Kuopionlahdenkatu 29, Kuopio (Keskusta)

192 000 € 58 m² 3h + k + kph + p (yhtiöjärj.mukaan 2h+k)
Velaton hinta 192 000 €
Hoitovastike 342,20 €/kk
Asuinpinta-ala 58 m²
Huoneita 3
Kerros 1
Rakennusvuosi 1965
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Kuopio
Kaupunginosa Keskusta

Oletko etsinyt tyylikästä ja kauttaaltaan remontoitua kaupunkikotia läheltä kaikkea?

Tämä 58-neliöinen kolmio on läpikäynyt perusteellisen remontin, sillä kaikki kodin sisäpinnat on remontoitu, sähköt uusittu ja LVIS-peruskorjauskin tehty. Läpitalon huoneisto on muutettu kaksiosta kolmioksi siten, että keittiö on siirretty olohuoneen yhteyteen ja vanhasta keittiöstä on tehty toinen makuuhuone. Avarassa keittiössä on nyt mukava kokkailla ja nauttia herkuista saarekkeen ympärillä. Olohuoneesta on käynti viihtyisälle parvekkeelle, jossa pääset ihailemaan lehmuspuiden huminaa ja Kuopionlahden tunnelmaa. Molemmat makuuhuoneet sijaitsevat rauhallisen sisäpihan puolella ja niissä on hyvin kaappitilaa. Tilavassa kylpyhuoneessa on upea harmaa laatoitus, sadesuihku ja paikka pyykkikoneelle. Taloyhtiön yhteiset tilat ovat todella siistit remontin jäljiltä. Varastotilaa tälle kodille löytyy niin ala- kuin yläkerrasta. Taloyhtiö on omalla tontilla ja hissillä pääset helposti tähän 1. kerroksen kotiin.

Keskustan palvelut, Musiikkikeskus, Väinölänniemi, venesatama – nämä kaikki ovat kävelyetäisyydellä! Jos siis haet hyvää sijaintia ja muuttovalmista, kaunista kotia, niin varaathan yksityisesittelyn ja mennään yhdessä ihastumaan tähän Kotiin!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21666209
Osoite Kuopionlahdenkatu 29, 70100 Kuopio
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + k + kph + p (yhtiöjärj.mukaan 2h+k)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 58 m²
Kokonaispinta-ala 58 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Asunto on yhtiöjärjestyksen mukaan kaksio, mutta remontin yhteydessä siitä on tehty kolmio.
Kerros 1/4
Rakennusvuosi 1965
Käyttöönottovuosi 1965
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 128 308,58 €
Velkaosuus 63 691,42 €
Velaton hinta 192 000 €
Neliöhinta 3 310,34 €/m²
Hoitovastike 342,20 €/kk
Rahoitusvastike 464 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 806,20 €/kk
Muut maksut – Kylmävesimaksu 5,34€/m³ ja lämminvesimaksu 10,30€/m³ - Saunan perusmaksu 10€/kk, jonka lisäksi saunan henkilömaksu 2€/hlö/kk - Autopaikka 13€/ap/kk ja autop/sisätilalämmitin 2€/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Etelä
Tehdyt remontit Keittiön paikka on muutettu olohuoneen yhteyteen ja tehty keittiö täysin uudeksi (astianpesukonetta ei uusittu remontissa). Vanhan keittiön tilalle on tehty makuuhuone. Koko asunnon seinät ovat pinnoitettu ja maalattu, lattiat uusittu vinyyliksi (paitsi isommassa makuuhuoneessa vanha mosaiikkiparketti). Sähköt uusittu. Kylpyhuone remontoitu laadukkaammilla materiaaleilla kuin LVIS-remonttiin kuului.
Muuta kauppaan kuuluvaa Säleverhot
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (vinyyli), astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (vinyyli)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (parketti, vinyyli), Isomman makuuhuoneen lattiassa mosaiikkiparketti ja pienemmässä makuuhuoneessa vinyylilattia.
Muut huoneet ja tilat Eteinen
Kattotyyppi Pulpettikatto
Katon kuvaus Peltikate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi As Oy Kuopion Kuopionlahdenkatu 29
Isännöitsijän yhteystiedot Oiva Isännöinti, Jarkko Malinen 044 355 8626 / jarkko.malinen@oi.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiön autopaikat Sähköpistokepaikkoja: 10, Autotalleja: 6, Autopaikka jonotuksen mukaan. Autotallit omilla osakkeillaan.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, kuivaushuone, jäähdytetty kellari, vinttikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja
Tehdyt remontit 1998: Ikkunat ja parvekeovet 2001: Vesikaton maalaus 2002: Salaojituksen uusiminen, jätehuone 2005: Eteläjulkisivun ja tuuletusparvekkeiden kunnostus 2009: Sisäänkäynnin katos 2010: Hissin uusiminen 2013: Lämmönvaihtimen uusiminen 2016: Lämpöjohtoverkoston nostaminen rakenteesta pinta-asenteiseksi 2017–18: LVIS-peruskorjauksen hankesuunnittelu ja suunnittelu 2019: LVIS-peruskorjaus, ns. perinteisellä korjaustavalla. Viemärit ja vesijohdot on uusittu, kylpyhuoneet peruskorjattu. Sähkö- ja tietoliikenneverkko on uusittu. Lämpöverkko ja ilmanvaihto on huollettu ja säädetty. Autotallien, porraskäytävän ja huoneistojen ovet ja lukitukset uusittu. Yhteistilat (sauna ja pesutupa sekä pyörävarasto) on saneerattu. Yhteisantennijärjestelmä on poistettu käytöstä. Yhtiö on liitetty kaapeli-tv verkkoon ja otettu DNA laajakaista. Pihan asfaltointi ja autolämmitystolppien uusiminen sekä pihan valaistus uusittu. 2020: Vesikaton kuntotutkimus
Tulevat remontit Vesikaton peruskorjauksen suunnittelu, muutos huopakatoksi 2024 Vesikaton peruskorjaus; hanke kilpailutetaan suunnitelmien valmistumisen jälkeen. Hankkeen toteutuksesta päätetään yhtiökokouksessa.
Energialuokka E2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Viimeinen voimassaolopäivä 26.10.2033
Tontin pinta-ala 1215 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Kuopion kaupunki 017 182 111
Kaavoitustilanne Asemakaava

Hanna Toroi

Asuntomyyjä Kuopio +358444914149
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​