Maunulankatu 12, Lapua (Siirilä)

69 000 € 63,5 m² 2h + k + s
Velaton hinta 69 000 €
Hoitovastike 203,20 €/kk
Asuinpinta-ala 63,5 m²
Huoneita 2
Kerros 1
Rakennusvuosi 1980
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Lapua
Kaupunginosa Siirilä

Siirilässä, hyväkuntoinen v. 2012 silmiä hivelevän kestävän kehityksen lopputuloksen tuottaneen, täyden remontin läpikäynyt iso saunallinen kaksio juuri sinulle!

Lämmitysmuotona edullinen ja lainaton maalämpö, jonka tehoa tuplattiin kestämään poikkeuksellisenkin kylmät pakkaset vuoden -23 patteriremontissa. Taloyhtiö on kiitettävän energiatehokas, josta osoituksena on ei niin helposti saatava enegialuokka B.

Asunnossa on yhteneväiset pinnat ja kaapistot kylpyhuonetta ja keittiötä myöten lattiasta kattoon. Kiitettävällä tuloksella toteutettu asunnon päivitys tavoitteli myös pitkäaikaista kestävyyttä vahvapintaisine kaapistoineen, jotka voi mm. huoletta pitää puhtaana pintoja kuluttamatta. Asunnossa on myös kaapistoja kiitettävästi säilytystilaksi.

Saunakin on kestävästi ja visuaalisen miellyttävästi toteutettu kokonaisuus. Koko kylpyhuone/saunan vesikaatokin on täydellinen; joki virtaa just sinne minne pitääkin.

Takapihalla koko huoneiston levyisellä isolla katetulla terassilla kelpaa kesäisin viettää lokoisia hetkiä. Terassin voi myös helposti lasittaa säädösten puitteissa paikallisestikin, josta neljän ja kolmen nollan tarjous aikanaan saatu. Mutta lasitettu tai ei, mikäs sen hienompaa, kun taloyhtiön omalla tontilla on iso takapihan nurmikkopihamaa, mikä on avoimesti liitettynä käyttölupineen kaupungin nurmikkopuistoon ja kauniiseen metsäkaistaleen näkymään. Asunnon erittäin hyvin ylläpidetylle etupihallekin voi rakennuttaa ilta-aurinkoon taloyhtiön säädöksiin sopivan katetun terassin.

Lisäksi tilava 19,5 m2 ja tuunausvalmis autotalli erillisillä osakkeilla sisältyy kauppahintaan. Autotallissa automaattinen nosto-ovi, joka toimii kaukosäätimellä pitkällä kantamalla. Autotallin pohjia ollaan ehostamassa tämän vuoden kuluessa, pihasoralla nostetaan pohjaa ylemmäs.

Asuntoon tilattu valokuitu, joka asennetaan lähitulevaisuudessa. Myös turvajärjestelmän saa palveluntarjoajalta ilmaiseksi, jos haluaa palvelun itselleenkin.

Tämä on kokonaisuudessaan harvinainen ja uniikki tilaisuus. Soita ja sovi esittely niin näet asunnon kauneuden ja kestävän kehityksen toteutuksen itsekin!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20166306
Osoite Maunulankatu 12, 62100 Lapua
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + k + s
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 63,5 m²
Kokonaispinta-ala 63,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, Autotalli 19,5 m², eri osakekirjalla (osakenrot: 2777-2782). Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 63,5 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiö-järjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros 1/1
Rakennusvuosi 1980
Käyttöönottovuosi 1980
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 54 624,46 €
Velkaosuus 14 375,54 €
Velaton hinta 69 000 €
Neliöhinta 1 086,61 €/m²
Hoitovastike 203,20 €/kk
Rahoitusvastike 119,38 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 322,58 €/kk
Muut maksut Vesimaksuennakko 16 euroa/hlö/kk. kylmä vesi 5 euroa / m3 ja lämmin vesi 8,95 euroa / m3. Autotallin hoitovastike 4,80 euroa / kk ja pääomavastike 2,82 euroa /kk. Autotallin vuosimaksu 15 euroa.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Tilojen kuvaus Eteisessä ja tuulikaapissa laminaatti, seinät maalattu. Eteisen katossa MDF-Paneelia ja tuulikaapin katto valkoiseksi maalattu.
Tietoliikenne Kaapeli-TV, KTV-digivalmius. Huoneistoon on tilattu / tulossa valokuitu.
Tehdyt remontit Huoneisto on kauttaaltaan remontoitu v. 2012.
Asunnon kunto Hyvä
Lisätietoja kunnosta Huoneisto on kauttaaltaan remontoitu v. 2012.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Maalämpö
Lunastusoikeus yhtiöllä 30 päivää
Lunastusoikeus osakkailla 30 päivää

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (keraaminen), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (laminaatti), Keittiö remontoitu v. 2012., astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Tilava sauna. Vaalea paneeli seinillä ja katossa.
Olohuoneen kuvaus Seinät (tapetti), lattiat (laminaatti), Olohuoneesta käynti katetulle terassille. Tummasävyinen laminaatti lattiassa. Katossa MDF-paneelia. Olohuone pintaremontoitu v. 2012.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (tapetti), lattiat (laminaatti), Tilava makuuhuone, missä koko huoneiston leveydeltä kaappitilaa. Ikkuna etupihan suuntaan ilta-auringon suuntaan. Katossa MDF-Paneelia.
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Tuulikaappi, Terassi
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Peltikate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Maijantupa
Isännöitsijän yhteystiedot Lapuan PKO-Isännöinti- ja toimistopalvelut Mauno Salo p. 045 261 7525 Lankkutie 6, 62100 Lapua
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Ulkovarasto/vaja missä voi säilyttää esim. ruohonleikkuria ja muita kiinteistön hoitoon tarvittavia työkaluja / välineitä.
Taloyhtiön autopaikat Autotalleja: 9, Piha-autopaikkoja: 2
Muuta taloyhtiöstä Kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit V. 2023 vesikate uusittu, v. 2023 patterit ja patteriputkiremontti, v. 2022 takuuseen 6 kpl. etuovia, v. 2019 takaovet, v. 2017 Käyttövesiputket, v. 2016 etuovet, v. 2015 IV-kanavien huolto, v. 2012 autotalli rakennettu, v. 2010 Lämmitysjärjestelmän vaihto öljystä maalämpöön, v. 2007 salaojien puhdistus, öljysäiliön ja iv-kanavien tarkastus, v. 2005 lisäeristys puhallusvillalla, v. 2005 jätekatos ja ulkovarasto, v. 2004 sadevesijärjestelmät uusittu, v. 2004-2005 maanalaiset lämpökanaalit uusittu.
Tulevat remontit 8.4. Yhtiön päättämät korjaukset ja muutokset 2024 Ovisilmät 2024 Autallien lattioiden tasaus sepelillä 2024 Lämmönjakohuoneen katon lisäeristys
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 3977,9 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Lapuan kaupunki p.06-4384111 (vaihde)
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Sale n. 2 km, Posti n. 2 km R-Kioskin yhteydessä, kirjasto n. 3,5 km.
Koulut N. 1,5 km
Päiväkodit N. 1 km.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot 2024 A3 huoneistolle annettu valokuidun sijoituslupa. Mahdolliset purku- tai siirtokulut osakkeen omistajan vastuulla. Esim. Remonttien takia. Yhtiöjärjestyksen 19 § Osakkeenomistaja on vastuussa kaikista huoneistoon tai sen ulkopuolelle jälkikäteen ja omaehtoisesti rakentamistaan tai rakennuttamistaan ja asentamistaan tai asennuttamistaan rakennelmista, koneista ja laitteista sekä niiden kiinteistön rakenteille, koneille tai laitteille aiheuttamista vahingoista. Vastuu siirtyy osakkeiden luovutuksen/myynnin myötä seuraavalle osakkeenomistajalle.

Jaakko Alasaari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, KiAT, kaupanvahvistaja Lapua, Seinäjoki +358452542628
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​