Kuvernöörinkuja 13, Helsinki (Laajasalo)

150 000 € 32,5 m² tupakeittiö + mh + kph + vh (yj 1h+tupak)
Velaton hinta 150 000 €
Hoitovastike 308,75 €/kk
Asuinpinta-ala 32,5 m²
Huoneita 2
Kerros 3
Rakennusvuosi 2002
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Laajasalo

Turvallisuuden tunnetta, hyvää ruokaa, helliviä hoitoja, ohjattua tekemistä, seuraa silloin kun sitä itse kaipaa ja kuitenkin oma koti. Oletko miettinyt, että olet ansainnut sen kaiken? Tai että vanhempasi ovat ansainneet sen?

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia Palvelukoti Sofiasta asunto, jossa on avara olohuonetila ja erillinen makuuhuone. Olohuoneen yhteydessä on keittosyvennys omia kokkailuja varten j lisäksi huoneistossa on tilava kylpyhuone ja vaatehuone, jossa on huomioitu inva-mitoitus ja turvallinen liikkuminen.

Asukas voi olla nuorikin eläkeläinen tai pariskunta, joista vähintään toinen on eläkkeellä tai täyttänyt 65 vuotta. Yhtiövastikkeen lisäksi asumiskuluina on Palvelukoti Sofian palvelumaksu.

Palvelukodilla on viihtyisä piha-alue, jossa pääsee nauttimaan kesäpäivistä keinuen ja kukkaloistoa ihaillen tai voi istuttaa yrttejä ja muita hyötykasveja asukkaiden käyttöön istutuslaatikoihin. Ympärillä on Yliskylän merellinen luonto uimarantoineen ja ulkoilureitteineen silloin kun jaksaa liikkua pidemmälle.

Kauppakeskus Saari on kivenheiton päässä monipuolisine palveluineen ja liikenneyhteydet ovat jo nyt erinomaiset. Tulevaisuudessa Kruunusillat hankkeen myötä valmistuva pikaraitiotie parantaa yhteyksiä entisestään tuoden nopean suoran merellisen yhteyden kantakaupunkiin.

Tervetuloa Sofiaan mielekkääseen arkeen!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 9638907
Osoite Kuvernöörinkuja 13, 00840 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä Tupakeittiö + mh + kph + vh (yj 1h+tupak)
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 32,5 m²
Kokonaispinta-ala 32,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 3/3
Rakennusvuosi 2002
Käyttöönottovuosi 2002
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 150 000 €
Velaton hinta 150 000 €
Neliöhinta 4 615,38 €/m²
Hoitovastike 308,75 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 308,75 €/kk
Muut maksut Yhtiövastikkeen ja käyttökorvausten lisäksi asukas maksaa Palvelukoti Sofian palvelupaketin. Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa enintään 2 kk ylimäärinen hoitovastike tilikauden aikana.
Vesimaksu 18 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke Ei
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu
Käyttö- ja luovutusrajoitukset YJ 7§ osakkaiden lunastusoikeudesta. Yhtiön osakkailla on oikeus lunastaa asuinhuoneiston hallintaan oikeuttava osake, joka muun laillisen saannon kuin avio-oikeuden, perinnön tai testamentin nojalla siirtyy henkilölle, joka ei ole yhtiön osakas eikä suoraan ylenevässä tai alenevassa polvessa sukua luovuttajalle. Vähintään yhden huoneistossa asuvan henkilön on oltava 65 vuotta täyttänyt, eläkkeellä tai täytettävä muu Helsingin kaupungin sosiaaliviraston hyväksymä peruste (yj 4a§)

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin. Lattia laminaatti, seinät maalattu.
Olohuoneen kuvaus Olohuone on keittiön yhteydessä eli ns. tupakeittiö. Lattia laminaatti, seinät maalattu.
Makuuhuoneen kuvaus Makuuhuoneen lattia laminaatti, seinät maalattu.
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Peltikate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Sofia
Isännöitsijän yhteystiedot Laajasalon Isännöinti Neliapila Oy, Juha Hytti, Svanströmintie 18 A, 00840 Helsinki, 050 406 7149, juha@isneliapila.fi
Huolto Talonmies
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Sauna, maalaus- ja liikuntahuone, lääkärin vastaanottotila/ hierontahuone, TV-huone, ruokasali, keittiö aputiloineen, terapiahuone, toimisto, omaisten huone, henkilökunnan sosiaalitilat, aula, siivouskeskus ja tarvikevarasto
Taloyhtiön autopaikat Piha-autopaikkoja: 12
Muuta taloyhtiöstä Talopesula, kellarikomero, väestönsuoja
Tehdyt remontit 2023 kiertovesipattereiden kunnon selvitys ja tiivisteiden uusinta 2022 kuntokartoitus 2021 keittiön IV-tulokone uusittu, uudet turvakamerat asennettu 2020 huippuimurit uusittu (3 kpl) 2019 IV-kanavien nuohous ja puhdistus, katon rännikorjaukset 2016 hissin korjauksia 2015 ilmanvaihdon poistopuhaltimen uusinta 2014 hissin huoltokorjauksiin varautuminen (vuosittainen), kiinteistövalvontajärjestelmän uusinta 2013 tuloilmasuodattimet vaihdettu, ilmanvaihtokanavat nuohottu 2012 jätekatoksen turvallisuuden parantaminen, piha-alueen ja istutusten kunnostaminen, 2010 hissin taajuusmuuntaja uusittu 2009 paloilmoitinlaitteiston laajennus 2003 parvekelasituslupa taloyhtiölle
Tulevat remontit 2023 IV-kuntotutkimus, märkätilakalusteiden tarkastus, salaojien kuvaus ja huuhtelu (huuhtelu tarvittaessa), alapohjan palokatkotarkastus, viemäreiden painehuuhtelu Muiden kunnossapitotarpeiden määrittely ja esitys yhtiökokoukselle 2024 seuraavaksi viideksi vuodeksi
Energialuokka E2007, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 4888 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokra 33 500 €
Tontin vuokranantaja Helsingin kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2099
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki 09 310 22111 Alueen kaupunkirakenne kehittyy vaiheittain ja osa nyt suunnitelmissa olevista toteutetaan vasta 2030-luvulla. Laajasalon kauppakeskuksen alueen asemakaavan käsittely on edennyt kaupunginhallitukseen. Ajantasaista tietoa suunnitelmista löytyy https://www.uuttahelsinkia.fi/fi/laajasalo/rakentaminen ja Helsingin karttapalvelusta https://kartta.hel.fi
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauppakeskus Saaren monipuoliset palvelut, mm. kirjasto, apteekki, Instrumentarium, suutari, pesulapalvelut, Alko, päivittäistavarakauppoja, kahvila- ja ravintolapalveluita. Vierestä löytyy myös Laajasalon kirkko ja terveysasema, urheilutarjontaa, uimaranta ja kauniit merelliset ulkoilumaastot.
Koulut Koulut ja päiväkodit lähialueella: Laajasalo, Herttoniemi, Roihuvuori ja Kulosaari
Liikenneyhteydet HSL bussi ja metro Herttoniemestä. Pikaraitiotien on määrä valmistua n. vuonna 2026. Sen valmistuttua Laajasalon Yliskylästä pääsee keskustaan raitiovaunulla 25 minuutissa.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Palvelukoti Sofian palvelupaketti: sekä vuokralaiset että asunnon omistajat solmivat Hoiva Sofia Oy:n kanssa palvelupakettisopimuksen. Palvelupaketin hinta yksittäiseltä asukkaalta on 850 €/ kk (1.7.2022). Pariskunnalta palvelupaketti on 1.7.2022 alkaen 1350 euroa. Palvelupaketti koostuu 350 € asuntokohtaisesta perusmaksusta ja 500 € palvelumaksusta. Se sisältää ruokailut (aamiainen ja lounas), viriketoiminnan ja 24 h turvapalvelun. Turvakäynneistä vastaa ryhmäkodin ammattitaitoinen henkilökunta. Palvelupakettiin sisältyy kaksi turvakäyntiä (2 x 15 min) kuukaudessa, muilta kerroilta peritään aikaperusteinen veloitus käytetyn ajan perusteella, hinta on 40 € tunnilta. Hintaan lisätään työehtosopimuksen mukaiset lisät. Helsingin kaupungin osoitepäätöksellä 123 / 2022 Kuvernöörintie 14 osoite on muuttunut 11.10.2022 alkaen ja uusi osoite on Kuvernöörinkuja 13. Taloyhtiön osakeluetteloa ei ole viety vielä sähköiseen huoneistotietojärjestelmään.

Terhi Ahvonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, AKA (asunnot) Helsinki +358500432708
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​