Luhtajoentie 9, Nurmijärvi (Klaukkala)

266 900 € 78,5 m² 3h + kt + s
Velaton hinta 266 900 €
Hoitovastike 282,60 €/kk
Asuinpinta-ala 78,5 m²
Huoneita 3
Kerros 2
Rakennusvuosi 2020
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Nurmijärvi
Kaupunginosa Klaukkala

Klaukkalan Viirinlaakson ihastuttava kolmio, jossa vuokralainen valmiina. Klaukkalan keskustan kaikki lähipalvelut kävelyetäisyydellä. Matkakeskus sijaitsee tien toisella puolella, josta erinomaiset bussiyhteydet. Huoneiston tonttiosuus on lunastettu ja yhtiö on valmistunut vuonna 2020. Luvassa siis huolettomia vuosia ja kustannustehokkaita asumisen kustannuksia. Asunnon pohjaratkaisu mahdollistaa huoneistoon yhden lisämakuuhuoneen rakentamisen, muistathan kuitenkin, että asunnon remontit tulee hyväksyttää taloyhtiöllä.

Tässä siis aivan mieletön mahdollisuuksian koti sijoittajalle tai omaan käyttöön. Kruununa mielettömän iso ja lasitettu parveke.

Tervetuloa tutustumaan!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21132716
Osoite Luhtajoentie 9, 01800 Klaukkala
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + kt + s
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 78,5 m²
Kokonaispinta-ala 78,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Kerros 2/6
Rakennusvuosi 2020
Käyttöönottovuosi 2020
Vapautuminen Vuokrattu

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 83 139,02 €
Velkaosuus 183 760,98 €
Velaton hinta 266 900 €
Neliöhinta 3 400,00 €/m²
Hoitovastike 282,60 €/kk
Rahoitusvastike 1 359 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 641,60 €/kk
Muut maksut PÄÄOMAVASTIKEVAKUUS Yhtiöjärjestyksen 5§ mukaan niiltä osakkailta, joiden omistamaan huoneistoon kohdistuu enemmän kuin 50% alkuperäisestä huoneistokohtaisesta yhtiölainasta, peritään vähintään kolmen kuukauden pääomavastikkeen suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi. Alkuperäinen lainaosuus on 70€/jyvitetty osake. Hoitovastike A 3,60 € m2 Hoitovastike A, varastot 2,00 € m2 Hoitovastike B 20,00 € os Kylmä vesi 4,00 € kpl/kulutus Lämmin vesi 8,00 € kpl/kulutus Pääomavastike C 0,50 € velallinen j.os Pääomavastikevakuus 1,00 € kpl Tontinvuokravastike E 1,86 € m2 Vesivastike-ennakko 20,00 € kpl Huoneiston tonttiosuus lunastettu 12/2020 Tällä hetkellä pankki ottaa vastaan ylimääräisiä lyhennyksiä koska tahansa. Isännöitsijätoimisto veloittaa lainaosuuslaskelman laatimisesta hinnastonsa mukaan 65euroa. Hallituksella on valtuutus periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito-/rahoitusvastike tai olla perimättä enintään kahden kuukauden hoito-/rahoitusvastike. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Tehdyt remontit YJ: Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, parveke- ja terassilasitukset, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat.
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtössä on lunastuslauseke (yj §17), koskee autopaikkoja ja varastoa.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (keraaminen, erillisuuni), seinät (maalattu), lattiat (laminaatti), astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Bidee-suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (laminaatti), Huoneistossa kaksi makuuhuonetta. Lisäksi pohjakuvaan on luonnosteltu valmiiksi paikka kolmannellekin makuuhuoneelle.
Muut huoneet ja tilat Eteinen
Kattotyyppi Tasa
Katon kuvaus Kumibitumikermi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Nurmijärven Unikko
Isännöitsijän yhteystiedot Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste, Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa, Isännöitsijä Ami Pyyhtiä, Sähköposti ami.pyyhtia@kiinteistotahkola.fi Puhelinnumero +358207480089
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Irtainvarastotilat, talovarasto, tekniset tilat, talovarasto ja jätehuone. Varastoja 11 kpl, 35m2 (osakemäärä 10kpl) Pelkkien autopaikkojen tai varastojen osakkeiden omistajalla tai vuokraoikeuden haltijalla ei ole käyttöoikeutta yhtiön hallinnassa olevien tilojen käyttöön edellyttäen, että käyttörajoitus ei estä edellä mainittujen osakkeiden käyttömahdollisuutta. Huomioi Yj kohdat: 7 § TONTIN MÄÄRÄOSAN MAKSAMINEN 8 § TONTIN LUNASTAMINEN Tämän huoneiston osalta on tonttiosuus jo lunastettu ja se sisältyy velattomaan kauppahintaan.
Taloyhtiön autopaikat Sähköauton latausmahdollisuus: sähköautopaikat AP11 ja AP 12 (kts. tarkemmin yj:sen kohta 4§.) -27kpl autopaikkaa erillisosakkeina kts. yj:sen kohta 17 §. Toteutetut autopaikat 28 yhtiön hallinnassa , muut autopaikat 1 LE paikka Yhtiön välittömään hallintaan jää yhtiön piha-alueella sijaitseva ensisijaisesti liikuntaesteiselle tarkoitettu lämmityspistorasialla varustettu autopaikka AP10
Muuta taloyhtiöstä Kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit Tilikauden aikana tehtiin normaaleja takuukorjauksia ja huoltoyhtiön ylläpitotoimintaa. Rakennus on valmistunut 30.12.2020 eikä näköpiirissä ole lähivuosina erityisiä korjaustarpeita uudisrakennuksen normaalien takuukorjausten ja uudelle kiinteistölle ominaisten pienehköjen huoltokorjausten lisäksi. Yhtiön vuositarkastukset alkavat v 2022 tammikuun aikana. Piha-alueiden katselmointi pidettiin rakennuttajan toimesta ja 20.9.2021, jonka jälkeen piha-alueen hoitovastuu siirtyi taloyhtiön vastuulle. Katselmointiin osallistui rakennuttajan edustajien lisäksi taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä. Suosituksena on, että yhtiön PTS-suunnitelmaa ryhdytään laatimaan vuosikorjausten jälkeen.
Tulevat remontit Hallituksen vahvistama kunnossapitotarveselvitys vuosille 2021-2025: Vuosi 2021: • Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huoltotoimenpiteitä Vuosi 2022: • Normaaleja ylläpitokorjauksia, huoltotoimenpiteitä ja vuositakuukorjauksia Vuosi 2023: • Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huoltotoimenpiteitä Vuosi 2024: • Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huoltotoimenpiteitä Vuosi 2025: • Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huoltotoimenpiteitä
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Voimassa 14.12.2030
Tontin pinta-ala 2289 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Kaavoitustiedot Nurmijärven kunta p.09 250021
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut K-Citymarket, Lidl, Viirin kauppakeskus, Gigantti, Rusta ja Tokmanni. Kaikki lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Klaukkalan kirjasto 750m Terveysasema 1,3km
Koulut Klaukkalan alakoulu 1,4 km Urheilupuiston koulu 1,7km
Päiväkodit Päiväkoti tahkärinne 950m Suopolun päiväkoti 1,4km
Liikenneyhteydet Bussitvastapäätä

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot YJ 5§: Niissä huoneistoissa (parvekkeelliset), joihin on asennettu ilmalämpöpumppu, huolto- ja ylläpitovastuu kuuluu osakkaalle. Ilmalämpöpumpulla lämmittäminen on kielletty. Tontin pinta-ala 2289m2, vuokratontti. HUOM! Huoneiston tonttiosuus lunastettu 12/2020! YJ 5§, kohta muuta huomioitavaa: Yhtiön tavanomaisesta talousjätehuollosta huolehtii yhtiö ja siitä aiheutuvat kustannukset sisältyvät hoitovastikkeella katettaviin kustannuksiin. Mikäli jonkin huoneiston käytöstä aiheutuu ongelmajätettä tai poikkeuksellisen paljon jätettä esim. runsaasti pakkausjätettä, on ko. huoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja velvollinen huolehtimaan ko. jätteistä itse tai korvaamaan niistä yhtiölle aiheutuvat kustannukset. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja ilman yhtiön päätöstä tekemään hallinnassaan olevissa tiloissa kuten esimerkiksi parvekkeilla/terasseilla tai osakkaiden hallintaan liittyvillä ulkoalueilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat esim. rakennusten julkisivuun, rakenteisiin, väreihin tai muihin sellaisiin seikkoihin. Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Lue huolella yhtiökokouspöytäkirjasta 7.6.2023: 16. Päätetään huoneistokohtaisten tonttiosuuksien lunastamisesta 19. Päätetään yhtiön rahoitusvastikkeen tasosta 22. Päätetään yhtiön vastuulla olevien ikkunoiden pesusta

Marie Karukoski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija Vantaa +358401217368
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​