Lansantie 23, Espoo (Kilo)

259 000 € 90 m² 4 h+k+las.parveke (yj.4h+k)
Velaton hinta 259 000 €
Hoitovastike 485,04 €/kk
Asuinpinta-ala 90 m²
Huoneita 4
Kerros 5
Rakennusvuosi 1988
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Kilo

Ylimmän kerroksen päätyasunto hissitalossa!

Tässä saat todellista vastinetta rahoillesi:
– ylin kerros, päätyasunto, upeat vehreät maisemat parvekkeelta
– loistava sijainti, erinomaiset liikenneyhteydet niin julkisilla kuin omallaautolla. Sijainti kahden juna-aseman lähettyvillä (Kilo & Kera).
– bussilla sekä pyöräillen kätevät kulkuyhteydet mm. Selloon ja Leppävaaraan
– toimiva pohjaratkaisu, 2 wc:tä
– taloyhtiössä tyylikkäästi saneeratut saunatilat
– lähikauppa vieressä
– koulut ja päiväkodit lähistöllä

Espoon kaupunki suunnittelee lähellä olevalle Keran alueelle urbaania kaupunkikeskusta, jossa on loistavien liikenneyhteyksien lisäksi tulossa päiväkoteja, kouluja sekä liikunta- ja virkistyspalveluita. Jo nyt alueella on hyödynnetty vanhoja teollisuusrakennuksia virkistys- ja liikuntakäyttöön.

Tämä koti on mainio perheelle, etätyötä tekeville, varttuneemmalle asujalle tai vaikka opiskelijoille kimppa-asunnoksi! Taloyhtiössä on tyylikkäästi remontoitu yhteinen sauna, pesutupa kuivauskaappeineen ja asukkaiden käytössä oleva kerhohuone. Omalla leikkipihalla viihtyvät niin lapset kuin aikuiset.

Tule tutustumaan ja neuvottelemaan tästä uusi kotisi!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21295340
Osoite Lansantie 23, 02630 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4 h+k+las.parveke (yj.4h+k)
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 90 m²
Kokonaispinta-ala 90 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 5/5
Rakennusvuosi 1988
Käyttöönottovuosi 1988
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 241 133,68 €
Velkaosuus 17 866,32 €
Velaton hinta 259 000 €
Neliöhinta 2 877,78 €/m²
Hoitovastike 485,04 €/kk
Rahoitusvastike 171,66 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 656,70 €/kk
Muut maksut Kaukolämpö sisältyy hoitovastikkeeseen.
Vesimaksu 18 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Tilojen kuvaus Eteisessä peililiukuovikaapisto. Vaatehuone, jossa hyllyjä.
Tietoliikenne Elisa 25M laajakaista
Tehdyt remontit 2023 Suihkukaapin poisto ja sekoittajan vaihto 2022 Parkettilattioiden asennus. Kylpyhuoneen silikonisaumat uusittu ja kylpyhuoneen säilytyskaappi uusittu. 2011 Keittiöremontti. Kylpyhuoneen ja erillisen wc:n varusteiden uusimista. Kylpyhuone ja wc:n remonttien ajankohdasta ei ole tarkkaa tietoa.
Muuta kauppaan kuuluvaa Sälekaihtimet siellä, missä asennettu. Makuuhuoneen puinen kaapisto. , (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto)
Asunnon kunto Hyvä
Lisätietoja kunnosta Parkettilattia uusittu ja seinät tapetoitu hiljattain. Kylpyhuone, wc ja keittiö siistikuntoiset.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Puiset keittiökaapistot. Kodinkoneet: jääkaappi/pakastin, pakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin ja astianpesukone.
WC-tilojen kuvaus Allaskaappi, peili valoilla, peilikaappi ja wc-istuin.
Olohuoneen kuvaus Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, 3 kpl makuuhuoneita, joista kahdessa kaapistot.
Seinämateriaalien kuvaus Tapetti, maalattu, laatta
Lattiamateriaalien kuvaus Tammiparketti, laatta
Kattotyyppi Tasakatto

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Lansantie 23 a
Isännöitsijän yhteystiedot Tapiolan Lämpö Oy, Mervi Mankinen, Kalevalantie 5 , 02130 Espoo, puhelin suora 020 750 5302, email mervi.mankinen@tl-konserni.fi.
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Koneellinen poistoilmanvaihto.
Taloyhtiön autopaikat Autopaikkoja (lämmin) 35 kpl.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit Taloyhtiön korjaushistoria: 2000: Ikkunoiden ja parvekeovien maalaus, B-talon parvekkeiden puuosien uusiminen 2001-2003: 10 v. vastuiden piiriin kuuluneet julkisivukorjaukset. 2002: IV-kanavien nuohous ja säätö. 2003: Lukituksen muuttaminen Exec-sarjaan. 2008-2009: Pintavesien ohjaus pihalla, radonkorjaus, kl-alajakokeskuksen kunnostus ja lämpöverkoston tasapainotus, kuntoarvion teettäminen, leikkipaikan kunnostus. 2009: Kaukolämpölaitteiden uusiminen. 2011: Autopaikkojen sähköistäminen. 2012: Kiinteistön liittäminen valokuituverkkoon ja yhtiövastikkeellisten laajakaistaliittymien asennus. 2012-2013: A-talon parvekkeiden osittainen kunnostus. 2013: IV-kanavien nuohous ja säätö. 2014: B-talon parvekkeiden osittainen kunnostus, takapihan aitojen uusiminen. 2015: Talopesulan kunnostus. 2016: Ulkorakennusten (ulkoiluvälinevarasto, jätekatos) ja taloyhtiön puuovien kunnostusmaalaukset, porraskäytävien valaistuksen uusiminen, talopesulan pesukoneiden uusiminen. 2017: Porraskäytävien ja hissien kunnostusmaalaukset, kuntoarvio ja märkätilojen kartoitus, salaojien ja pohjavesiviemäreiden kuvaus ja huuhtelu. 2018: Julkisivujen ja parvekerakenteiden kuntotutkimus, sekä vesikaton kuntoarvio, ikkunoiden ja parvekeovien kunnostus. 2019: Talosauna nro 2 -tilojen uusiminen, A-talon päädyn sadevesien ohjauksen parantaminen ja patolevytyksen asentaminen. 2020: Vesikattojen ylläpitokorjaukset 2022: Pääsisäänkäyntiovien uusiminen 2022: Julkisivujen ja parvekkeiden korjausurakka sekä parvekkeiden lasitus 2023: Ilmanvaihdon nuohous ja säätö sekä korvausilmaventtiilien lisäys ikkunoihin 2023: Pylväs- ja ulkovalaisimet vaihdettu LED-valaisimiin 2024: Väestönsuojatilan tiiveyskoe 2024: Viemäreiden (sadevesi/jätevesi) ja salaojien huuhtelu ja kuvaus
Tulevat remontit Ks. Kunnossapitosuunnitelma vuodelle 2024 ja sen arvioidut toimenpiteet ja kustannustasot. 2024, yhteensä 35 000 e: Leikkikenttävarusteiden turvallisuustarkastus. Asuntojen märkätilojen kunnostus/uusiminen. Lukituksen uusiminen, Abloy Easy -lukitukseen. Suodatinten vaihto. Salaojien, sekä jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien huuhtelu- ja kuvaus ja kaivojen tyhjennys, sekä rakennusten jv-pystyviemäreiden ja asuntojen jv-viemäreiden huuhtelu-/kuvaus. 2025-2029, yhteensä 63 000 e: Leikkikenttävarusteiden turvallisuustarkastus. Piha-aitojen uusimisvaraus. Kuntotarkastus. Asuntojen märkätilojen kunnostus/uusiminen. Huoneistojen vesi- ja viemärikalusteiden uusiminen tarpeiden mukaisesti. Salaoja-, sekä jäte- ja sadevesiviemärihuolto. Yhteisten tilojen valaisimien uusiminen. Kuntoarvion sekä PTS:n laatimisen ajankohta 2028. Latauspisteiden asennuksen varaus v. 2026-2027. 2030-2033, yhteensä 60 500 e: Leikkikenttävarusteiden turvallisuustarkastus. Ilmanvaihdon nuohous ja -säätö. Hankesuunnitteluvaraus LTO (lämmön talteenotto) -järjestelmään siirtymisestä. Yleistentilojen ovien uusiminen 2028-2029. Parvekekaiteiden ja parvekelasitusten kuntotarkastus. Asuntojen märkätilojen kunnostus/uusiminen. Huoneistojen vesi- ja viemärikalusteiden uusiminen tarpeiden mukaisesti. Salaoja-, sekä jäte- ja sadevesiviemärihuolto.
Energialuokka E2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Viimeinen voimassaolopäivä 30.1.2033
Tontin pinta-ala 2813 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki puh. (09) 81621. Asunnon parvekkeen puoleisessa Lansantie 25:n korttelissa, on kaavamuutos meneillään. Asemakaavan muutos koskee Lansantien varrella sijaitsevan Espoon Asuntojen asuinkohdetta ja tarkoitus on, että nykyinen rakennuskanta puretaan ja tilalle rakennetaan uusia esteettömiä sekä energiatehokkaita kerrostaloja. Lisätiedot Espoon kaupunki tai https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/asuinkerrostalokorttelin-taydennysrakentaminen-kilossa#aloitusvaihe-57541.
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut K-Market Lansa 100 m. Lisää palveluita Kilossa, kuten terveysasema ja K-Market Kilo. Lisäksi Kauppakeskus Sellossa ja Laajalahdessa Retail Park Brediksessä monipuoliset kauppa- ja ravintolapalvelut.
Koulut Kilon koulu, Kilonpuiston koulu, Espoon Yhteislyseo.
Päiväkodit Useita päiväkoteja lähialueella ja lisäksi Kilonpuiston Lastentalo,
Liikenneyhteydet Juna-asema Kerassa ja Kilossa. Nopea ajoyhteys Turunväylälle ja Kehä I:lle ja II:lle. Lähin bussipysäkki Lansantiellä.

Reetta Kuusikko

Myyntipäällikkö, LKV Espoo, Kauniainen +358503122629
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​