Mustanlahdenkatu 6, Tampere (Amuri)

398 000 € 117 m² 4-5h + k + kph + s + erill. wc + vh + 2 parv. (Yj:n mukaan 5h+k+s)
Velaton hinta 398 000 €
Hoitovastike 479,70 €/kk
Asuinpinta-ala 117 m²
Huoneita 4
Kerros 5
Rakennusvuosi 1989
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Tampere
Kaupunginosa Amuri

Avara kulmahuoneisto Tampereen sydämessä!

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan 117 m² läpitalon kulmahuoneistoon, joka sijaitsee Amurissa, Tampereen keskustan tuntumassa. Asunto on 5. kerroksessa kuusikerroksisessa vuonna 1989 rakennetussa talossa, ja se henkii aikakaudelleen tyypillistä arkkitehtuuria, kuten kauniita erkkeri-ikkunoita, jotka tulvivat luonnonvaloa sisään.

Asunnon pinnat on remontoitu vuonna 2014. Keittiön kaapistot ja työtasot on uusittu samana vuonna, joten tila vastaa tämän päivän vaatimuksia. Keittiö onkin erittäin toimiva, ja erillinen iso ruokailuhuone tarjoaa upeat puitteet isommallekin perheelle tai illanvietoille ystävien kanssa. Lattiat ovat kaunista lautaparkettia, joka tuo kotiin lämpöä ja ajattomuutta.

Kaksi lasitettua parveketta, joista toinen suuntaa lounaaseen ja toinen etelään, tuovat lisämukavuutta arkeen. Asunnosta on ihastuttavia näkymiä vehreälle sisäpihalle, Pyynikin harjulle sekä Näsinneulalle ja Särkänniemeen. Asunnossa on oma sauna ja suuri kylpyhuone, jossa on kodinhoitotilaa, ja säilytystilaa on runsaasti – asunnon kaapistojen lisäksi käytössäsi on kaksi erillistä häkkivarastoa sekä kylmäsäilytysvarasto.

Asunnossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista toisessa on ilmalämpöpumppu. Kylpyhuone ja wc ovat täysin toimivia sellaisinaan, mutta pienellä pintapäivityksellä ne saisi päivitettyä nykyaikaisiksi ja juuri itselle sopiviksi.

Päättyvän Mustanlahdenkadun päässä sijaitseva talo tarjoaa suojaisan ja rauhallisen asuinympäristön, vaikka kaikki keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Näsijärven ranta tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden, ja talvisin pääset kävellen Siilikarille. Lähellä sijaitsevat myös Näsinpuisto ja Hämeenpuisto, jotka kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan luonnosta keskellä kaupunkia.

Asunto Oy Dekaani on hyvin hoidettu ja omalla tontilla, ja sitä on ylläpidetty suunnitelmallisesti. Vuonna 2023 taloyhtiö siirtyi maalämpöön. Hoitovastike edullinen, 4,10 euroa/m². Alueella parkkipaikkoja on hankalasti saatavilla, mutta tämän asunnon yhteydessä on mahdollisuus ostaa lämmin oma autotalli, mikä lisää asumisen mukavuutta huomattavasti.

Tämä valoisa ja tilava koti tarjoaa upeita mahdollisuuksia asukkailleen. Jos etsit rauhallista mutta keskeistä sijaintia, vehreitä maisemia ja avaraa tilaa, tämä Amurin helmi voisi olla juuri sinua varten.

Varaa oma yksityinen esittelyaikasi, niin pääset kokemaan tämän asunnon tunnelman paikan päällä!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21387778
Osoite Mustanlahdenkatu 6, 33210 Tampere
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4-5h + k + kph + s + erill. wc + vh + 2 parv. (Yj:n mukaan 5h+k+s)
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 117 m²
Kokonaispinta-ala 117 m²
Lisätietoja pinta-alasta Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 5/6
Rakennusvuosi 1989
Käyttöönottovuosi 1989
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 398 000 €
Velaton hinta 398 000 €
Neliöhinta 3 401,71 €/m²
Hoitovastike 479,70 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 479,70 €/kk
Muut maksut Ostaja maksaa kaupanteossa varainsiirtoveron 1,5 % asunnon velattomasta myyntihinnasta.
Vesimaksu 23 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Etelä, lounas
Tietoliikenne Telia
Tehdyt remontit Asunnon pinnat uusittu: seinät tapetoitu katot maalattu (2014) Vaihdettu keittiön kaappien ovet, laatikostot, vetimet, hidastimet, työtasot, välitilan levyt. Uusittu allas, hana ja valaisimet (2014) Uusittu liesi, jääkappipakastin ja liesituuletin (2014) Uusittu wc:n allaskaluste, hana, peili ja valo (2014) Uusittu Kph:n peili, valo, sadesuihku, saunan ja kph lasiovet (2014)
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Maalämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni, teräs
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (muu), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (korkki), Katto: maalattu, astianpesukone, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattiakaivo, bidee-suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta), Katto: paneloitu
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Katto: paneloitu
Olohuoneen kuvaus Seinät (tapetti), lattiat (parketti), Katto: maalattu
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (tapetti), lattiat (parketti), Katto: maalattu
Muut huoneet ja tilat Ruokailutila, Eteinen, Vaatehuone
Säilytystilojen kuvaus Huoneistolle kuuluu kolme varastotilaa - Kylmä häkkivarasto ullakolla - Lämmin häkkivarasto kellarissa - Kylmäilytyskomero kellarissa
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Dekaani
Isännöitsijän yhteystiedot Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy Sarvijaakonkatu 5b A 33540 Tampere Isännöitsijä Ilari Stenman p. 044 047 5014
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Vss-tilat Näsikallion väestösuojassa (93 hlöä)
Taloyhtiön autopaikat Autotalleja: 8, Taloyhtiön autopaikat sijaitsevat Amurin alueella. Paikkoja hallinnoi Amurin Huolto Oy. Autopaikkoja vuokraa Lännen Kiinteistöpalvelut Oy. Nimikilpien kustannus peritään yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti osakkeenomistajalta. Tarjolla lämpötolpallisia paikkoja 26 eur/kk ja sähköauton hidaslatauspaikkoja 6 kpl, 38 eur/kk. Tällä hetkellä vapaita autopaikkoja ei ole. Autopaikkajonoon voi liittyä soittamalla Lännen Kiinteistöpalvelut Oy:n asiakaspalveluun p. 033 142 3400.
Muuta taloyhtiöstä Kuivaushuone, jäähdytetty kellari, vinttikomero, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv
Tehdyt remontit 2009 Ylimmät parvekekatot vesieristeet 2014 Sisäänkäynti katot 2015 Ikkunat ja parvekeovet 2016 Autotallin ovet 2019 Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus (pystyt, pohja, haarat+autotallien kaivot) 2020 Elementtisaumojen uusinta 2021 Parvekkeiden pinnoitteiden tarkastus ja korjaus tarvittavilta osin 2021 Kellarikäytävän valaistuksen uusiminen 2022 Lukostojen uudelleen sarjoitus (Abloy easy) 2022 Maalämpö/ LTO asennus 2023 Vesikaton huoltomaalaus ja kattoturvatuotteiden lisäys 2024 Viemäreiden kuntotutkimus
Tulevat remontit Hallituksen korjaustarveselvitys 2024-2029 Viemäreiden osakorjaus tarvittaessa valurautaviemäreiden osalta Porrashuoneiden maalaus (oppilasmaalaus) Julkisivujen huoltomaalaukset Ovipuhelimien uusinta
Energialuokka C2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Viimeinen voimassaolopäivä: 20.12.2032
Tontin pinta-ala 2229 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Tampereen kaupunki p.03 56564400
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut K-Market Puuvillatehtaankatu n. 100 m, Sale Amuri n. 250 m, K-Supermarket Kuninkaankulma n. 800 m, pääkirjasto Metso n. 500 m, Pyynikin uimahalli n. 600 m, Tipotien terveysasema n.1,2 km.
Koulut Amurin kansainvälinen koulu n.600 m, Aleksanterin koulu/Wivi Lönnin koulu n. 800 m, Tampereen ruotsinkielinen koul n. 1 km, Tampereen Yhteiskoulun lukio n. 800 m, Lyseon lukio n. 1 km
Päiväkodit Amurin päiväkoti n. 400 m, Sunshinen Pyynikki päiväkoti n. 1 km
Liikenneyhteydet Bussipysäkki n. 250 m, Raitiovaunupysäkki n. 800 m

Eero Kallio

Myyntijohtaja, IAT Tampere +358400179799
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​