Kultapiiskuntie 1, Porvoo (Uutela)

252 000 € 105,5 m² 4 h + k + kph + eril. wc + kod.hoitotila (yht.järj. 4h +k +s)
Velaton hinta 252 000 €
Hoitovastike 337,60 €/kk
Asuinpinta-ala 105,5 m²
Huoneita 4
Kerros 1-2
Rakennusvuosi 2004
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Porvoo
Kaupunginosa Uutela

Rauhallinen rivitaloyhtiö Uutelan upeiden ulkoilumaastojen kupeessa. Halusit sitten merelle, metsään tai talvella hiihtämään, löytyy kaikki tuo ja vähän päälle lähes kotiovelta. Alueella useita päiväkoteja ja suomen- että ruotsikieliset koulut alle 3 km päässä. Lähellä myös kovasti kehuttu ruokakauppa, K-Market Haikko.Noin kilometrin päässä Haikon kartano, jossa kylpylä ja ravintola sekä monipuoliset jumppatarjonnat sekä kuntosali. Meren rantaan reilu puoli kilometriä.
Vaikka taloyhtiössä pihatyöt hoidetaan asukkaiden toimesta, on lumityöt ulkoistettu parkkipaikan ja pelastusteiden osalta. Taloyhtiössä hyvä yhteishenki. Vastikkeeseen sisältyy taloyhtiönetti 200/100 M ja kaapeli-tv.
Valoa tulvii asuntoon kolmesta suunnasta ja tilaratkaisut mukavan väljät. Makuuhuoneet yläkerrassa ja keittiö-olohuone muodostavat kivan kokonaisuuden alakerrassa. Alakerran kruunaa wc:stä liukuovella eroitettu ikkunallinen kodinhoitotila. Kesäaikaan takapihalla on mukava nauttia grillailusta ym. kesän iloista. Ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä on pitänyt sähkönkulutuksen maltillisena.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21648636
Osoite Kultapiiskuntie 1, 06400 Porvoo
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4 h + k + kph + eril. wc + kod.hoitotila (yht.järj. 4h +k +s)
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 105,5 m²
Kokonaispinta-ala 105,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama, Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti ja saattaa näin ollen olla ilmoitettua suurempi tai pienempi kuin on ilmoitettu.
Kerros 1-2/2
Rakennusvuosi 2004
Käyttöönottovuosi 2004
Vapautuminen 2-3 kk kaupanteosta

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 252 000 €
Velaton hinta 252 000 €
Neliöhinta 2 388,63 €/m²
Hoitovastike 337,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 337,60 €/kk
Muut maksut Sähkönkulutus sisältää lämmityksen ja taloussähkön nykyisellä asukkaalla. Sähkönkulutus voi muuttua suuremmaksi tai pienemmäksi oman käytön mukaan. Vastikkeeseen sisältyy taloyhtiönetti 200/100 M ja kaapeli-tv. Yhtiökokous on antanut valtuutuksen periä 1-2 ylimääräistä vastiketta tarvittaessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Ulostyönnetty
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Tilojen kuvaus Eteisessä laattalattia (lattialämmitys), maalatut seinät Tuulikaapissa laattalattia (lattialämmitys), maalatut seinät Aulassa laattalattia (lattialämmitys) ja maalatut seinät
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Sähkö, Ilmalämpöpumppu
Tulisija Takkavaraus

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (keraaminen), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (laatta), Kaapinovet, tasot ja pesuallas vaihdettu n. 4v sitten. Keittiössä lattialämmitys., astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkukaappi, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattialämmitys, seinät (maalattu), lattiat (laatta), Kaakelilattia maalattu n.5 v sitten, lavuaari, hana , bidee allas- ja peilikaappi uusittu samoihin aikoihin.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Sauna käsitelty sauna vahalla n. 5v sitten.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiat (laatta), seinät (maalattu), Lämminvesivaraaja sijaitsee khh:ssa. Laattalattia maalattu n. 5 v. sitten.
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu, tapetti), lattiat (laminaatti), Olohuoneen laminaatit (tammilaminaatti) ja listat vaihdettu n. 5 v.sitten
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, seinät (maalattu, tapetti), lattiat (laminaatti), Päämakuuhuoneessa yksi seinä tapetoitu. Makuuhuoneiden laminaatit uusittu n. 5v. sitten.
Muut huoneet ja tilat Terassi
Säilytystilojen kuvaus Ulkovarasto on kylmä.
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Porvoon Kultapiisku – Bostads Ab Borgå Gullregn
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöinti Taimi Oy, p.020 734 8720, asiakaspalvelu@isannointitaimi.fi
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Ilmanvaihto toimii koneellisena poistona.
Taloyhtiön autopaikat Autokatoksia: 12, Piha-autopaikkoja: 4, Pihapaikat arvotaan halukkaiden kesken kerran vuodessa.
Muuta taloyhtiöstä Kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit 2024 viemärin kuntotutkimus (Drainman) 2024 C8 vesivauriokorjaus 2023 Märkätilaselvitys (Raksystems Oy) 2023 Kuntoselvitys (Raksystems Oy) 2022 Air-in- korvausilmaventtiilien vaihto 2021 Ulkovalaistuksen uusinta, pylväät ja energiatehokkaat LED valot 2019 Autokatoksen kondensaatiokäsittely 2019 Märkätilojen silikonien uusinta kosteuskartoituksen suosituksien mukaisesti 2018 Autokatoksen valaistuksen ja talonumeroiden uusiminen 2017 Märkätilojen kosteuskartoitukset 2017 Lumiesteet A ja B talojen sisäänkäyntien ja terassien kohdalle 2016 Kulkuteiden asfaltointi 2015 Ulkovarastojen ovien huoltomaalaus 2014-2015 Veden sulkuventtiilien tarkastukset ja vaihtotyöt 2014 10 vuotis reklamoinnin korjaukset 2013 Julkisivun huoltomaalaus 2012 Ilmastointikanavien puhdistus, mittaus ja tasapainotus
Tulevat remontit Hallituksen näkemys seuraavan viiden vuoden korjaustarpeesta: - Kattokorjaukset: – lämpökamerakuvaukset – lisälämmöneristys ja pilaantuneiden villojen vaihto – Jyrsijäverkkojen lisääminen - Huippuimurien vaihto - Liesituulettimien vaihto - Vesivaraajien vaihto - Huolto-ohjelman laatiminen - Lukituksen uusiminen Vaikka yhtiön hallitus tai yhtiökokous ei olisikaan tehnyt päätöksiä korjauksista tai merkinnyt niitä erikseen hallituksen kunnossapitotarveselvitykseen, tulevat tämänkin kiinteistön osalta korjaukset tehtäväksi keskimäärin KH-kortin numero 90-00159 mukaisin ajoituksin laskettuna kiinteistön rakennusvuodesta tai edellisestä korjaksesta. Kortti on saatavilla välittäjältä.
Energialuokka E2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Todistuksen antamispäivä 10.3.2023, voimassa 10.3.2033.
Tontin pinta-ala 3985 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Porvoon kaupunki p.019-520 211
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut K-Market Haikko, joka palvelee myös postin ja Matkahuollon asioissa 600m. Peipon koulu (lähikoulu) 2,2 km, Eklöfska skolan 2,8 km. Hamarin koulu 1,8 km, Tolkkisten koulu 3,3 km. Päiväkoti: Ylä-Haikkoon päiväkoti 400 m.
Liikenneyhteydet Haikkoontieltä tai Rajapyykintieltä paikallisliikenne, hyvä yhteys moottoritielle.

Terhi Saarelainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Porvoo +358405693361
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​