Särkäntie 1, Joensuu (Siihtala)

199 000 € 125 m² 4h + k + kph + s + ak (yj. muk. 4 h+k+s)
Velaton hinta 199 000 €
Hoitovastike 200 €/kk
Asuinpinta-ala 125 m²
Huoneita 4
Kerros 1-2
Rakennusvuosi 1975
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Joensuu
Kaupunginosa Siihtala

Upea ja suuri kaksikerroksinen rivitaloasunto lähellä keskustan palveluita ja omalla autokatospaikalla. Tässä 2004 täysin remontoidussa huoneistossa on kolme makuuhuonetta, yksi yläkerrassa ja kaksi alakerrassa. Molemmissa kerroksissa on oma vaatehuone, jotka tarjoaa reilusti säilytystilaa. Alakerran vaatehuone voisi sopia myös työhuoneeksi niin halutessaan. Yläkerran avara ja valoisa tupakeittiö on tämän kodin sydän. Olohuone on helppo sisustaa kokonsa ja muotonsa vuoksi. Keittiön yhteyteen mahtuu vaivattomasti ruokailuryhmä. Lämminsävyiset laadukkaat parkettilattiat luo sopivaa kontrastia vaaleisiin seiniin ja keittiökalusteisiin. Keittiön ja ruokailutilan tilanjakajana toimii kaunis puutasolla varustettu saareke. Olohuoneen kautta pääsy kodikkaalle lasitetulle parvekkeelle.

Alakerrassa suuri kylpyhuone, jonka yhteydessä myös kodinhoitotila. Molemmista kerroksista löytyy erilliset vessat, joten aamun kiireisinä tunteina jokaiselle löytyy oma laittautumispaikka. Alakerran makuuhuoneiden kautta pääsy takapihalle sekä omalle terassille. Terassi on oikeasti ruhtinaallisen kokoinen ja sinne saa helposti mahtumaan kesänviettoa varten terassikalusteet grilleineen. Asunnossa on ilmalämpöpumppu, joka takaa kesän helteille mukavaa viilennystä.

Aktiivisesti hoidettu yhtiö seisoo omalla tontilla. Taloyhtiössä on suunnitteilla tulevan viiden vuoden aikana vain katon maalaus. Taloyhtiössä on huoneistoja yhteensä 6 kappaletta.

Tämä kohde on näkemisen arvoinen, joten ota yhteyttä ja tule katsomaan!

Esittely

To 1.8.2024 klo 17.30 – 18.00

Esittelijä

Alessandro La Russa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT Joensuu +358401582754

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21735632
Osoite Särkäntie 1, 80100 Joensuu
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h + k + kph + s + ak (yj. muk. 4 h+k+s)
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 125 m²
Kokonaispinta-ala 125 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1-2/2
Rakennusvuosi 1975
Käyttöönottovuosi 1975
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 199 000 €
Velaton hinta 199 000 €
Neliöhinta 1 592 €/m²
Hoitovastike 200 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 200 €/kk
Muut maksut Vesilaskusta tulee 3kk välein lasku ja kustannus on oman kulutuksen mukaan. Sähkölämmitystä tukee ilmalämpöpumppu. Oma sähkömittari huoneistossa. Siirtosähkön hoitaa Caruna Oyj ja myynti PKS:n Priima Live sopimus. PKS:n sopimus perustuu pörssisähköön. Yhtiöllä on hinnankiinnityspalvelusopimus PKS:n asiantuntijaryhmän kanssa. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 24,85 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Muu
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Tilojen kuvaus Tuulikaapissa laattalattia ja lasikuituseinät. Eteisessä laattalattia ja lasikuituseinät. Aulassa parkettilattia ja lasikuituseinät. Vaatehuoneessa parkettilattia ja lasikuituseinät. Portaikon alapuolella varastotila, jossa parkettilattia ja lasikuitutapetti.
Tietoliikenne Taloyhtiössä keskustelua Lounean valokuituun liittymisessä.
Tehdyt remontit – koko huoneisto remontoitu betonilta uusiksi 2004 mukaan lukien sähköt - maalattu pesuhuoneen lasikuitutapetti 2018 - varaston ovi uusittu, ulkoseinän maalaus, tehty tuuletusaukot 2020 - uusittu yläkerran WC:n allaskaluste, hana ja pöntön kansi v. 2020 - takapihan pation lautojen kääntäminen ja käsittely 2020 - etusisäpihan seinänvieruspenkin ja köynnösten poisto ja pihakiveyksen laajentaminen kattamaan koko sisäpihan alan 2020 - mikron kaapin oven ponnahdussaranan uusiminen 2022 - silikonit vaihdettu keittiössä ja kylpyhuoneessa 2023 - pyykinpesukone Cylinda 2/2023 - uusittu keittiötilan ja saunan valojen muuntaja 2023 - maalattu makuuhuoneisiin tehosteseinät 2023 - suihkun lähialueen lattian saumat kunnostettu/uusittu 2024
Muuta kauppaan kuuluvaa Astiakaapistot keittiössä neuvoteltavissa., (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Sähkö, muu

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (keraaminen, erillisuuni), työtasot (puu, metalli), seinät (kaakeli, lasikuitutapetti), lattiat (parketti), Stalan tasot. Saareke puuta. Keittiö uusittu 2004. Keittiön osassa kaapeissa hidastimet., astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Lattialämmitys, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, asennettuja erikoisvarusteita, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattialämmitys, peilikaappi, bidee-suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta), Vessat uusittu 2004.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Savon kiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiat (laatta), seinät (kaakeli, lasikuitutapetti)
Olohuoneen kuvaus Seinät (lasikuitutapetti), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, seinät (lasikuitutapetti), lattiat (parketti)
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Tuulikaappi, Aula, Terassi, Vaatehuone
Säilytystilojen kuvaus Talon päädyssä lämmin häkkivarasto. Lisäksi kylmävarasto autokatoksen vieressä.
Kattotyyppi Harja
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Joensuun Mäntysärkkä
Isännöitsijän yhteystiedot Heikki Kärkkäinen, Särkäntie 1 A, 80100 Joensuu. Puh. 050 012 3453. Sähköposti: heikki.karkkainen@netti.fi
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Jokaiselle huoneistolle kuuluu autokatoksen yhteydessä oleva kylmä varastotila sekä lämmin varastotila kiinteistön yleisistä tiloista. Taloyhtiön hallintaan kuuluu jätekatos ja yhdistetty varasto- ja sähkökeskushuone.
Taloyhtiön autopaikat Autokatoksia: 6
Muuta taloyhtiöstä Kaapeli-tv
Tehdyt remontit – Tasakatto on muutettu harjakatoksi 1990. - 1999 korjattiin D-, E- ja F huoneistojen kosteusvahingot, mitkä johtuivat katuvesivalumista - Käyttövesiputkisto uusittu 2000, jolloin myös asennettiin huoneistokohtaiset vesimittarit. Käyttövesiputkistossa on havaittu kiinnityksiin liittyviä korjaustarpeita ja asunnon A kohdalla on tehty korjauksia 2023. - 10.5.2000 tehtiin päätös luvista, B- ja E- huoneistojen takanrakentamisiin kirjauksella "Huoneistojen haltijat velvoitettiin huolehtimaan kaikista kustannuksista, rakentamiseen liittyvistä tarkastuksista, riittävistä vakuutuksista kiinteistölle mahdollisesti aiheutuvien vaurioiden korjaamiseksi rakennustyön aikana ja sen jälkeen.". - 2001 toteutettiin ilmastointihormien puhdistus. Ilmastointohormit on puhdistettu n. 10 vuoden välein, viimeksi 2021. - Parvekkeen ja terassin ovet on kokonaisvaltaisesti uusittu 2002. Muutokset ovissa ja parvekkeissa mm. lasituksissa ovat kuuluneet asunnon haltijalle. - 2004 F-asunto sai yhtiöltä luvan toteuttaa omalla kustannuksellaan sisääntulon leventämisen Särkäntieltä piha-alueelle tultaessa. - Autokatosten vesikatteet uusittiin 2005 ja digiTV-kaapelointi asennettii 2005. - Internetyhteyden vahvistin uusittiin 2024. TV-kaapelointi on Elisan toimittama. - Särkäntien puoleiset laatoitukset ja nurmetukset on uusittu 2008. - 2013 ulkovarastot saneerattiin. Yhtiö kustansi tarvikkeet, osakkaat vastasivat työkustannuksista. - Päävesimittari ja huoneistokohtaiset mittarit on uusittu 4/2013. - Ikkunoiden täydellinen saneeraus toteutettiin vuoden 2013/2014 vaihteessa. - Julkisivut ja varastot maalattiin kesällä 2015. - A-päädyn kosteusvauriot, jotka johtuivat sadevesikaivojen tukoksista korjattiin ja autokatosten kattopinnoitteet uusittiin 2020. - Piha-aita uusittiin kesällä 2023 ja lumiesteet asennettiin pihan puoleiselle katolle 2023. - Talvella 2024 todettiin kosteusvahinko kattorakenteissa. Syy löydettiin ja korjattiin 05/2024.
Tulevat remontit Asunto-osakeyhtiön kunnossapitotarveselvityksen mukaan: Katon maalaus tulevan viiden vuoden kuluessa (2025-2029)
Energialuokka E2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Voimassa: 07.05.2024 – 7.5.2034
Tontin pinta-ala 1884,4 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Https://www.joensuu.fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne Asemakaava

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot PHR:n palvelusta ostetussa yhtiöjärjestyksessä voimassaoloaika, alkaen 04.05.2012. Omistajalta saadussa yhtiöjärjestyksessä ei päivämäärämerkintöjä, viimeisimmät luvut yhtiöjärjestyksessä eroavat 2012 kirjattuun yhtiöjärjestykseen. Isännöitsijäntodistuksen 20.5.2024 mukaan on voimassa oleva yhtiöjärjestys päivitetty 25.9.2023. Lämminvesivaraajien kunnossapitovastuu isännöitsijäntodistuksen mukaan kuuluu osakkeenomistajalle.

Alessandro La Russa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT Joensuu +358401582754
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​