Hansaksentie 8 F, Sipoo (Söderkulla)

598 000 € 149 m² 4 mh + oh + k + khh + 2xpsh/wc + vh + 2 auton talli
Myyntihinta 598 000 €
Asuinpinta-ala 149 m²
Huoneita 5
Rakennusvuosi 2019
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Sipoo
Kaupunginosa Söderkulla

Laadukas yksitasoinen omakotitalo suositulla Hansaksen alueella.

Tätä edustavaa taloa on huolella pidetty kunnossa ja talo on kuin uuden veroinen.
Talossa on neljä makuuhuonetta, olohuone, keittiö jossa ruokailupöytätila erkkerillä, kaksi suihkuhuonetta, joissa molemmissa myös wc-istuin ja tilava vaatehuone. Keittiöstä pääset suoraan aurinkoiselle ja lasitetulle terassille. Terassin ja pihan suunta on etelä-lounas. Rakennusoikeutta jäljellä 23 m2 joten pihalle on mahdollisuus rakentaa pihasauna.
Talo lämmityksen hoitaa energiatehokas poistoilmalämpöpumppu ja lämmön luovutus tapahtuu koko talossa vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lisäksi olohuoneessa on ilmalämpöpumppu, joka hoitaa talossa myös viilennyksen.

Tämä talo on kokkaajan unelma, kaikki keittiökoneet ovat laadukkaita Mielen koneita. Keittiösaarekkeessa oleva induktioliesi on 90 cm leveä ja lieden päällä on 120 cm leveä liesituuletin. Jääkaappi/pakastin on normaalia suurempi eli 75 cm leveä. Keittiöstä löytyy myös kiinteä kahviautomaatti ja kiinteä mikroaaltouuni. Kodinhoitohuoneessa on myös Mielen pyykinpesukone ja kuivausrumpu.

Muutaman askeleen päässä ulko-ovesta on lämmin kahden auton talli kahdella kauko-ohjattavalla nosto-ovella. Autotallin lämmityksen hoitaa ilmalämpöpumppu. Autotallinovien edusta on asfalttipihaa kuten myös talon päädyssä oleva autopiha.

Talolla on suojaisa ja viihtyisä sisäpiha, johon aurinko paistaa koko päivän.
Suomenkieliseen peruskouluun ja ruotsinkieliseen ala-asteeseen on turvallinen koulumatka kävellen tai pyöräillen ja lähin päiväkotikin on parinsadan metrin päässä.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21853159
Osoite Hansaksentie 8 F, 01150 Söderkulla
Tyyppi Omakotitalo
Huoneistoselitelmä 4 mh + oh + k + khh + 2xpsh/wc + vh + 2 auton talli
Huoneet 5
Asuintilojen pinta-ala 149 m²
Kokonaispinta-ala 167 m²
Lisätietoja pinta-alasta Asuinpinta-alana on ilmoitettu rakennuslupapiirustuksissa ilmoitettu huoneistoala sekä kokonaispinta-alana rakennuslupapäätöksessä ja rakennuslupapiirustuksissa ilmoitettu kerrosala. Lisäksi kauppaan sisältyy autotallirakennuksesta rakennuslupapiirustuksissa ilmoitettu 32,7 m2 kokoinen kahden auton lämmin autotalli (kaksi kauko-ohjattavaa nosto-ovea ja ilmalämpöpumppu).
Rakennusvuosi 2019
Käyttöönottovuosi 2020
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 598 000 €
Velaton hinta 598 000 €
Muut maksut Sähkönkulutus 15815 KWh vuonna 2023 (sisältää hybridiauton latausta noin 4.000 KWh), yhteisen katualueen hoitomaksu ollut noin 250 e/v, jäteastian (roskis) tyhjennys noin 20 e/kk (tyhjennus joka toinen viikko), vesi- ja jätevesi kulutusmittarin mukaan Sipoon kunnan vesilaitoksen hinnaston mukaisesti, ilmoitettu kiinteistövero 1.002,99 on vuodelta 2023.
Kiinteistövero 1002,99 €

Asunnon lisätiedot

Sauna Ei saunaa
Tehdyt remontit Ei ole ollut tarvetta tehdä korjauksia
Asunnon kunto Hyvä
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Energiatodistus voimassa 4.2.2030 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Poistoilmalämpöpumppu, muu, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto, muu, Olohuoneessa ilmalämpöpumppu (Bosch), käytetty kesäviilennykseen.
Vesihuollon kuvaus Kunnan
Viemäri Kunnan
Sähköliittymä siirtyy Kyllä

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), Tilaa isolle ruokailupöydälle, integroidut Mielen kodinkoneet, kahviautomaatti, Petra-keittiöt kaapistot., mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 4
Seinämateriaalien kuvaus Maali ja tapetti
Lattiamateriaalien kuvaus Laminaatti
Kattotyyppi Harja
Katon kuvaus Pelti

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 753-419-4-884
Tontin pinta-ala 750 m²
Tie perille On
Lisätietoja tontista Hallinnanjakosopimuksella 1287/7861 jaettu osuus Ängshyddan kiinteistöstä joka muodostuu talorakennuspaikasta 710 m2, autotallipaikasta 40 m2 ja 1/6 osaa yhteisalueista 3299 m2.
Rakennusoikeuden pinta-ala 230 m²
Rasitteet 26.1.2018 kirjattu hallinnanjakosopimus kiinteistöllä olevan kuuden omakotitalotontin kesken.
Lisätietoja rakennusoikeudesta Talorakennuspaikan rakennusoikeus 190 m2 ja autotallirakennuspaikan rakennusoikeus 40 m2.
Kaavoitustiedot Sipoon kunta / kaavoitus
Kaavoitustilanne Asemakaava
Muut rakennukset Autotalli. Autotallirakennuksesta rakennuslupapiirustuksissa ilmoitettu 32,7 m2 kokoinen omaksi osastoitu kahden auton lämmin autotalli (kaksi kauko-ohjattavaa nosto-ovea ja ilmalämpöpumppu).

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Söderkullan kattavat palvelut kävelyetäisyydellä, Itis noin 21 km, Helsingin keskusta noin 30 km, Porvoon keskusta noin 24 km, Keravan keskusta noin 19 km.
Koulut Söderkullassa Sipoonlahden peruskoulu (lk. 1-9), Söderkulla skola (lk. 1-6), ruotsinkielinen yläaste ja suomen- ja ruotsinkieliset lukiot Nikkilässä jonne linja-autokuljetus Söderkullantieltä (Hansaksentien risteyksen tuntumassa pysäkit).
Päiväkodit Söderkullassa useampi suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti (lähin parin sadan metrin päässä Hansaksen päiväkoti).
Liikenneyhteydet Uudella Porvoontiellä tiuhat linja-autovuorot Helsinkiin ja Porvooseen, Söderkullantiellä säännölliset linja-autovuorot Söderkullaan ja Nikkilään. Katso aikatauluja: hsl.fi
Ajo-ohjeet Söderkullantieltä Hansaksentielle ja numero 8 kohdalta alas autotallien eteen ja talo viimeinen vasemmalla.

Muut lisätiedot

Ranta Ei rantaa

Peter Forss

Myyntipäällikkö, LKV, Kaupanvahvistaja Porvoo, Sipoo +358400465495
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​