Heikunantie 3, Espoo (Painiitty)

434 900 € 92,5 m² 2 mh + työtila + oh + k + s + 2 x kh + vh + tk + aula (yj:n mukaan 3H+K+S+AP18)
Velaton hinta 434 900 €
Hoitovastike 388,50 €/kk
Asuinpinta-ala 92,5 m²
Huoneita 3
Kerros 1-2
Rakennusvuosi 2014
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Painiitty

Tervetuloa tutustumaan tähän vuonna 2014 rakennettuun valoisaan, ulkopinnoiltaan tyylikkään tiilensävyiseen asuntoon, joka sijaitsee lapsiperheelle turvallisella ja kodikkaalla pientaloalueella. Kotiosoite lähellä luontoa, palveluita, kouluja ja päiväkoteja takaa lapsiperheelle sujuvan arjen. Asunnon käytännölliset tilat 92,5 m² ovat kahdessa tasossa. Tämän huoneiston osuus tontista on lunastettu, joten tonttivuokraa ei makseta ja tontin hinta sisältyy velattomaan hintaan. Lunastushinta on tällä hetkellä noin 66500 euroa. Tontinvuokravastike olisi noin 305 euroa/kk, jota ei siis tarvitse maksaa.

ENSIMMÄINEN KERROS Sisään astut tilavaan ja käytännölliseen eteiseen. Keittiö ja ruokailutila muodostavat avaran kokonaisuuden. Olohuoneesta pääsee takapihan terassille, joka tuo mukavasti lisää oleskelutilaa. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy vielä kylpyhuone suihkuineen.

TOISESSA KERROKSESSA on sauna, kylpyhuone ja kaksi makuuhuonetta omassa rauhassaan. Toisessa makuuhuoneessa on kaapisto, toisen yhteydessä erillinen työtila, vaatehuone ja parveke.

ASUMISMUKAVUUTTA Automaattinen ilmanvaihto on varustettu lämmöntalteenotolla. Lisäksi maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihtokone lämmöntalteenotolla, Telian laajakaista, kaapeli-tv, kylmä varasto sekä lämmin irtaimisto. Pistokepaikka autolle ja tilaa toisellekin autolle.

Vuokralainen lähtee 31.8., esittelyitä aletaan pitämään 1.9. alkaen.

Service also in English.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan. Varaa oma esittelyaikasi.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21820025
Osoite Heikunantie 3, 02680 Espoo
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2 mh + työtila + oh + k + s + 2 x kh + vh + tk + aula (yj:n mukaan 3H+K+S+AP18)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 92,5 m²
Kokonaispinta-ala 92,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1-2/2
Rakennusvuosi 2014
Käyttöönottovuosi 2014

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 329 391,30 €
Velkaosuus 105 508,70 €
Velaton hinta 434 900 €
Neliöhinta 4 701,62 €/m²
Hoitovastike 388,50 €/kk
Rahoitusvastike 1 359,75 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 748,25 €/kk
Muut maksut Vesimaksu on ennakko. Huoneistokohtainen veden- ja energiankulutuksen mittaus laskutetaan osakkailta mittarilukemien perusteella vuosittain ja aina kun omistaja vaihtuu. Energiamaksuennakko on 18,50 €/kk. Autopaikkavastike 4,20 €/kk. Autopaikkavuokra 15,00 €/kk. Lisäksi peritään ylimääräinen rahoitusvastike heinäkuussa ja syyskuussa, jolloin rahoitusvastike on vastikelaskussa 28,00 € / velallinen m2. Hallituksella valtuus periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen vastike. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 19.5. 2022 on päätetty rakentaa kiinteistölle sähköautojen latausinfra siten, että jokaiselle huoneistolle tulee yksi latauspaikka. Hankkeeseen varattiin rahaa enintään 80 000, 00 €, jota ei ole vielä jyvitetty huoneistoille. Alustavan laskelman mukaan huoneiston lainaosuus on 46,19€/m2 ja rahoitusvastike 0.81€/m2.
Vesimaksu 19 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen ilmansuunta Etelä
Tilojen kuvaus Työtila; lattia parketti, seinät maali. Vaatehuone; lattia parketti, seinät maali. Eteinen; Kaapistot, lattia laatta, seinät maali.
Tietoliikenne 10 M
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Maalämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi (Miele 2022), pakastin (Miele 2022), induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone, pesuallas, liesituuletin, kaapisto, välitila kaakeli, lattia parketti.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, ikkunallinen
Olohuoneen kuvaus Lattia parketti, seinät maali, käynti pihalle.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, Lattia parketti, seinät maali. Toisessa makuuhuoneessa kaapisto, toisesta makuuhuoneesta käynti parvekkeelle.
Muut huoneet ja tilat Terassi
Säilytystilojen kuvaus Jokaiseen huoneistoon kuuluu ulkovarasto (lämmittämätön). Lisäksi asunnoille A – O kuuluu irtaimistovarasto (lämmitetty).
Kattotyyppi Pulpettikatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Heikunanpiha Espoo
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöintitoimisto KT-palvelu Oy Vallikallionkuja 2 02650 Espoo Isännöitsijä Tero Listenmaa 0207551304
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihtokone LTO, laajakaista ja tv Telia 10/10, kaapeli-tv (DVB-C), irtaimistovarastot, väestösuoja,tekninen tila/talovarasto.
Taloyhtiön autopaikat Autokatoksia: 13, Sähköpistokepaikkoja: 15, 28 autopaikkaa (13 kpl , joista AP16 yhtiön hallinnassa ja AK1 osakkeena. Viiden autopaikan (AP14-15 ja AK1-3) kunnossapitovastuu on yhtiöllä, joista peritään hoitovastiketta 6 m² mukaan. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 19.5.2022 on päätetty rakentaa kiinteistölle sähköautojen latausinfra, siten, että jokaiselle huoneistolle tulee yksi latauspaikka.
Tehdyt remontit 2021 Sekajäteastian muuttaminen muovinkeräykseen soveltuvaksi 2021 Parkkipaikkojen viivojen maalaus 2023 Sähköjärjestelmän uudistaminen sähköautojen lataamiseen soveltuvaksi
Tulevat remontit Yhtiö on valmistunut vuonna 2014. Yhtiössä suoritetaan säännöllisesti huoltokirjan mukaisia huoltotoimenpiteitä. Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavan viiden vuoden aikana (2024 – 2028): Ilmanvaihtokanaviston puhdistus ja säätö 2024 Palovaroittimien uusiminen 2024
Energialuokka C2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 5535 m²
Tontin omistus Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokra 19 365,10 €
Tontin vuokranantaja Suomen osatontti Ky
Tontin vuokrasopimus päättyy 20.11.2061
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki 09-81621
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kattavat palvelut Kauppakeskus Ristikko, Kauppakeskus Sello, Kauppakeskus Kaari. Ruokakaupat Alepa Lintuvaara, K-Market Vallikallio. Leppävaaran terveysasema, Sellon kirjasto ja kulttuurikeskus.
Koulut Lintulaakson koulu, Leppävaaran koulu , Lintumetsän koulu.
Päiväkodit Painiityn päiväkoti, Lintulan päiväkoti, Lintumetsän päiväkoti, Esbo stad Boställs daghem och förskola
Liikenneyhteydet Bussi, juna Leppävaarasta.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Yhtiöjärjestyksen määräys tai yhtiökokouksen päätös kunnossapitovastuun jakautumisesta yhtiön ja osakkeenomistajan kesken tai osakkeenomistajan oikeudesta muutostyöhön; yhtiöjärjestys 17 § Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Jussi Tamminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM Espoo, Kauniainen +358405757303
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​