Isojoenrannantie 37, Pori (Isojoenranta)

95 000 € 134,5 m² 2h + k + khh + wc + kph/s. Laajennusosa remontti kesken 3h + k + wc.
Myyntihinta 95 000 €
Asuinpinta-ala 134,5 m²
Huoneita 5
Rakennusvuosi 1964
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Pori
Kaupunginosa Isojoenranta

Omakotitalo Harjunpäänjoen ja Kokemäenjoen läheisyydestä Isojoenrannalla

Tarjolla olevalla maisemakiinteistöllä sijaitsee alun perin paritaloksi suunniteltu kokonaisuus. Talon L-mallinen muoto tarjoaa kuitenkin täysin omakotitalomaisen tyylin ja pihamaan.

Talon vanhempi osa on remontoitu 2005-2008 vuosina täysin ja sen noin 80 m2 pinta-alaan sisältyvät keittiö, iso olohuone, josta on mahdollista jakaa helposti yksi makuuhuone lisää, makuuhuone, wc, kodinhoitohuone, sauna ja pesuhuone.

Kiinteistön toisella asunnolla laajennettu uudempi osa on remonttivaiheessa. Remontissa on ollut tarkoitus muuttaa tila puolilämpimäksi autotalli/varastotilaksi. Tästä on remonttitaitoisen mahdollisuus jatkaa ja toteuttaa remontti loppuun nykyisen omistajan suunnitelman mukaisesti. Toinen vaihtoehto on remontoida tila alkuperäisten piirustusten mukaisesti asuintilaksi, sisältäen 2 makuuhuonetta, olohuone/aula, keittiö tai yksi makuuhuone lisää ja wc. Pinta-ala uudemmassa osassa on 54,5 m2.

Talon ikkunoista avautuu etelän puolelle mahtavat jokimaisemat edessä virtaavalle Kokemäenjoelle. Talon toisella puolella tunnelmaa tuo ja näköalat tarjoaa Harjunpään joki. Kiinteistön sijainti tarjoaa rauhallisen asuinympäristön, lähellä Porin keskustaa.

Tule tutustumaan tarkemmin paikan päälle!
Ota yhteyttä Timo Hokkanen 050 5221033 / timo.hokkanen@huoneistokeskus.fi

Ensiesittely

Su 20.10.2024 klo 12.10 – 13.00

Esittelijä

Timo Hokkanen

Asuntomyyjä Pori +358505221033

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20244982
Osoite Isojoenrannantie 37, 28240 Pori
Tyyppi Omakotitalo
Huoneistoselitelmä 2h + k + khh + wc + kph/s. Laajennusosa remontti kesken 3h + k + wc.
Huoneet 5
Asuintilojen pinta-ala 134,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala 16 m²
Kokonaispinta-ala 150,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Talon valmiin vanhemman osan asuinneliöt ovat omistajan ilmoittaman mukaan 80 m2. Talon toisella huoneistolla laajennetun osan, joka on sisäremontista keskeneräinen, pinta-ala on 54,5 m2. Kiinteistön pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Asunnon todellinen asuinpinta-ala voi siten olla esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Asuinkerrosten määrä 1
Rakennusvuosi 1964
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 95 000 €
Velaton hinta 95 000 €
Muut maksut Öljyn kulutus 1000 litraa. Nykyinen omistaja käyttänyt öljyä vanhan osan lämmitykseen joulukuun alusta huhtikuun alkuun. Muuten käytetty puuta tarpeen mukaan. Kaupungin hulevesimaksu 40 € (putkisto kulkee tontin ohi).
Kiinteistövero 370,08 €

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tehdyt remontit Omistajan ilmoituksen mukaan kaikki asbestit on kaikki poistettu/purettu.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta Omistajan vaihdoksen jälkeen, vuosina 2005 – 2009 tehdyt remontit. Rakennuksen vanhempi osa: Öljy/puukattila uusittu ja hormi putkitettu lämmönjakohuoneesta ulos. Koko vanhemman osan betonilattiat piikattu pois pintalaatan osalta sekä eristetilan hiekka poistettu pohjalaattaan asti. Pohjalaatan alle asennettu uudet muoviset viemäriputket likakaivolle asti sekä vaihdettu kaksoispesäkattila lämmönjakohuoneeseen. Vanhempaan osan lattiaan Finnfoam eriste ja pintalaatan valua varten lattialämmityksen muovinen lattialämmitysputkisto. Samassa yhteydessä tuotu käyttövesiputket vesipisteille ennen lattiavalua. Muoviputket suojaputkessa. Kantavat väliseinät nostettu pohjalaatasta ylös harkolla. Puurakennetta ei ole pintalaatan alapuolella. Ulkoseinät koolattu väliseinärangalla. Eristettä lisää ulkoseiniin 70 mm (puhallettu ekovilla). 2006 Sähköt uusittu 2007 ikkunoiden ja ulko-oven vaihto. 2008 väliovet ja keittiökalusteet uudet. 2008 sisätyöt viimeistelty ja muutto. Laajennusosa: 2020 purettu laajennusosa sisäpuolelta. Poistettu kaikki lämmöneristeet. Lattiat otettu auki pohjalaatan betonipintaan asti. Laajennusosassa on vanhat muoviset pohjaviemärit. 2020 syksyllä valettu uusi pintalaatta 80 – 100 mm, jossa vesikiertoisen lattialämmityksen putket. Lattiastyroxi 70 mm ja välitilassa uudet viemäriputket vesipisteiden alla. Pintabetoni 70-100 mm. Varastohuoneissa sijaitsee uusi lattialämmityksen jakotukki. Oma jakotukki vesipisteille. Vesipisteille myös putket lattiassa. Sähköjen uusiminen aloitettu. Kiinteistössä yksivaihe sähkö, mutta uusi sähkökaappi varastossa, johon on valmius ottaa 3-vaihe sähköt. 2011 Kiinteistön ulkokuoren maalaus
Energialuokka Kaupan osapuolet ovat tietoisia, että myyjä ei ole teettänyt kaupan kohteena olevalle kiinteistölle lain edellyttämää energiatodistusta. Kaupan osapuolet ovat tietoisia, että ARA voi viranomaisena kehottaa nykyistä omistajaa hankkimaan energiatodistuksen määräaikana tai lopulta uhkasakon uhalla määrätä nykyisen omistajan teettämään todistus. Viranomainen voi myös teettää puuttuvan energiatodistuksen, jolloin kustannukset peritään nykyiseltä omistajalta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus öljy, muu, vesikiertoinen lattialämmitys, Hyvä
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Painovoimainen
Vesihuollon kuvaus Kunnan
Viemäri Oma, saostuskaivo
Sähköliittymä siirtyy Ei

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Muu
Rakennusmateriaalien kuvaus Siporex -harkko
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (sähköliesi, erillisuuni), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu, tapetti), lattiat (laminaatti), astianpesukone, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattialämmitys, peilikaappi, bidee-suihku, seinät (lasikuitutapetti), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiat (laatta), seinät (kaakeli)
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Pelti

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 609-18-22-8
Tontin tyyppi Tasamaatontti
Tontin pinta-ala 1372 m²
Tie perille On
Lisätietoja tontista Tontti sijaitsee Harjunpäänjoen ja Kokemäenjoen välittömässä läheisyydessä. Tontin ja Harjunpäänjoen välissä on pengerrysyhtiön omistama kaistale.
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Pori-Ruosniemi pengerryshanke Viranomainen: Vesistötoimikunta Päätös: 12.12.1955 / 39/1955 Vesilain mukainen käyttöoikeus /2 Oikeutetut: Pori-Kahaluoto-Ruosniemi pengerrysyhtiö
Lisätietoja rakennusoikeudesta Rakennuksen kerrosala saa olla enintään 1/5 tontin pinta-alasta, kuitenkin enintään 300m2. Asuinhuoneistojen lukumäärä saa olla yli 1200m2 tonteilla enintään 2 ja pienemmillä 1
Kaavoitustiedot Porin Kaupunki/Kaavoitus puh (02) 621 1100
Kaavoitustilanne Asemakaava
Muut rakennukset Vaja

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Mahdollista tehdä erillinen sopimus naapuritontilla sijaitsevan autotallin käytöstä veloituksesta.
Ranta Ei rantaa

Timo Hokkanen

Asuntomyyjä Pori +358505221033
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​