Hiihtäjäntie 7, Kuopio (Puijonlaakso )

280 000 € 148,5 m² Oh + rt + k + kirjasto + 4 mh + 2xwc + kph + s + 2x lasitettu parveke ja autotalli
Velaton hinta 280 000 €
Hoitovastike 623,70 €/kk
Asuinpinta-ala 148,5 m²
Huoneita 6
Kerros 2
Rakennusvuosi 1969
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Kuopio
Kaupunginosa Puijonlaakso

Tarjolla aivan ihana ja tilava kerrostaloasunto Puijonlaaksossa, kätevän matkan päässä kaikista kaupungin palveluista, Puijon upeista ulkoilualueista ja lähipalveluista!

Taloyhtiö on omalla tontilla ja LVIS-linjasaneeraus on valmistunut vuonna 2022. Huoneiston 2 wc:tä ja kylpyhuone on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä. Sauna on uusittu 2023 ja koko huoneiston seinät on maalattu ja lattiaan laitettu vinyylilaatta 2018. Tässä 148,5 m2 kokoisessa asunnossa on tilaa perheelle tai sinulle, joka arvostat tilaa ja valoa. Tässä asunnossa on siis kaikki kunnossa, ja pääset nauttimaan laadukkaasta ja helposta kerrostaloasumisesta, eikä ensimmäisenä tarvitse miettiä remontteja.

Olohuoneesta avautuu isot ikkunat etelään ja sen yhteydessä on ruokailutila ja kirjastohuone, josta pääset länteen päin avautuvalle, lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneessa on myös takka. Keittiö on uusittu kokonaan 2018 ja sieltä löytyy kaikki ajanmukaiset ja laadukkaat kodinkoneet. Makuuhuoneita on neljä. Yhdestä pääset asunnon toiselle lasitetulle parvekkeelle. Huoneistoon on asennettu 2022 ilmalämpöpumppu viilennystä varten.

Autolle on autotallipaikka, ja se sisältyy kauppaan.

Lähdetäänkö katsomaan? Tämä asunto täytyy itse kokea. Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21593226
Osoite Hiihtäjäntie 7, 70200 Kuopio
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä Oh + rt + k + kirjasto + 4 mh + 2xwc + kph + s + 2x lasitettu parveke ja autotalli
Huoneet 6
Asuintilojen pinta-ala 148,5 m²
Kokonaispinta-ala 148,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 148,5 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros 2/3
Rakennusvuosi 1969
Käyttöönottovuosi 1969
Vapautuminen 1-2 kk kaupasta tai sop.muk

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 280 000 €
Velaton hinta 280 000 €
Neliöhinta 1 885,52 €/m²
Hoitovastike 623,70 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 623,70 €/kk
Muut maksut Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan; kylmävesi 5,11 e/m3 ja lämminvesi 10,20 e/m3. Autopaikkavuokra 12 e/kk, autotallivuokra 12 e/kk.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Tilojen kuvaus Vaatehuone alkuperäisessä kunnossaan, muovimatto lattiassa ja maalatut seinät. Käynti eteisestä. Tuulikaappi. Eteinen on ihanan tilava. Kaapistot ja naulakko. Lattiassa vinyylilaattaa ja maalatut seinät. Eteisessä on 2022 asennettu ilmalämpöpumppu viilennykseen.
Tehdyt remontit Keittiö uusittu kokonaisuudessaan 2018. Huoneiston lattiat uusittu ja seinät maalattu 2018. Ilmalämpöpumppu, viilennykseen asennettu 2022. Lupa taloyhtiöltä saatu. Sauna remontoitu täydellisesti 2023, heti linjasaneerauksen jälkeen.
Muuta kauppaan kuuluvaa Kauppaan kuuluu kylmä peltinen autotalli (tien toisella puolella olevassa autotalliryhmässä keskimmäinen rivi, nro 41 ja hinta 3000 euroa).
Asunnon kunto Hyvä
Lisätietoja kunnosta Erittäin siisti ja hyväkuntoinen huoneisto.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Tulisija Takka

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), työtasot (muu), seinät (maalattu, osalaatoitus), lattiat (vinyyli), Kaunis, tilava, toimiva ja valoisa keittiö. Mustat kaapistot, laadukkaat kodinkoneet ja komposiitti tasot ja allas. Välitila kauniisti laatoitettu. Ikkuna itään päin. Keittiö on uusittu kokohaisuudessaan 2018., astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, asennettuja erikoisvarusteita, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattialämmitys, peilikaappi, bidee-suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta), Kaksi erillistä wc:tä. Molemmat uusittu LVIS-remontin yhteydessä 2022. Allas ja allaskaapisto molemmissa. kylpyhuoneessa ja vessoissa on taloyhtiön sähköllä toimiva lattialämmitys.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Kaunis, lämminsävyinen sauna, joka on uusittu 2023. Sauna on ollut asunnossa aina, (ei siis jälkeenpäin rakennettu). Lauteet on lämpökäsiteltyä haapaa ja saunassa on ikkuna. Harvia-kiuas.
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (vinyyli), Olohuoneessa on vinyylilaatta lattiassa ja maalatut seinät. Lattia laitettu ja seinät maalattu 2018. Kaunis, tilava ja valoisa huone. Ikkunat etelään päin. Olohuoneessa on myös takka. Takan huippuimuri on vaihdettu 2022 linjasaneerauksen yhteydessä ja nuohouksen hoitaa taloyhtiö. Olohuoneen toisella, itäisellä puolella on ruokailutila, jossa on ikkuna itään päin. Heiluriovi keittiöön. Ruokailutilaan mahtuu iso, 8 hengen ruokapöytä. Olohuoneen läntisellä puolella on kirjasto ja siitä käynti lasitetulle parvekkeelle. Parveke on pitkä ja kapea. Länteen päin.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 4, seinät (maalattu), lattiat (vinyyli), Makuuhuoneita on kaikkiaan 4. Kaikissa maalatut seinät ja lattiassa vinyylilaatta. Yhdessä ikkuna itään, kolmessa länteen päin. Yhdestä makuuhuoneesta pääset huoneiston toiselle, lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneissa kaapistot.
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Tuulikaappi, Vaatehuone
Säilytystilojen kuvaus Rakennuksen pohjakerroksessa on varattu jokaista huoneistoa varten erilliset varasto- ja kellaritilat.
Seinämateriaalien kuvaus Huoneiden seinät maalattu. Kylpyhuone ja molemmat wc:t laattaa. Sauna puupaneelia.
Lattiamateriaalien kuvaus Huoneiden lattiassa vinyylilankku, kylpyhuone, sauna, 2x wc laattaa. Vaatehuone muovimatto.
Kattomateriaalin kuvaus Huoneiden katto on tasainen ja maalattu valkoiseksi. Kosteat tilat puupaneeli.
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Rinnepankko
Isännöitsijän yhteystiedot Jarkko Malinen Isännöitsijä S-posti: jarkko.malinen@oi.fi Puhelin: 044 355 8626 Oiva Isännöinti Kuopio Oy, Maaherrankatu 21 A, 3krs 70100 Kuopio
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Vuoden 2023 aikana odotettavissa korotus perittävään pääomavastikkeeseen.
Taloyhtiön autopaikat Sähköpistokepaikkoja: 27, Autotalleja: 27, Kaavoitetut autopaikat 50 kpl, toteutetut autopaikat 54 kpl. 27 kpl autopaikkaa yhtiön omistuksessa ja vuokrattavissa, jonotuksella.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit 1994 Vesikatto uusittu 1996 Piha asfaltoitu 1998 Lämpöverkon linjasäätö- ja sulkuventtiilit uusittu 2000 Tonttivesijohto ja runkovesijohdot pohjakerroksessa siirretty lattiakanaalista porraskäytävän kattoon 2002 Ikkunat ja parvekeovet uusittu 2005 Ulko-ovet ja lukitukset uusittu 2007 Iv-kanavien puhdistus ja iv-koneiden uusiminen 2008–2009 Saunojen kunnostus 2008 Kattoikkunoiden uusiminen 2010 Leikkipaikkojen kunnostus 2012 Sisäänkäyntien aulat maalattu 2013 Lämmönvaihdin uusittu, Bauer- vedenkäsittelylaite asennettu lämmitysverkkoon, sisäänkäyntitason ikkunat uusittu 2014 Bauer- vedenkäsittelylaite asennettu käyttövesiverkkoon, asuntojen kosteidentilojen tarkastus 2017 Viemäreiden pehmoharjapesu 2018 LVIS-peruskorjaus, hankesuunnittelu 2019–2020 LVIS-peruskorjauksen suunnittelu 2021–2022 LVIS-peruskorjaus, ns. perinteisellä korjaustavalla. Viemärit ja vesijohdot on uusittu, kylpyhuoneet peruskorjattu. Sähkö- ja tietoliikenneverkko on uusittu. Lämpöverkko ja ilmanvaihto on huollettu ja säädetty. Yhteistilat (saunat ja pesutupa) on saneerattu. Taloyhtiön omistaman huoneiston remontti.
Tulevat remontit Suunnitellut kunnossapito- ja muutostyöt; Parvekkeiden peruskorjaus.
Energialuokka D2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Tehty 24.10.2023. E-luku 146
Tontin pinta-ala 7135 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Kuopion kaupunki 017 182 111
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut S-market Puijonlaakso ja K-market, Apteekki Puijonlaakson kauppakeskuksessa n. 100 m.
Koulut Rajalan alakoulu ja Hatsalan yläkoulu.
Päiväkodit Puijonlaakson päiväkoti aivan lähellä ja Sinikellon päiväkoti Taivaanpankolla.
Liikenneyhteydet Paikallisliikenteen bussit, hyvät yheydet.

Hanna Toroi

Asuntomyyjä Kuopio +358444914149
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​