Raitamäentie 7-11, Helsinki ( Vartiokylä)

299 000 € 96 m² 4h + k + kph + sauna + erill.wc (Yj. 4H+K+KH+S)
Velaton hinta 299 000 €
Hoitovastike 624 €/kk
Asuinpinta-ala 96 m²
Huoneita 4
Kerros 1
Rakennusvuosi 1970
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Vartiokylä

Vaikka syksy lähestyy, niin viihtyisä ympäristö säilyy! Tässä rivitalokodissa on helppohoitoinen ja suojaisa pikku piha, joten voit alkaa suunnitella sinne vaikka ruukkupuutarhaa, laittaa ensi keväänä viljelylaatikoita, jossa kasvattaa vaikka omia yrttejä. Ympäröivät aidat antavat näkösuojaa myös oleskeluryhmälle ja pihagrillille.

Yksitasoisessa asunnossa on kauniit, uudelleen muotiin tulleet tammimosaiikkiparkettilattiat ja hyvä huonejako. Kolmesta tilavasta makuuhuoneista on avarat, metsäiset näkymät pientaloalueelle. Keittiö on lähes alkuperäiskuntoinen ja pääset remontoimaan sen mieleiseksesi, muuten koti, jossa on pitkään viihdytty, on hyvin pidetty ja siinä on oma ikkunallinen sauna, sekä kaunis toimiva avotakka tunnelmallisiin iltoihin.

Yhtiö on valmistunut 1970 ja tässä omalla tontilla sijaitsevassa 13 huoneiston rivitaloyhtiössä jokaiselle asunnolle on oma autokatospaikka, kylmäkellari ja pihavarasto. Yhtiössä on tehty remontteja aina tarpeen vaatiessa mm. kattoremontti v.2019. Nyt uusitaan pihan asfalttia kulkemisen helpottamiseksi. Lämmitysmuotona on vesikiertoinen keskuslämmitys ja huoltoyhtiö hoitaa talvella lumityöt, sekä muut kiinteistöhuollon tehtävät.

Ota yhteyttä ja sovi joustavasti oma esittelyaikasi!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21408108
Osoite Raitamäentie 7-11, 00950 Helsinki
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h + k + kph + sauna + erill.wc (Yj. 4H+K+KH+S)
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 96 m²
Kokonaispinta-ala 96 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijätodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 96 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikaisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijätodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros 1/1
Rakennusvuosi 1970
Käyttöönottovuosi 1970
Vapautuminen 1kk kaupasta

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 288 879,76 €
Velkaosuus 10 120,24 €
Velaton hinta 299 000 €
Neliöhinta 3 114,58 €/m²
Hoitovastike 624 €/kk
Rahoitusvastike 105,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 715,20 €/kk
Muut maksut Pääomavastike on Vesikattojen uusinta 2019m² / 105,60e/kk, Autopaikkavuokra, sähkö 20,00e/kk Autopaikkavuokra, kylmä 10,00e/kk Varastovuokra 1 30,00e/kk Varastovuokra 2 35,00e/kk Yk. -23. Päätettiin valtuuttaa hallitus perimään enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen taloyhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen asti.
Vesimaksu 28 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Tietoliikenne Antennijärjestelmä: Antenni-tv (DVB-T
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Tulisija Takka

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Lattiat (muovi), jääkaappi, kaapistot petsattu mänty / laminaatti, 4-levyinen sähköliesi, Elexi-liesituuletin, Gram-astianpesukone, mikroaaltouuni
WC-tilojen kuvaus Erillinen wc: laatoitettu/ kaakeloitu, wc-istuin, bidesuihku, peilikaappi+valot, allas+ allaskaappi
Saunan kuvaus Sähkökiuas, seinät paneloitu, lattia laatoitettu
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu, tapetti), lattiat (parketti), Parketti on tammimosaiikkia, katot mäntypaneelikattoa.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, seinät (maalattu, tapetti), lattiat (parketti), Parketti on tammimosaiikkia, katot mäntypaneelikattoa.
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Tuulikaappi, Terassi
Kattotyyppi Loiva harjakatto
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Vartiopenger
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöitsijätoimisto Oiva Isännöinti Puotila Oy, Rantakartanontie 5, 00910 Helsinki, Isännöitsijä Anssi Kupari p. 09 6962860
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Ulkovarasto, yhteinen arkkupakastin varastossa, tilava yhteisvarasto, jossa voi säilyttää talviurheiluvälineitä ja huoltaa niitä samassa tilassa, sekä erillisiä varastotiloja talojen alla.
Taloyhtiön autopaikat 13 kpl lukittuja autokatospaikkoja teräsverkkoaidoilla.
Muuta taloyhtiöstä Jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto
Tehdyt remontit 2000 kellaritilojen maalaus, 2001 Digi-tv valmius, ulkovalaistuksen uusiminen, ulko-ovien panelointi A,B,C,D,E ja kellariovet, 2002 Raitamäentien viereisen tukimuurin ja hsto G- sokkelin kunnostus ja pintakäsittely, yläpihan nurmikko, laatoitus ja puuaidat korjattu, betonikannen purkaminen ja viemäreiden painepesu, 2004 kaukolämpölaitoksen ja kylmäkoneiston säätöjen korjaukset, hstojen B ja M vesivahinkojen korjaus ja uudet vesieristykset yhtiön toimesta, 2005 kaikkien hstojen viemärien painepesu, B ja A viemärivuodon korjaus, katos ja valaistus roskasäiliöille, 2006 viemäriputket kuvattu ja pinnoitettu Tubus-menetelmällä niiltä osin kuin putket olivat rakenteissa, hstot B – F alapuolella oleva runkoputki uusittu, Bauer vedenkäsittelylaite asennettu, lämmitysverkostoon uudet sulku-ja patteriventtiilit, 2008 ulkoikkunoiden puitteet ja karmit maalattu, luovuttu talonmiesvuoroista, solmittu huoltoyhtiön kanssa sopimus, 2009 Bauer-vedenkäsittelylaite omaksi, 2010 tiivistettiin takaseinän liikuntasaumat, 2019 vesikatot uusittu, 2020 tukimuurin korjauksia, huoneiston E takkapelti sekä taloyhtiön ulkovalaistuksen kaapelivika. 2022 H-ulkoseinän ja pinnoitteen korjaus OH-ikkunoiden alapuolelta. Samassa yhteydessä tehtiin H ja G asuntojen edustalle salaojitusta ja aidan korjaamista. 2023 Autotallin katon maalaus, pyöräkellarin huoltotunnelin palokatko, savupiippujen hattujen korjaus.
Tulevat remontit Hallituksen selvitys yhtiön rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapitotarpeesta: Piha: Varautuminen naapurin raja-aidan korjaamisen mahdolliseen kustannukseen, Asfaltin uusiminen 2024 Julkisivut: Ulkoseinien pintakäsittely Ikkunat ja ulko-ovet: Ikkunapuitteiden huolto. Ulko-ovien uusiminen sisältäen lukituksen uusinta Yleiset tilat: Ulkovarastojen seinien pintakäsittely Ilmanvaihto: Takkahormien tarkistusluukku Korjaussuunnittelu: Energiakartoituksen teettäminen 2024 Autokatos: Sähköautojen latauksen mahdollistaminen
Energialuokka G2007, On lain edellyttämä energiatodistus, Energiatodistus on vanhentunut 15.10.2022, uusi tehdään yhtiön energiaselvityksen yhteydessä
Tontin pinta-ala 7029 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Vahvistettu asemakaava p. 09 1691
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Lähikauppa Alepa n. 500m, Prisma Itäkeskus palveluineen n. 1,5 km (Autolla n. 4 min) Mehiläinen, Itis (n. 5min) kattavat palvelut, runsaasti erikoisliikkeitä ja ruokapaikkoja, Easton (n. 5 min), Citymarket, alueella mm. Puuilo, Shell ja pikkuliikkeitä. Uimahalli, Terveysasema ja useita erilaisia palloilu- ja harrastehalleja Myllypurossa.
Koulut Alueella mm. Puotilan Ala-aste, Vartiokylän Ylä-aste, Botby grundskola, Metropolia Ammattikorkeakoulu.
Päiväkodit Alueella useita mm. Päiväkoti Kukkaniitty (myös ruotsinkielinen)
Liikenneyhteydet Bussit Itäväylää ja Kiviportintieltä, metro Puotilasta ja Itiksestä.

Kirsi Uskali

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Helsinki +358406209708
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​