Hiekkakatu 40, Pori (Uusikoivisto)

176 000 € 155,6 m² 5h + k
Myyntihinta 176 000 €
Asuinpinta-ala 155,6 m²
Rakennusvuosi 1950
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Pori
Kaupunginosa Uusikoivisto

Sisätiloiltaan uusittu, tilava, uniikki omakotitalo Porin Uudellakoivistolla.

Tämä upea omakotitalo sijaitsee rauhallisella Uudenkoiviston asuntoalueella, vain kivenheiton päässä Porin keskustasta. Talo on ihanteellinen isommallekin perheelle, tarjoten runsaasti tilaa niin asumiseen kuin harrastamiseen. Saneeraus on suoritettu vanhaa kunnioittaen, säilyttäen talon alkuperäisen sielun ja charmin, mutta kuitenkin nykyaikaisilla ratkaisuilla ja ajattomalla värimaailmalla.

Joitakin yksityiskohtia talosta. Uusi Ideal-malliston keittiö. Lämmitysjärjestelmänä Mitsubishi ilmavesilämpöpumppu ja vesikiertoinen lämmitys. Kaksi asuinkerrosta sekä tilava parveke. Tilava ruokailuhuone yhdistyy suureen olohuoneeseen tarjoten tilaa isompiinkin perhejuhliin. Myös remontoidussa kellarikerroksessa sauna, pesu- ja pukuhuone sekä monitoimivarastotila, varasto, puuvarasto ja viinikellari. Säilytystilaa runsaasti 2. kerroksen ullakkovarastoissa. Jokaisessa kerroksessa wc.

Uniikkeja yksityiskohtia. Alkuperäiset tyylillä kunnostetut liukuovet, ruokailuhuoneen ja olohuoneen sekä ruokailuhuoneen ja keittiön välillä. Osissa huoneista ainutlaatuiset alkuperäiset sisäkatot ja kaapistot, yläkerran kaapiston kaareva kulma ja alakerran eteisen sormipaneeliseinät.

Talo on ollut koko ajan saman perheen omistuksessa ja se tarjoaa täydellisen yhdistelmän vanhaa ja uutta, charmia ja toimivuutta. Jos etsit tilavaa, hyvin remontoitua kotia Porin läheisyydestä, tämä saattaa olla juuri sinulle sopiva.

Talon kunto on tarkastettu ammattilaisten toimesta, mikä tuo lisävarmuutta talon ostoon.

Talo sijaitsee rauhallisella, isolla tontilla tarjoten suojaa ja viihtyisyyttä nykyisellään, mutta myös monia mahdollisuuksia ”multasormille” toteuttaa itseään ja muokata pihaa omannäköiseksi.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21947702
Osoite Hiekkakatu 40, 28130 Pori
Tyyppi Omakotitalo
Huoneistoselitelmä 5h + k
Asuintilojen pinta-ala 155,6 m²
Muiden tilojen pinta-ala 85 m²
Kokonaispinta-ala 240,6 m²
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu. Asuintilojen pinta-ala on myyjän ilmoituksen mukaan 155,6 m² ja muiden tilojen pinta-ala myyjän ilmoituksen mukaan 85 m2. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Muut pinta-alat sisältävät asumista tukevia tiloja. Tiloihin sisältyvät myös kellarikerroksessa sijaitsevat sauna-, pesuhuone, WC ja pukuhuone/kodinhoitohuone. Kellarikerroksessa on myös siisti monitoimivarasto, puusuoja ja viinikellari/kaappi.
Asuinkerrosten määrä 2
Rakennusvuosi 1950
Käyttöönottovuosi 1950
Vapautuminen Vapaa

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 176 000 €
Velaton hinta 176 000 €
Muut maksut Lämmitysmuoto vesikiertoinen ilmavesilämpöpumppu
Kiinteistövero 273,98 €
Vesi- ja jätevesimaksu 45 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tehdyt remontit 1. Keittiö koneineen uusittu 2022-2023. Keittiö IDEAL-keittiöt, kodinkoneet Electrolux 2. Keittiön seinät levytetty ja maalattu 2022 3. Keittiön sähköt uusittu 2022 4. Rakennuksen ikkunat uusittu kolmilasisiksi 1980- luvulla, saunan ja pukuhuoneen ikkunat uusittu 10.2022 5. Sauna, pesuhuone ja pukuhuone/kodinhoitohuone uusittu nykyvaatimusten mukaiseksi 2022, saunan, pukuhuoneen ja pesuhuoneen lattiat:laatta, saunassa ja pesuhuoneessa lattilämitys sähköllä, pesuhoneessa rättipatteri keskuslämmityksestä , pukuhuoneessa keskuslämmityspatteri saunan ja pesuhuoneen seinät laatta, pukuhuoneen seinät paneeli 6. Tonttiviemäri kuvattu 3.8.2022, todettu kunnossa olevaksi 7. Talon viemärit ja käyttövesiputket uusittu 10-11.2022 pesuhuoneen ja pukuhuone/kodinhoitohuoneen putket ja patteri asennettu 2.2023 8. Päärakennuksen katto, kivijalka sekä piharakennukset maalattu kesä 2023 9. Sadevesirännistö uusittu 2023 10. huoneiden lattiat uusittu laminaatilla 2023, WC:t ja ulkoeteisen lattia vinyyli 2023 11. Ylimmän kerroksen huoneiden seinät maalattu 2023 12. Keskikerroksen seinät tapetoitu 2023 13. sisäovet maalattu 2023 14. yläkerran parvekkeen lattia ja kaide uusittu kesä 2023 15. ulkoeteisen kate uusittu kesä 2023, 16. Alustan monitoimihuoneen, varaston ja laitesuoneen seinät ja lattia maalattu 2024
Asunnon kunto Hyvä
Lisätietoja kunnosta Erittäin siistissä kunnossa. Uudet pinnat.
Energialuokka Kaupan osapuolet ovat tietoisia, että kiinteistöstä ei ole teetetty lain edellyttämää energiatodistusta. Kaupan osapuolet ovat tietoisia, että ARA voi viranomaisena kehottaa myyjää hankkimaan energiatodistuksen määräaikana tai lopulta uhkasakon uhalla määrätä taloyhtiön teettämään todistus. Viranomainen voi myös teettää puuttuvan energiatodistuksen, jolloin kustannukset peritään nykyiseltä omistajalta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Ilmavesilämpöpumppu, vesikiertoinen patterilämmitys, Lämmitysjärjestelmä vaihdettu 31.10.2022. Mitsubishi Electric EcoDan ilmavesilämpöpumppu paketti.
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Painovoimainen
Vesihuollon kuvaus Kunnan
Viemäri Kunnan, saostuskaivo
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Siirtyvät liittymät Vesi- ja viemäriliittymä

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, tiili, muu
Rakennusmateriaalien kuvaus Rappaus
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (erillisuuni, liesitaso), työtasot (puu, laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (muovi), Lähes käyttämätön uusi keittiö, jossa Ideal – keittiön kalusteet., mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Suihku, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Peilikaappi, seinät (maalattu, tapetti, puolipaneeli), lattiat (vinyyli), Kahden WC tilan lattia vinyyliä, yhden muovimatto, seinät tapetti, tapetti ja puolipaneeli, sisustelevy ja tapetti
Saunan kuvaus Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiat (laatta), seinät (muu)
Olohuoneen kuvaus Seinät (tapetti), lattiat (laminaatti), Ruokailuhuoneen ja keittiön sekä ruokailuhuoneen ja olohuoneen välissä vanhat idylliset pariovet.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, seinät (maalattu, tapetti), lattiat (laminaatti)
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Aula, Pukuhuone
Seinämateriaalien kuvaus Kaikkien tilojen seinämateriaalit erittäin hyvässä kunnossa.
Lattiamateriaalien kuvaus Kaikkien tilojen lattiamateriaalit erittäin hyvässä kunnossa.
Kattomateriaalin kuvaus Kaikkien tilojen kattomateriaalit erittäin hyvässä kunnossa. Osa katoista on remontoitu vanhoista idyllisistä materiaaleista uuteen uskoon.
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Pelti

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 60901200170005
Tontin tyyppi Tasamaatontti
Tontin pinta-ala 1002,2 m²
Tie perille On
Lisätietoja tontista Hiekkamaata.
Tehokkuusluku 0.35
Kaavoitustiedot A1 -asuinrakennusten korttelialue
Kaavoitustilanne Asemakaava
Muut rakennukset Autotalli, puuliiteri. Pihassa autotalli ja sen korotettu osa, joka sopii hyvin esimerkiksi asuntovaunutalliksi. Autotallissa on sähköt, mutta ei lämmitystä. Lisäksi pihassa ovat puutarhavaja, leikkimökki sekä talon eteisen alla lukollinen pyörävarasto ja portaiden alla talvityövälineiden varasto.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Talon alkuperäiset asukkaat ovat rakentaneet talon, muuttaneet 1950 jolloin myös viettäneet häitään uudessa kodissaan. Talon omistus edelleen perheessä ja mittavat remontit on toteutettu sillä suunnitelmalla, että nykyinen omistaja muuttaisi taloon. Remontit on tehty huolellisesti ja toteutuksen jälkeen talossa ei ole asuttu vakinaisesti, joten pinnat ovat käyttämättömät.
Ranta Ei rantaa

Timo Hokkanen

Asuntomyyjä Pori +358505221033
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​