Eero Kallio

Myyntijohtaja, IAT

Kielitaito

Suomi, Englanti

Olen Eero Kallio, Tampereen Huoneistokeskuksen myyntijohtaja.

Tiimiinne tunnetaan korkeasta ammattitaidosta ja kyvystämme luoda erinomaisia asiakaskokemuksia. Arvomme – onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti – ohjaavat päivittäistä toimintaamme.

Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita ja pitkään alalla ansioituneita kiinteistönvälittäjiä. Oletpa sitten myymässä tai ostamassa
asuntoasi, saat meiltä parhaat asiantuntijat avuksesi.

Myös asiakkaamme suosittelevat meitä! Tiimimme suositteluindeksi (NPS) on 80*. (*tammi-touko 2024, 44 vastausta)

Ennen nykyistä rooliani Huoneistokeskuksessa, työskentelin pankkialalla kymmenen vuotta, joista viimeiset vuodet pankinjohtajana. Tässä roolissa vastasin muun muassa asuntorahoituksesta, asiakashankinnasta ja välittäjäyhteistyöstä Pirkanmaalla. Pankkiuran jälkeen johdin eri liiketoimintoja tilitoimisto Talenom Oyj:ssä viiden vuoden ajan. Olen myös suorittanut isännöinnin ammattitutkinnon, mikä antaa minulle syvällistä näkemystä asuntoihin ja taloyhtiöiden toimintaan.

Mottoni on “You miss 100% of the shots you don’t take.” Tämä ajatus ohjaa toimintaani ja kannustaa minua ja tiimiäni ottamaan rohkeasti haasteita vastaan ja tavoittelemaan parasta mahdollista lopputulosta.

Kesäisin minut voi usein löytää kurvailemasta Harley Davidsonilla pitkin mutkateitä, mikä tuo vastapainoa työhön ja pitää mielen virkeänä.

Tervetuloa tekemään kanssamme turvallisia ja onnistuneita asuntokauppoja!

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voin olla avuksi. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.