Mäntyrannantie 21, Hankasalmi (Hankasalmi kk)

45 000 € 58 m² 2h + k + s
Velaton hinta 45 000 €
Hoitovastike 232 €/kk
Asuinpinta-ala 58 m²
Huoneita 2
Kerros 1
Rakennusvuosi 1974
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Hankasalmi
Kaupunginosa Hankasalmi kk

Tervetuloa tutustumaan Mäntyrannantie 21:n viehättävään rivitalokaksioon Hankasalmella! Tämä asunto tarjoaa loistavan mahdollisuuden kodikkaaseen ja helppoon asumiseen hyvässä kunnossa olevassa ympäristössä.

Astuessasi sisään huomaat heti, että tämä koti on viihtyisä ja valoisa. Olohuone on tilava ja siellä on mukavasti tilaa rentoutumiselle ja yhdessäololle. Suuret ikkunat tuovat sisään luonnonvaloa ja luovat avoimen ilmapiirin. Tämä asunto tarjoaa upean näköalan Kuuhankavedelle, mikä tekee tästä kodista vieläkin houkuttelevamman. Voit nauttia kauniista maisemista suoraan omalta terassilta tai ikkunasta avautuvasta näkymästä.

Keittiö on käytännöllinen ja hyvin varusteltu, joten ruoanlaitto sujuu vaivattomasti. Modernit kodinkoneet ja runsaasti kaappitilaa tekevät arjen askareista miellyttäviä.

Makuuhuone on rauhallinen paikka levätä ja rentoutua. Siellä on tilaa sängylle ja säilytystilaa vaatteille ja muille tavaroille.

Kylpyhuone on siisti ja toimiva, varustettuna suihkulla ja tilavalla peilikaapilla. Sauna on kodikas ja tunnelmallinen, ja siellä voit nauttia löylyistä oman aikataulusi mukaan. Pehmeät puupaneelit ja lämmin tunnelma tekevät saunomiskokemuksesta erityisen miellyttävän.

Mäntyrannantie 21 sijaitsee rauhallisella alueella Hankasalmen kauniissa ympäristössä. Lähistöltä löytyy luonnonläheisiä ulkoilureittejä ja muita harrastusmahdollisuuksia. Samalla olet kuitenkin lähellä kauppoja ja muita palveluita.

Tämä rivitalokoti tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän mukavuutta, käytännöllisyyttä ja rauhallista asumista. Älä missaa tilaisuutta tutustua tähän hyväkuntoiseen kaksioon Hankasalmen kauniissa maisemissa!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20774802
Osoite Mäntyrannantie 21, 41520 Hankasalmi
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + k + s
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 58 m²
Kokonaispinta-ala 58 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Kerros 1/1
Rakennusvuosi 1974
Käyttöönottovuosi 1974
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 45 000 €
Velaton hinta 45 000 €
Neliöhinta 775,86 €/m²
Hoitovastike 232 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 232 €/kk
Muut maksut Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 18 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Tietoliikenne Jokainen hoitaa tietoliikenneyhteyden itse.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (erillisuuni, liesitaso), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu, tapetti), lattiat (laminaatti), astianpesukone, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu, tapetti), lattiat (laminaatti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu, tapetti), lattiat (laminaatti)
Muut huoneet ja tilat Terassi
Kattotyyppi Pulpettikatto
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Hankasalmen Mäntyrinne
Isännöitsijän yhteystiedot Jyväskylän Kiinteistömestarit, Riku Tenhunen, Kauppakatu 6, 40100 Jyväskylä riku.tenhunen@kiinteistomestarit.com
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Talonmiehen varasto,
Taloyhtiön autopaikat Autopaikat huoneistojen etupihoilla.
Muuta taloyhtiöstä Kuivaushuone, mankeli
Tehdyt remontit Käyttövesiputkisto uusittu 1990-luvun alussa, etupihan kunnostusta, maanalaisen öljysäiliön poisto, puhdistus ja tarkastus 2017, pannuhuone- ym. tilojen maalaus 2016, antennijärjestelmän saneeraus 2015, liitytty kaukolämpöön 2014, kylpyhuoneiden ja saunojen lämpöpatterit uusittu (vesikierto) 2011, rakennettu jätekatos 2005-2006, ikkunat (21 kpl) ja terassiovet (6 kpl) uusittu, vesikatto uusittu 2000
Tulevat remontit Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista v. 2023-2027:päätyjen kallistusten korjaus poispäin rakennuksesta sekä varaston puoleisen kivijalan rapautuneen pinnan korjaus, lipputangon oikaisu ja siirtäminen uuteen paikkaan, salakaivojen tarkistus alapihalla, katon kunnon seuraaminen ja 2024 palovaroittimien uusiminen
Tontin pinta-ala 2222 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Asemakaava Hankasalmen kunta/kaavoitus
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Hankasalmen kirkonkylän keskustaan matka noin 1 km
Koulut Kuuhankaveden koulu noin 300m
Päiväkodit Sillankorvan päiväkoti noin 300m

Hellevi Alho

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Jyväskylä +358447412635
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​