Rosalankuja 2, Helsinki (Kruunuvuorenranta)

240 900 € 52,5 m² 2h + kt + s + lasitettu parveke (Yj. 2h+kt)
Velaton hinta 240 900 €
Hoitovastike 393,75 €/kk
Asuinpinta-ala 52,5 m²
Huoneita 2
Kerros 1
Rakennusvuosi 2017
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Kruunuvuorenranta

Tämä vuonna 2017 valmistunut, Kruunuvuorenrannassa sijaitseva pikkukoti hurmaa olemuksellaan. Suurilla ikkunoilla varustettuun asuntoon tulvii valoa molempiin huoneisiin ja makuuhuoneesta käydään tilavalle, lasitetulle parvekkeelle. Lähes uudenveroiset pinnat, kauniit materiaalivalinnat ja tämän päivän makuun sopiva keittiön ja olohuoneen yhdistelmä, ovat monelle mieleen ja luovat viimeisen silauksen toimivaan kokonaisuuteen.

Asunto tarjoaa erinomaiset puitteet arkeen mm. loistavan sijaintinsa ja käytännöllisen pohjansa ansiosta. Keittiössä on asunnon kokoon nähden runsaasti kaappitilaa – ja tykkäätkö kokkailla? Täällä on nimittäin kiinteä saareke! Myös makuuhuoneessa on kaivattua kaappitilaa. Se, mikä tästä asunnosta kuitenkin tekee helmen, on oma pieni, mutta erittäin tyylikäs sauna! Sitä kelpaa lämmitellä vaikka reippaan Laajasalon luonnossa tehdyn juoksulenkin jälkeen.

Taloyhtiössä on viihtyisiä yhteisiä tiloja, kuten asukasolohuone, jossa on asukkaiden oma kirjasto. Lisäksi ylimmän kerroksen sauna ja pesutupa kuivaushuoneineen ovat asukkaiden käytössä. Porraskäytävien näyttöruudulta voit mm. tarkistaa alueen viimeisimmät suunnitelmat, varata yhteisiä tiloja tai varmistaa bussien aikataulut. Alueella liikennöi hyvin busseja ja omalla autolla hurautat hetkessä Laajasalon omaan kauppakeskus Saareen, hieman pidemmälle Herttoniemeen, Itäkeskukseen tai keskustaankin. Pienempiä ostoksia varten lähikauppaan on n. 800 m.

Rosalankujalta merenrantaan on n. 500 m. Alueella on upeat ulkoilumaastot ja merenrantaa useita kilometrejä. Kruunuvuorenranta on kehittyvä alue, jonne on suunnitteilla mm. liikuntahalli. Kruunusiltojen ja raideyhteyden valmistuttua välimatka keskustaan lyhenee huomattavasti.

Tämä asunto on mahdollista myös vuokrata. Kun asuntokaupasta on sovittu päätetään asunnon vuokraustoimenpiteet. Kysy lisää kiinteistönvälittäjältäsi/asuntomyyjältäsi, kun sovit esittelyä.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21539219
Osoite Rosalankuja 2, 00590 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + kt + s + lasitettu parveke (Yj. 2h+kt)
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 52,5 m²
Kokonaispinta-ala 52,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1/5
Rakennusvuosi 2017
Käyttöönottovuosi 2017
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 122 253,96 €
Velkaosuus 118 646,04 €
Velaton hinta 240 900 €
Neliöhinta 4 588,57 €/m²
Hoitovastike 393,75 €/kk
Rahoitusvastike 981 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 374,75 €/kk
Muut maksut Vesimaksuennakko 10 euroa/henkilö/kk.
Vesimaksu 10 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiöjärjestyksen 8§: mukaan osakkailla on lunastusoikeus autopaikka- ja varasto osakkesiin (nrot 9688-10000). Yhtiöjärjestyksen 5 § Kunnossapito- ja korjausvastuu.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Saunan sekä kph vastainen seinä, että ovi lasia.
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Seinät (maalattu)
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopakate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Rosalanmäki
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöinti Neliapila, www.isneliapila.fi Pasi Vähä-Touru, +358 50 476 9434, pasi@isneliapila.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Lisäksi yhtiössä osakkeenomistajan käyttöön varatut tilat: verstas. Ilmanvaihtotapa: koneellinen. Muut tilat, vatastoja 2 kpl, yht. 8 m². Taloyhtiö on päättänyt 15.6.2022 reklamoida perustajaosakas Lujatalo Oy:tä julkisivututkimuksen havainnoista, joissa korjauksien karkea kustannusarvio 985.000,00 €.
Taloyhtiön autopaikat Pysäköinti: autohallissa 30 osakepaikkaa ja pihalla 3 osakepaikkaa, lisäksi yhtiön hallinassa 18 vuokra-autopaikkaa Kruunuparkki 4:ssä. Yhtiö on osakkaana Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy:ssä.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit Rakentajan 1-vuotistakuuajan korjauksia 2018 – 2019, asukasolohuoneen sisustus 2019, porrashuoneiden infonäytöt 2019, lukitusuudistus 2020, autohallipaikkojen sähköistyksen taustajärjestelmä 2021.
Energialuokka C2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 5073 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokra 153 475 €
Tontin vuokranantaja Helsingin kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2080
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Lähikauppa Alepa n. 800 m, Laajasalon ostoskeskus Saari palveluineen mm. K-Supermarket, S-Market, Kirjasto, Apteekki, Alko, kauneuspalveluja, suutari, Instrumentarium, Ruokapaikkoja mm. Boneless, Pallogrilli, Kotipizza, Subway, Marian kahvila (n. 2 km), Sisäliikuntapaikkoja mm. 24 <fitness. Alueella lähin päiväkoti ja ala-aste tien toisella puolella, Tahvonlahden ala-aste 1km, päiväkoti Borgströminmäki alle 100m, päiväkoti Tahvonlahti 1,1km
Liikenneyhteydet Bussi Koirasaarentietä, Metro Herttoniemestä.

Tiina Kaarnakorpi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Helsinki +358458011930
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​