdistetty kahdesta huoneistosta. Kaksi sisäänkäyntiä. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi
Kerros 6/6
Rakennusvuosi 1937
Käyttöönottovuosi 1937

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 510 000 €
Velaton hinta 510 000 €
Neliöhinta 5 730,34 €/m²
Hoitovastike 489,50 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 489,50 €/kk
Muut maksut Sähkömaksu 13 euroa /kk vuokrattavassa varastotilassa. DNA taloyhtiö internetyhteys perusnopeus 10 M Molemmissa asunnoissa on oma sähköpääkeskus ja vesimaksut henkilöluvun mukaan.
Vesimaksu 30 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Ei saunaa
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Ulostyönnetty
Parvekkeen ilmansuunta Etelä
Tilojen kuvaus Toisen makuuhuoneen yhteydessä on myös ikkunallinen tila, jossa on ollut aiemmin keittokomero. Tämän huoneen yhteydessä myös toinen ulko-ovista.
Tietoliikenne Dna internetyhteys perusnopeus 10 M
Tehdyt remontit Asunnot yhdistetty noin 1980 -luvulla
Asunnon kunto Välttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset 7 § Lunastus Osakkeen omistusoikeuden siirtyessä sellaiselle siirronsaajalle, joka ei ole yhtiön osakas, yhtiöllä on oikeus yli osakepääoman kertyneillä varoilla lunastaa osake. Mikäli yhtiö ei käytä lunastusoikeuttaan on yhtiön osakkailla lunastusoikeus .Lunastusoikeus syntyy, kun osake siirtyy kaupan tai vaihdon nojalla. Yhtiön hallituksen tulee viikon kuluessa siitä, kun hallitus on saanut tiedon osakkeen siirtymisestä sekä muut ilmoituksen tekemistä varten tarvittavat tiedot, lähettää yhtiön osakkaille tieto osakkeen siirtymisestä kirjallisella ilmoituksella osakeluetteloon merkityllä tai muuten yhtiön tiedossa olevalla osoitteella.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, muu
Rakennusmateriaalien kuvaus Rappaus
Keittiön kuvaus Liesi (keittolevy), seinät (maalattu), lattiat (korkki), Vaatimaton varustus ;tiskipöytä ja hana, työtaso. Kaasuhella poistettu
Kylpyhuoneen kuvaus Wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, seinät (osalaatoitus), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Muut huoneet ja tilat Eteinen
Säilytystilojen kuvaus Kaksi vinttikomeroa
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Bostadsaktiebolaget Edvard
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöintitoimisto Oiva Isännöinti Oy Helsinki Bulevardi 3 B , 6 krs 00120 Helsinki Puh: 010-4116700
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Liiketila ja varastotila on vuokrattu.
Taloyhtiön autopaikat Asukaspysäköinti, H-tunnus
Muuta taloyhtiöstä Vinttikomero, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv
Tehdyt remontit 1989 Sähkökeskus 1989 Hissi 1990 Putket, 1 putkilinja 1987 1994 Ikkunat 1995 Sähkönousut 1997 Porrashuoneen maalaus 1998 Lämmönvaihdin uusittu 2005 Peltikatto uusittu 2008 Piha ja jäteasema 2010 IV hormien nuohous 2011 Patteriventtiilien vaihto 2011 Lämmitysverkoston tasapainotus 2013 Hormikartoitus 2014 Julkisivurappaus 2015 Lukitusten uusiminen (Sento) 2018 Porrashuoneremontti 2021 Rakennuksen kuntoarvio 2021 Kylpyhuoneiden tarkastus 2021 DNA Welho laajakaista 2022 Lämmönvaihdin uusittu
Tulevat remontit Isännöitsijän mukaan tehdään erilaisia huoltomaalauksia mm. parvekkeiden lattiat, ovia jne. sekä lämmitys verkoston tasapainotustyö Esitys kunnossapitotarpeesta : Huoneistoparvekkeiden lattioiden korjausmaalaus ja tuuletusparvekkeiden vesien ohjauksen korjaaminen Asuntojen ovien ja karmien huoltomaalaus Lämmitysjärjestelmä : verkoston tasapainotus ja termostaattien vaihto. Vesi- ja viemärijärjestelmä : putkiston kuntotutkimus Sähkö- ja tietojärjestelmä: palovaroittimien asennukset asuntoihin
Energialuokka F2013, On lain edellyttämä energiatodistus, Ikkunat uusittu 3-lasisiksi pääosin. Kellarin liiketilan ja parvekkeiden ovet uusittu
Tontin pinta-ala 869 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki 09 – 3103 7233 Kun Töölöön oli saatu asemakaava erinäisten vaiheiden jälkeen vuonna 1906, alkoi vilkas rakennustoiminta. Etu-Töölöä rakennettiin enimmäkseen 1910–30-luvuilla, Taka-Töölöä 1920–40-luvuilla, joten niiden arkkitehtuurissa on tyylillisiä eroja: myöhäisjugendia, klassismia, art decoa ja funktionalismia. Leimallisia koko Töölölle ovat kuitenkin umpinaiset korttelit sekä puisto- ja ranta-alueet. Etu- ja Taka-Töölön raja kulkee Hesperian esplanadin kohdalla siten, että Eteläinen Hesperiankatu on Etu-Töölöä ja Pohjoinen Hesperiankatu on Taka-Töölöä. (Historia.hel.fi )
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Lähikaupat, ravintolat, kioskit, liikkeet, koulut, nähtävyydet
Liikenneyhteydet Raitiovaunu, bussit

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Myyjät eivät ole asunneet huoneistossa vaan se on ollut vuokrattuna. Heillä ole tarkaa tietoa huoneiston tai tarpeiston kunnosta.

Annu Kristiina Dobre

Kiinteistönvälittäjä, KiAT LKV Helsinki +358504327216
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​