Jaakko Alasaari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, KiAT, kaupanvahvistaja

Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa

Morjensta kaikille tasapuolisesti, pitäisi ilmeisesti kertoa itsestäni jotain, joten tässä tätä nyt sitten tulee. Olen 49 v. tradenomi ja pitkän linjan ammattilainen kiinteistönvälitysasioissa.

Aloitin v. 2006 kiinteistönvälityksen ja toimin tuolloin Espoossa vajaa 5 vuotta. v. 2011 alusta siirryin kotikonnuille henkiseen kotiini Seinäjoen Lakeuksille auttamaan kuluttajia asuntoasioissa ja sillä tiellä ollaan edelleenkin.

Vuosien varrella olen suorittanut lähes kaikki tutkinnot mitä kiinteistönvälityksessä voi ylipäätään suorittaa. Minulla on esim. YKV-Tutkinto, mikä on korkein aste kiinteistönvälityksessä, joten saat varmasti ammattitaitoista palvelua. Minulta saa myös tarvittaessa kaupanvahvistuspalveluja.

Olen asunut suurimman osan elämästäni Seinäjoella, joten paikallinen tuntemus on hyvällä tasolla. Kiinteistönvälitys on itselleni kutsumus ja tietyllä tapaa myös elämäntapa. Olen, ainakin omasta mielestäni huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä sosiaalinen persoona. Perheeseeni kuuluu vaimon lisäksi poika ja kissa. Hienoa päästä tekemään yhteistyötä juuri sinun kanssa.

Asiakaspalautteita

Myytäviä kohteita

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voin olla avuksi. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.