Merimiehenkatu 47a, Joensuu (Keskusta)

129 000 € 67,5 m² 3h + k + kph + p (yj. 3 h+k)
Velaton hinta 129 000 €
Hoitovastike 336 €/kk
Asuinpinta-ala 67,5 m²
Huoneita 3
Kerros 3
Rakennusvuosi 1972
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Joensuu
Kaupunginosa Keskusta

Rauhalliselta sijainnilta ylimmän kerroksen remontoitu läpitalokolmio talon päädystä. Asunto on remontoitu 2019, jolloin on uusittu kylpyhuone, keittiö, kaikki kaapistot, lattiat ja vaihdettu/käyty läpi kaikki pinnat. Asunto on lähes samassa kunnossa kuin remontin valmistumisen jälkeen.

Värimaailmaltaan asunto on moderni ja ajaton. Huoneiston keskiössä on isokokoinen ja avara olohuone, mistä avautuu takapihanäkymä. Lasitettu ja lasikatolla varustettu parveke ilta-auringon suuntaan eli länteen päin. Toinen makuuhuone olohuoneen vieressä, mistä myös pihanäkymä. Tässä huoneessa on kaappitilaa yhden seinustan verran. Huone on erittäin suuri ja tarjoaakin erinomaisen etätyöskentelypisteen sellaista tarvitsevalle. Toisessa makuuhuoneessa on myös kiintokaapistot ja tässä etupihanäkymä. Keittiö tarjoaa reilusti kaappitilaa, mutta samalla myös tarpeeksi tilaa ruokailuryhmälle. Kylpyhuone on järkevästi sijoitettu keskelle asuntoa.

Taloyhtiö seisoo omalla tontilla ja on liitetty kaukolämpöön. Yhtiöllä on yksi huoneisto vuokrattuna, josta yhtiö saa vuokratuloa. Taloyhtiössä on vuosien saatossa uusittu mm. käyttövesiputket, ikkunat ja parvekeovet, sekä tehty parvekeremontti ja piharemontti. Yhtiössä on tänä vuonna tehty vesikatteen remontti ja tällä hetkellä on meneillään viemäreiden sukitus. Myytävän huoneiston osalta sukitus on jo tehty. Remontin on tarkoitus päättyä 11.10.2024. Taloyhtiön sukituksesta sekä vesikatteen uusimisesta aiheutuvat kustannukset ovat huoneistolle alustavan arvion mukaan sisältäen lisätyövarauksen 12 146,4€. Tämän jälkeen kaikki isot remontit on yhtiössä tehty.

Ota yhteyttä ja tule katsomaan sekä ihastumaan!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21636734
Osoite Merimiehenkatu 47a, 80100 Joensuu
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + k + kph + p (yj. 3 h+k)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 67,5 m²
Kokonaispinta-ala 67,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 3/3
Rakennusvuosi 1972
Käyttöönottovuosi 1972
Vapautuminen 1kk kaupasta

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 129 000 €
Velaton hinta 129 000 €
Neliöhinta 1 911,11 €/m²
Hoitovastike 336 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 336 €/kk
Muut maksut Vesilaskutus kulutuksen mukaan. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Ei saunaa
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Tilojen kuvaus Eteisessä maalatut seinät ja laminaattilattia.
Tehdyt remontit Koko huoneisto on remontoitu 2019, jolloin on uusittu/käyty läpi kaikki huoneiston pinnat ja remontoitu kylpyhuone, kaapistot sekä keittiö.
Muuta kauppaan kuuluvaa (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (muu), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu, muu), lattiat (laminaatti), liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, asennettuja erikoisvarusteita, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Muut huoneet ja tilat Eteinen
Säilytystilojen kuvaus Lämmin lautavarasto kellarikerroksessa sekä lisäksi kylmäkellarikomero, joka isännöitsijäntodistuksen mukaan poistettu käytöstä.
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Merimiehenkatu 47 a
Isännöitsijän yhteystiedot Kontu Oy, Kauppakaari 1, 80100 Joensuu, Isännöitsijä Kukka Koiso-Kanttila, p. 010 830 4108
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Taloyhtiössä koneellinen poistoilmanvaihto. Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön omistuksessa B 11 talonmiehen asunto.
Taloyhtiön autopaikat Autopaikkoja yhteensä 19, joista yksi autotalli erillisellä osakekirjalla.
Muuta taloyhtiöstä Talopesula, kuivaushuone, mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit 2023 Viemärisaneeraus suunnittelu Yhtiön huoneiston pintaremontti 2022 Väestönsuojatarkastus 2021 Katon PTS-tarkastus ja huoltokorjaukset 2020 Kellarikäytävien lattioiden maalaus 2019 Kosteiden tilojen tarkastus 2019 Katon kuntokartoitus 2015 Ikkunoiden ja parvekeovien, pää- ja takaovien sekä lukituksen uusiminen Sentojärjestelmään. 2013 Piharemontti (uusi jätekatos, lisätty autolämmityspaikkoja). Puhdistettu ilmanvaihtohormit ja uusittu saunan kiuas. 2012 Ylimpien parvekkeiden kattaminen. 2010 Parvekeremontti, lämmitysverkoston tasapainotus ja liitetty taloyhtiö kaapeli-tvverkkoon. 2006 Maalattu rappukäytävät ja yleiset tilat. 2005 Uusittu tv-antenniverkko ns. tähtiverkoksi. 2000 Uusittu käyttövesiputkisto.
Tulevat remontit ASUNTO-OSAKEYHTIÖN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYSKSEN MUKAAN: - 2024 Vesikaton uusimisen suunnittelu - Viemärisaneeraus (päättyy 11.10.2024) - Palovaroittimet huoneistoihin - 2025 Vesikattoremontti (tehty jo 2024) - IV-kanavien puhdistus - 2026 Kylmiön muutos pyörävarastoksi - 2027 Ei suunniteltuja remontteja - 2028 Ei suunniteltuja remontteja
Energialuokka F2013, On lain edellyttämä energiatodistus, Voimassa: 23.12.2014 – 23.12.2024.
Tontin pinta-ala 1586,9 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Https://www.joensuu.fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne Asemakaava

Alessandro La Russa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT Joensuu +358401582754
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​