Neitsytsaarentie 9, Helsinki (Vuosaari)

129 000 € 54 m² 2h + k + kph + parveke (yhtiöj. 2 h+k)
Velaton hinta 129 000 €
Hoitovastike 378 €/kk
Asuinpinta-ala 54 m²
Huoneita 2
Kerros 3
Rakennusvuosi 1965
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Vuosaari

Etsitkö asuntoa, jossa voisit toteuttaa toiveitasi, ja jonne pääset käärimään hihasi ja alat hommiin? Itse ei ehkä tarvitse tehdä ihan kaikkea, varsinkinkin jos remontointi ei ole tuttua, mutta jostainhan se on aloitettava, eikö niin? Tämä voisi siinä tapauksessa sopia kodiksi sinulle? Pariskunnalle? Ehkä jopa pienelle perheelle? Tämä Vuosaaressa omalla tontilla sijaitsevan ison yhtiön avara ja oman maun mukaan laitettava kaksio sijaitsee 3. kerroksessa Vuosaaren rauhallisella laidalla ja voisi olla juuri sellainen.

Valoisuuden ansiosta, sekä tilava makuuhuone, jonka yhtydessä on käytännöllinen vaatehuone, että olohuone on helppo sisustaa, ja perinteiseen tilavaan keittiöön mahtuu hyvin erillinen ruokapöytä. Asunnosta löytyy tarvittaessa tilaa varmasti myös työsopelle ja kokonaisuuden kruunaa lasitettu parveke. Väljästi rakennettujen talojen vuoksi näkymä on mukavan puistomainen.

Tämän putkiremontoidun yhtiön huoltohistoria on kattava, ja suunnitelmat ylläpitävät kiinteistön kuntoa erinomaisesti. Harvinaista kyllä, täällä asuessa ei autopaikoista ole pulaa, joten vieraatkin ovat tervetulleita!

Ulkona liikkujalle luontopolut lähtevät kirjaimellisesti lähes oven vierestä, joten pääset juoksulenkille, tai vaikka reippailemaan koiran kanssa Mustavuoren metsään, upealle luonnonsuojelualueelle, tai vaikkapa Vartiokylänlahden ympäri. Golfkentälle ei ole matka eikä mikään, metrolle, sekä upealle Aurinkolahden uimarannalle ja merenrantaan pääsee pyöräillen tai yhdellä bussilla. Ja jos lähikauppaa, päivittäispalveluja tai päiväkotia kaivataan, niin ne löytyvät läheisestä Vuosaaren ostoskeskuksesta muutaman minuutin kävelymatkan päästä, eivätkä Lidl ja Kauppakeskus Columbuskaan ole kaukana.

Varaa oma esittelyaikasi välittäjältä ja tule tutustumaan!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20783934
Osoite Neitsytsaarentie 9, 00960 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + k + kph + parveke (yhtiöj. 2 h+k)
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 54 m²
Kokonaispinta-ala 54 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 3/3
Rakennusvuosi 1965
Käyttöönottovuosi 1965
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 129 000 €
Velaton hinta 129 000 €
Neliöhinta 2 388,89 €/m²
Hoitovastike 378 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 378 €/kk
Muut maksut Saunavuoro, joka viikko 20,00/kk , Pesutupamaksu 12,00/kk. Autotallipaikkavuokra iso 105,60/kk, autotallipaikka, pieni 79,20/kk, autopaikka, kylmä 8,25/kk, ap, lämmin 15,95/kk. Varastovuokra 6,60/kk, varastovuokra 2 9,90/kk, varastovuokra 3 1,00/kk.

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu, sisäänvedetty
Parvekkeen ilmansuunta Lounas
Tietoliikenne Telia taloyhtiölaajakaista 10MB
Asunnon kunto Välttävä
Lisätietoja kunnosta Huoneisto on osin alkuperäiskunnossa ja tarvitsee remonttia.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi, liesi (sähköliesi), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu, osalaatoitus), lattiat (vinyyli), Alkuperäiset kaapistot, tiskipöytä metallia, katossa vanhoja kosteusjälkiä lieden yläpuolella,, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (tapetti), lattiat (vinyyli)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (tapetti), lattiat (vinyyli)
Muut huoneet ja tilat Vaatehuone
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Peltikate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Säästöluoto
Isännöitsijän yhteystiedot Realia Isännöinti Oy,Valimotie 17-19, 00380 Hki. Kaisa Dabnell p. 010 228 4000.
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Yhtiössä on rakennuksia 16 kpl ja porraskäytäviä on 67 kpl. Osa yhtiön kylmiöistä poissa käytöstä. Ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan aina taloyhtiön suostumus ja kunnossapitovastuu on aina osakkaalla. Joidenkin huoneistojen kylpyhuoneen vastaiset seinät ovat erittäin ohuita, joten remontoitaessa (poratessa) on varottava vaurioittamasta vesieristystä. HUONEISTOREMONTIT:Ilmoitettavista/ Suostumuksen varaisista muutostöistä voi ilmoittaa www.omarealia.fi kautta. Yhtiössä on muutostyöhjeluonnos. Yhtiö vastaa vain perustason (Oras Vega) kalusteista. Kaikki hissit ovat alkuperäisiä ja huonossa kunnossa. (Hissilliset talot: Neitsytsaarentie 3, 5 ja Isonvillasaarentie 12 ja Haapasaarentie 11). Näissä taloissa koneellinen poisto. HUONEISTON MYYNNIN yhteydessä tulee EDELLISEN OSAKKAAN HUOLEHTIA avaimille lisättyjen kulkuoikeuksien poistot isännöitsijätoimiston kautta. Lukitusuudistuksen myötä pesutupien avainpantit poistuneet. Vain osakkaan ilmoitukselle / valtakirjalla asukas saa kulkuoikeuden huoneiston avaimiin pesutupaan ja saunaan. Samalla osakas antaa valtuuden käyttömaksuista osakkaalle. Pesutupa, saunavuoro, autopaikka, autotalli ja vuokravarasto tulee AINA erikseen irtisanoa isännöitsijätoimistoon kulkuoikeuksien muutoksien vuoksi. Avaimet päivitetään ulko-oven lukijassa aina kulkuoikeuden saamiseksi ja poistamiseksi. Mikäli kulkuoikeus jää päivittämättä, taloyhtiö laskuttaa käyttövuorot takautuvasti osakkaalta.
Taloyhtiön autopaikat Autotalleja: 43, Piha-autopaikkoja: 469, autotallit yhtiön omistuksessa
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit 2023: Leikkipaikkojen akuutit korjaukset tarkastuksen perusteella, Isonvillasaarentie 8 saunan uusiminen, Haapasaarentie 11 pohjaviemärin liitoskohdan korjaus (työnalla), yleisten tilojen (pesuhuoneet, saunat ym.) huippuimureiden korjaus ja kellojen muutokset, Neitsytsaarentie 3 B keskimmäisten asuntojen (kph/keittiö) käyttövesijohtojen uusinta (työnalla). 2022: Parvekeikkunoiden ja ovien uusimista. Ikkunoiden Ivst 6 ja Hst 5 uusimistyö jatkuu. Kattojen uusimista tarpeen mukaan, esimerkiksi Haapasaarentie 11. 2021: Isonvillasaarentie 6 kellarikäytävien ja pyörävarastojen maalaus ja valaistuksen tehostaminen, saunan uusiminen, lukituksen uusinta iLOQ S5-järjestelmään ja lukijoiden asennus, Haapasaarentie 9, katon maalaus, Neitsytsaarentie 7b, parvekkeiden pielikorjaukset sekä kaiteiden pellitys ja julkisivupuolen maalaus, Neitsytsaarentie 7a, parvekkeiden pielikorjaukset sekä kaiteiden pellitys ja julkisivupuolen maalaus, Isonvillasaarentie 2, ikkunoiden uusinta, lukuun ottamatta parvekeikkunoita- ja ovia (työnalla) 2020: Isonvillasaarentie 10, länsisivun huoneisto- ja kellari-ikkunoiden uusiminen, Haapasaarentie 7 vesikaton uusiminen, Isonvillasaarentie 12 katon maalaus, Neitsytsaarentie 1 vesikaton uusiminen, Neitsytsaarentie 9b parvekkeiden pielikorjaukset ja pellitys, Neitsytsaarentie 9a parvekkeiden pielikorjaukset ja pellitys, Haapasaarentie 9 ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoita ja – ovia. Haapasaarentie 1 ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoita ja -ovia. Parkkipaikkojen viivojen ja hidasteiden massaukset, Neitsytsaarentie 1, 3 ja 5, jätevesiviemäreiden puhdistus- ja kuvaustyö. 2019: Sähkö- ja telejärjestelmien uusimisen hankesuunnitelma 2018: Neitsytsaarentie 7a, Neitsytsaarentie 7b, Neitsytsaarentie 9b, Isonvillasaarentie 12 ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoita ja – ovia, Isonvillasaarentie 2 vesikaton uusiminen. Isonvillasaarentie 12 vesikaton yläosan uusiminen. 2017: Haapasaarentie 11 ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoita ja -ovia, Haapasaarentie 9 katon uusiminen 2016: Neitsytsaarentie 9a ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoita ja -ovia 2015: Isonvillasaarentie 12 katon kunnostus 2014: Neitsytsaarentie 1 ja 9b kattojen pinnoitus 2012-2013: Neitsytsaarentie 1 ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoista ja -ovia 2011: Lisälämmöneristys talojen yläpohjiin, Haapasaarentie 11 etupihan asfaltointi uusittu, Haapasaarentie 7, Isonvillasaarentie 8 ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoita ja -ovia. 2010: Neitsytsaarentie 7a ja 7b eteläpuolen julkisivulinjan ikkunoiden uusiminen 2009: Sadevesikaivojen lisäys Haapasaarentie 1 ja 5 talojen väliin, putkiremontin yhteydessä uusimattomien tonttivesijohtojen uusiminen Haapasaarentie 1 ja Isonvillasaarentie 2 sekä Neitsytsaarentie 5, 7a, 7b, Haapasaarentie 5 ja Neitsytsaarentie 5 itäpuolen ikkunoiden uusiminen, Neitsytsaarentie 7a ja 7b eteläpuolen julkisivulinjan ikkunoiden uusiminen
Tulevat remontit Lisätietoja kunnossapitotarveselvityksessä 2023-2028. Sieltä poimittu suurimmat korjaushankkeet: 2023 Nst 3 ja 5, Hst 11 kattojen uusinta +1 meur*, Ivst 2, Hst 7 kattojen maalaus 40 000e Ja muita pienempiä projekteja vaiheittain kts kohta 3. 2024 Nst 7a ja 7b kuntotarkastus, Nst 1 katon maalaus, parvekeikkunoiden ja -ovien uusimista (riippuen yk. päätös). Muutokset sähköliittymään ja sähköautojen latausvalmius (riippuen yk. päätös) Ja muita pienempiä projekteja vaiheittain kts kohta 3. 2025 Ivst 6 ja 8 sekä Nst 9a kattojen uusinta, parvekeikkunoiden ja -ovien uusimista (riippuen yk. päätös). Muutokset sähköliittymään ja sähköautojen latausvalmius (riippuen yk. päätös) Ja muita pienempiä projekteja vaiheittain kts kohta 3. 2026 Parvekeikkunoiden ja -ovien uusimista (riippuen yk. päätös) ja muita pienempiä projekteja vaiheittain kts kpts kohta 3. 2027 Hst 5 katon uusiminen ja muita pienempiä projekteja vaiheittain kts kohta 3. 2028 Haapasaarentie 1 katon uusiminen ja Nst 9b katon kuntotutkimus.
Energialuokka D2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Et Nst 9 voimassa 6.4.2023-6.4.2033
Tontin pinta-ala 87975 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki, 09 310 1691, hel.fi
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Lähikauppa S-Market Vuosaari, muutamia pikkuliikkeitä, pizzeria ja RKioski vanhalla Vuosaaren ostarilla n. 350m, Lidl n.1,6km,Kauppakeskus Columbuksen runsaat palvelut mm. S-Market, Citymarket, kahviloita, erikoisliikkeitä, terveysasema autolla n. 5 min. (2,8 km). Heteniityn urheilukenttä, Vuotalo, Vuosaaren urheiluhallit, Mustavuoren luonnonsuojelualue, Golfkenttä Vuosaari Links 3,8 km, Lohikäärmepuiston pitkospuut ja leikkipuisto.
Koulut Lähin koulu Heteniityn ala-aste, Vuoniityn peruskoulu, Nordsjön alakoulu, Vuosaaren lukio.
Päiväkodit Lähin päiväkoti Meritähti, alueella useita päväkoteja.
Liikenneyhteydet Bussit Kallvikintietä ja Niinisaarentieltä, Metro Columbuksen kulmilta.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Myyjä ei ole asunut asunnossa.

Kirsi Uskali

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Helsinki +358406209708
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​