Kuninkaantammenkierto 12, Helsinki (Kuninkaantammi)

248 900 € 52,5 m² 2 h + kt + kph + p
Velaton hinta 248 900 €
Hoitovastike 262,50 €/kk
Asuinpinta-ala 52,5 m²
Huoneita 2
Kerros 2
Rakennusvuosi 2018
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Kuninkaantammi

Tervetuloa Kuninkaantammenkiertoon – ainutlaatuiselle asuinalueelle, joka tarjoaa rauhallista ja luonnonläheistä asumista vain kivenheiton päässä Keskuspuistosta. Nyt tarjolla upea kaksio, joka on kuin uusi ja pohjaratkaisu on loistava.

Tämä huolellisesti pidetty kaksio hurmaa ensisilmäyksellä valoisuudellaan ja avaruudellaan. Avoin ja toimiva pohjaratkaisu tekee tästä kodista erityisen houkuttelevan. Moderni ja tyylikäs keittiö tarjoaa runsaasti tilaa ruoanlaittoon ja yhdessäoloon. Olohuoneesta avautuvat isot ikkunat tuovat luonnonvaloa sisään ja tarjoavat upeat näkymät ympäröivään vehreään ympäristöön.

Makuuhuone on tilava ja kaapisto tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Kylpyhuone on viimeistelty laadukkailla materiaaleilla ja varustettu kaikilla modernin kodin mukavuuksilla.

Asunnon kunto on moitteeton, ja se on kuin uusi. Voit muuttaa sisään ilman remonttihuolia ja nauttia kodin tarjoamasta mukavuudesta heti.

Tämän huoneiston osalta on tonttiosuus lunastettu.

Tule ja tutustu tähän uuden veroiseen kaksioon, jonka hyvä pohjaratkaisu ja loistava sijainti tekevät siitä täydellisen kodin sinulle.

Tämä asunto on mahdollista myös vuokrata. Kun asuntokaupasta on sovittu päätetään asunnon vuokraustoimenpiteet. Kysy lisää kiinteistönvälittäjältäsi/asuntomyyjältäsi, kun sovit esittelyä.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21922032
Osoite Kuninkaantammenkierto 12, 00430 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2 h + kt + kph + p
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 52,5 m²
Kokonaispinta-ala 52,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneistojen todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Kerros 2/4
Rakennusvuosi 2018
Käyttöönottovuosi 2018

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 111 128,48 €
Velkaosuus 137 771,52 €
Velaton hinta 248 900 €
Neliöhinta 4 740,95 €/m²
Hoitovastike 262,50 €/kk
Rahoitusvastike 1 124,55 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 387,05 €/kk
Muut maksut Autopaikkavuokra 105,00 e. Vesimaksu on ennakkomaksu ja lasku tasataan huoneistokohtaisen vesimittarin mukaisen veden käytön mukaan. Hallituksella valtuudet periä tai olla perimättä 1 – 2 kuukauden hoito- ja/tai pääomavastike tai muuttaa pääomavastiketta korkokannan muuttuessa, mikäli taloyhtiön taloudellinen tilanne niin vaatii. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi (yj 5 §). Huoneistokohtaisen lainaosuuden voi maksaa pois ainoastaan tilaamalla erillisen lainaosuuslaskelman isännöitsijäntoimistosta.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Asuinkäyttö. Yj 8 §: Tontin lunastaminen. Yhtiöllä on tonttia koskevan maanvuokrasopimuksen mukaisesti oikeus ostaa tontti vuokrakauden aikana tai sen päättyessä. Yhtiökokous voi päättää vuokratontin lunastamisesta kokonaisuudessaan yhtiön omistukseen ja lainan ottamisesta lunastamista varten yhtiökokouksen päättäseeä lunastaa tontti kokonaiseuudessaan tai sen ostamatta oleva määräosa itselleen ottamalla tätä varten lainaa, rahoittamalla kauppa muutoin tai suorittamalla kauppahinta yhtiön omistamista varoista, on kaupan rahoittamiseksi otetusta lainasta, muusta rahoituksesta tai yhtiön omista varoista rahoitettavasta kaupasta yhtiölle aiheutuvat kustannukset katettava pääomavastikkeella C, jota kerätään niiltä asuinhuoneiston/liiketilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilta, jotka eivät ole suorittaneet huoneistokohtaista lunastusosuuttaan. Muilta osin pääomavastike C määrätään, kuten Yj 6 § on määrätty. Yj 17 §: Jos autohallipaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretätämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston tai liiketilan hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (keraaminen), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (laminaatti), astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Metsätammi
Isännöitsijän yhteystiedot Ainoa & Co Oy, PL 181, 01301 Vantaa, Tero Pitkänen/Emännöintitoimisto Aamu, puh. 09 615 07 333, palvelumestari@aamu.io.
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Lastenvaunuvarasto, kerhohuone.
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 35, Autohallipaikat osakkeina.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, urheiluvälinevarasto
Tehdyt remontit KPH ja keittiön kaappien tarkastukset (vauriotarkastukset sisältäen huoneistojen liesituulettimien tehon riittävyyden arvioimisen) 2021, kiinteistön huolto- ja korjaustarkastuskierros (hallituksen ja huollon suorittama) 2021, rakennuttajan vastuulle kuuluvat vuosikorjaukset 2021, rakennuttajan vastuulle kuuluvat vuosikorjaukset 2019 – 2021, autohalli 2018 – 2019, ulkoalueiden kasvuunlähtötarkastus (osa vuositarkastusta) 2018 – 2019, vuositarkastuksen ennakkotarkastus (Eerika Consultint Oy) 2018 – 2019, asuntokauppalain mukainen vuositarkastuskokous 2018 – 2019.
Tulevat remontit 2024 vuosikorjausten loppuunsaattaminen ja näiden jälkitarkastus, ilmanvaihdon ja lämmityksen järjestelmätasoiset tarkastukset, ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmanvaihdon säätö, hissien hälytinlinjojen päivittäminen, autolatausinfra, kiinteistön julkisivun puuosien tarkistus, takuunalaisten koneiden ja rakenteiden tarkistus, normaaleja vuosihuoltoja ja korjauksia, 2025 vuosikorjausten loppuun saattaminen ja niiden tarkistus, 2026 takuunalaisten koneiden ja rakenteiden tarkistus, 2027 normaaleja vuosihuoltoja ja korjauksia, 2028 normaaleja vuosihuoltoja ja korjauksia.
Energialuokka C2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 2846 m²
Tontin omistus Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokra 16 999,20 €
Tontin vuokranantaja Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokrasopimus päättyy 22.3.2064
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki, puh. (09) 310 1691
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kuninkaantammen palvelut keskittyvät kaupunginosan sydämeen Kuninkaantammenaukiolle, jonne rakennetaan koulu, päiväkoti, kivijalkaliiketiloja ja lähikauppa.
Koulut Alueella
Päiväkodit Alueella
Liikenneyhteydet Bussi 52

Tiina Kaarnakorpi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Helsinki +358458011930
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​