Marinportti 5, Espoo (Kivenlahti)

275 900 € 48 m² 2h + kt
Velaton hinta 275 900 €
Hoitovastike 204 €/kk
Asuinpinta-ala 48 m²
Huoneita 2
Kerros 3
Rakennusvuosi 2020
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Kivenlahti

Tervetuloa tutustumaan viehättävään kaksioon, joka sijaitsee Kivenlahdessa Marinrannan pienvenesataman ja uimarannan naapurissa vuonna 2020 valmistuneessa Asunto Oy Espoon Neptunuksessa. Asunnossa on avokeitiö, alkovi, makuuhuone, tilava kylpyhuone ja olohuone, josta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Valinnainen vuokratontti, tämän asunnon tonttiosuus on jo lunastettu.

Luonnonläheinen alue sijaitsee Espoon rantaraitin varrella. Rantaraitin, joka on pituudeltaan noin 40 kilometriä, varrella on uskomattoman hienoja merinäkymiä, kauniita kallioita, uimarantoja, kahviloita ja ravintoloita. Alueelta on hyvät yhteydet moneen suuntaan, peruspalvelut löytyvät Kivenlahdesta, Espoonlahden uudistunut kauppakeskus Lippulaiva on parin kilometrin päässä, Matinkylän Iso Omenaan ja Tapiolan Ainoaan pääsee sujuvasti bussilla.

Marinrannan lähipalvelut ovat hyvät, kaupat ja koulut ovat helposti saavutettavissa, kuten myös bussipysäkit sekä Kivenlahden metroasema.

Esittelyaikavaraukset ja lisätiedot välittäjältä.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21419783
Osoite Marinportti 5, 02320 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + kt
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 48 m²
Kokonaispinta-ala 48 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 3/8
Rakennusvuosi 2020
Käyttöönottovuosi 2020
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 109 598,42 €
Velkaosuus 166 301,58 €
Velaton hinta 275 900 €
Neliöhinta 5 747,92 €/m²
Hoitovastike 204 €/kk
Rahoitusvastike 1 386,81 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 590,81 €/kk
Muut maksut Hoitovastike asuinhuoneisto 4,25 euroa/m2/kk Hoitovastike autohallipaikka 10,00 euroa/osake/kk Hoitovastike moottoripyöräpaikka 5,00 euroa/osake/kk Tontinvuokravastike 3,43 euroa/m2/kk Hoitovastike varastot 1,0625 euroa/m2/kk Rahoitusvastike D 0,57 euroa/jyvitetty osake/kk Vesimaksu 22 euroa/henkilö/kk > Kulutetusta vedestä tasauslasku kerran vuodessa
Vesimaksu 22 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu, sisäänvedetty
Tietoliikenne DNA 10M
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiöjärjestys 17 § Jos autopaikan, autotallin, venepaikan, autopihapaikan, autokatospaikan, moottoripyöräpaikan, varaston hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuin- tai liike- (toimisto) huoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja yhtiön osakkeenomistajilla on ensisijaisesti oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Yhtiöllä on toissijainen lunastusoikeus. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä. Niin kauan kun muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Muu
Rakennusmateriaalien kuvaus Teräsbetoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (erillisuuni, liesitaso), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (parketti), liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Bitumikermi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Neptunus
Isännöitsijän yhteystiedot OIT Isännöinti Helsinki Oy, Hämeenkatu 3, 5.krs, 00530 Helsinki, Jukka-Pekka Aho, helsinki@oit.fi, 09 3152 3900
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Tilat yhteiskäytössä (As Oy Apollo, Neptunus, Vesta, Notos, Ceres, Selene) yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti. Yhtiön ylimmässä kerroksessa oleva sauna on yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti yhteiskäyttötila. Lisäksi yhtiöllä on yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti korttelissa erilaisia yhteiskäyttötiloja Yhtiön ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, siivoustila, kuivaushuoneet sekä tekniset tilat ovat pääosin kellarissa tai ensimmäisessä kerroksessa. Asuntojen irtaimistovarastot sijaitsevat pääosin kerrostasolla. Monikäyttötilat 2 kpl, Smartpost. Autohalli- ja moottoripyöräpaikkojen sekä varastojen omistajilla tai vuokraoikeuden haltijalla ei ole käyttöoikeutta yhtiön hallinnassa oleviin tiloihin edellyttäen, että tämä käyttörajoitus ei estä mainittujen osakkeiden käyttömahdollisuutta ja kuitenkin siten, että jätehuoneen ja pyörävaraston käyttö sallitaan liikehuoneistossa liiketoimintaa harjoittavalle. Varastotiloissa (sekä osakashallinnassa että yhtiön hallinnassa olevat tilat) ei ole lupa varastoida paloturvallisuutta tai muuta turvallisuutta vaarantavia aineita tai materiaaleja. YIT Suomi Oy, RS-Takaus, 2.7.2029 jatkuen toistaiseksi, 1 520 837 euroa. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto (LTO) sekä tuloilman jäähdytys. Yhtiökokous 12.4.2022 Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen taloudellisen tilan sitä edellyttäessä tai sen salliessa. Päätettiin tulouttaa rahoitusvastikkeet, kuitenkin siten, että yhtiölle ei tästä tuloutuksesta saa syntyä verotettavaa tuloa. Lainaosuussuoritukset rahastoidaan. Päätettiin yksimielisesti hakea tupakointikieltoa huoneistoparvekkeille ja pihaterasseille. Päätettiin hyväksyä järjestyssäännöt sillä muutoksella, että tupakointikielto koskee huoneistoparvekkeiden lisäksi pihaterasseja. Asennetut ilmalämpöpumput osakkaan vastuulla.
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 53, autohallipaikat 53 kpl osakkeina, moottoripyöräpaikat 3 kpl osakkeina.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit Porrashuoneiden paikkakunnostus (muuttojen aiheuttamien jälkien korjaaminen), takuukorjaukset, keskusilmanvaihtolaitteiden ja porrastilojen ilmanvaihtolaitteiden suodattimien vaihto 2 kertaa vuodessa, jäähdytyslaitteiden tarkastus vuosittain, ilmanvaihdon palopeltien tarkastus vuosittain.
Tulevat remontit Huoneistojen ja yleisten tilojen paloilmaisimien paristojen uusiminen (115 kpl) 2023, jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu, salojien painehuuhtelu, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö (v. 2023 – 2026 sekä 2027 – 2031), energiatodistuksen uusiminen, parvekelasien huolto v. 2027 – 2031.
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 18.8.2028
Tontin pinta-ala 4202 m²
Tontin omistus Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokra 78 000 €
Tontin vuokranantaja Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokrasopimus päättyy 16.6.2064
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki, kaupunkisuunnittelukeskus, Tekniikantie 5, 02150 Espoo, p. 09 8162 5500
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauppakeskus Lippulaivan monipuoliset palvelut, ruokakaupat Prisma, Lidl, K-Supermarket. K-Market Kivenlahdenkatu, Alepa Kivenlahti, S-Market Saunalahti. Terveysasema ja kirjasto Kivenlahti. Lippulaivassa ravintoloita ja kahviloita, kreikkalainen ravintola Marine Marinsatamantie.
Koulut Meritorin koulu, Mainingin koulu, Saunalahden koulu.
Päiväkodit Alueella useita.
Liikenneyhteydet Bussit, metro Kivenlahden asema.

Sari Kiviharju

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM Espoo, Kauniainen +358505111618
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​