Viiriläntie 36, Sipoo (Viirilä)

339 000 € 129 m² 2mh + th + kph+s + oh+avok
Myyntihinta 339 000 €
Asuinpinta-ala 129 m²
Huoneita 4
Rakennusvuosi 1994
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Sipoo
Kaupunginosa Viirilä

Itselle rakennettu, rakkaudella pidetty ja huolellisesti tarvittaessa huollettu omakotitalo Sipoon Viirilästä odottaa nyt uutta onnellista asukastaan. Talossa on kaksi makuuhuonetta, sekä takkahuone ja viherhuone, joista on helposti muokattavissa lisää makuuhuonetilaa. Olohuone ja keittiö ovat talon keskiössä. Asumisviihtyvyyttä lisäävät talon kaksi wc:tä, sekä runsaat säilytys- ja varastointitilat. Lähdet kävellen pitkille luontopoluille ja metsätaipaleille, sillä Sipoonkorven luonnonsuojelualue on vieressä.

Tähän kotiin voi muuttaa heti ja nauttia siitä sellaisenaan tai muokata oman maun mukaiseksi. Pihapiiri ja luonto suorastaan huutavat rauhaa rakastavia ihmisiä nauttimaan näistä maisemista ja oman pihan lukuisista tulevan kesän aktiviteeteista ja mahdollisuuksista.

Tervetuloa uuteen kotiin!

Esittely

Ma 22.4.2024 klo 18.20 – 18.50

Esittelijä

Marie Karukoski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija Vantaa +358401217368

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21843488
Osoite Viiriläntie 36, 01490
Tyyppi Omakotitalo
Huoneistoselitelmä 2mh + th + kph+s + oh+avok
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 129 m²
Muiden tilojen pinta-ala 18,4 m²
Kokonaispinta-ala 147,4 m²
Lisätietoja pinta-alasta Rakennusluvassa kerrosalaksi merkitty 147m2. Rakennusluvan kunnan hyväksymissä pohjapiirustuksessa on kirjattu: HA 113,5m2 KA 129m2 Rakennusluvan kunnan hyväksymässä asemapiirustuksessa on merkitty: Asuinrakennus 129,0m2+18,4m2=174,4m2 Rakennuspiirrustuksissa viherhuone on merkitty terassiksi. Terassi on ollut rakentamisen alusta alkaen yhdistettynä asuinrakennnukseen nk. viherhuoneena. Tätä ei ole muutettu lupakuviin, eikä rakennuslupaa huoneelle virallisesti ole. Huoneen pinta-alatietoja ei ole laskettu huoneistoalaan mukaan.
Asuinkerrosten määrä 1
Rakennusvuosi 1994
Käyttöönottovuosi 1995
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 339 000 €
Velaton hinta 339 000 €
Muut maksut Vuoden 2023 sähkön kulutuskertymä 09/2023 asti on 10 461kWh, sisältäen myös taloussähkön. Ilmoitettu vuoden 2022 kulutustieto sisältää myös taloussähkön. Kaivontyhjennys noin 600€ / vuodessa. Kaivo tyhjennetty 3-4 kertaa/vuosi käytöstä riippuen.
Kiinteistövero 386,80 €
Vesi- ja jätevesimaksu 50 €/kk
Puhtaanapito 10 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tilojen kuvaus Lämmin varastohuone toiminut työ/askarteluhuoneena. Oma kulku ulkokautta. Olohuoneen yhteydessä viherhuone / makuuhuone. Takkahuone olohuoneen jatkeena. Terassi talon etu ja takapuolella.
Tehdyt remontit Rakennuksessa kiinni oleva terassi on muutettu viherhuoneeksi rakentamisen yhteydessä vuonna 1995. Tälle ei ole haettu muutostyölupaa rakennusvalvonnasta. Rakennuslupakuvissa viherhuone on merkitty terassiksi. Tilan muutostyö voidaan lukea laajennukseksi ja se on luvanvarainen toimenpide. 09/2023 rakennuksen kuntotarkastus RS3 09/2023 energiatodistus 06/2023 viimeisin kaivojen tyhjennys, tehdään 3-4 kertaa vuodessa 05/23 nuohous 10/2018 Painevesisäiliö uusittiin 09/2018 Ilmanvaihtojärjestelmän huoltotyö 06/2006 huoneilman Radon mittaus 03/2005 kaivoveden tutkimus
Asunnon kunto Tyydyttävä
Energialuokka E2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Voimassa 04.10.2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Puu, sähkö, Ilmalämpöpumppu, sähköpatterilämmitys, sähköinen lattialämmitys, sähköinen kattolämmitys, uuni/takka, ilmalämpöpumppu, Ilmalämpöpumppu tällä hetkellä rikki
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Koneellinen poisto
Tulisija Takka
Vesihuollon kuvaus Porakaivo
Viemäri Saostuskaivo, umpisäiliö, imeytyskenttä
Sähköliittymä siirtyy Kyllä

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (liesitaso), työtasot (laminaatti), seinät (kaakeli, puu), lattiat (laminaatti), astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Bidee-suihku, seinät (kivi, tapetti), lattiat (laatta), WC tilassa tiiliseinä
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiat (laatta), seinät (tapetti, osalaatoitus), Kodinhoitotilassa siivouskomero
Olohuoneen kuvaus Seinät (puu), lattiat (laminaatti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (tapetti), lattiat (laminaatti)
Muut huoneet ja tilat Tuulikaappi, Takkahuone, Terassi, Patio, Askarteluhuone
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Tiilikate

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 753-409-10-74
Tontin tyyppi Tasamaatontti
Tontin pinta-ala 2020 m²
Tie perille On
Lisätietoja tontista Alue kuuluu Sipoon kuntaan, mutta postinumero on Vantaan puolella.
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Kiinteistöllä tieoikeus: Oikeutettu: 753-409-10-74 VIIRILÄ 33 Rasitetut: 753-409-10-75 MARIEDAL Kiinteistöllä vedenotto-oikeus: Rasitetut: 753-409-10-88 KETOLA Kiinteistöllä maa- ja vesioikeuksia kiinteistörekisteriotteen mukaan.
Lisätietoja rakennusoikeudesta Alueella Yleiskaava
Kaavoitustiedot Sipoon kunta, kaavoitus
Kaavoitustilanne Yleiskaava
Muut rakennukset Saunarakennus, puuliiteri, talousrakennus. Pihapiirissa vanha saunarakennus, puuvaja ja erillinen kesäkeittiö. Muilla rakennuksilla/rakennelmilla ei rakennuslupia.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut K-Supermarket Nikinmäki 3km
Koulut Jokivarren koulu, Nikinmäen opetuspiste 2,9km Päiväkummun koulu 3,3km
Päiväkodit Nikinmäen päiväkoti 2,9km Päiväkoti Kiulukka 3,2km, Päiväkummussa
Liikenneyhteydet Bussipysäkki 400m

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Lainaus kuntotarkastus raportin yhteenveto-osiosta: Merkittävimmät korjaus-, kunnostus- ja huoltotoimenpiteet kohdistuvat ulkoverhouksen huoltomaalaukseen, ikkunoiden ja ovien huoltokäsittelyyn, padotuskynnyksen asentamiseen, ilmalämpöpumpun uusimiseen ja ilmanvaihdon puutteiden korjaamiseen. Merkittävimmät jatkotutkimustarpeet liittyvät mm. salaojien toiminnan selvittämiseen ja rakennuksen laajennuksen luvanvaraisuuden selvittämiseen. Ikääntymisestä johtuen tulee varautua pesuhuoneen ja saunan, sähkölämmityslaitteiden sekä sähköjärjestelmän uusimattomien osien uusimistarpeeseen. Kohteen ulkoseinien alaosissa on käytetty valesokkelirakennetta. Riskinä on ulkoseinärakenteen alaosien vaurioituminen, mikäli rakenteeseen pääsee kosteutta. Rakenne on luokiteltu riskirakenteeksi kuntotarkastuksen suoritusohjeessa. Rakenteen kuntoa selvitettiin suhteellisenkosteuden mittauksella ja rakenteen avauksella. Kohdassa havaittiin kohollaan/rajalla olevaa ilman suhteellista kosteutta, mutta puurakenteissa kohonnutta kosteutta ei havaittu. Suositellaan rakenteen eristetilan suhteellisenkosteuden seurantamittausta ulkoilman ollessa pidempijaksoisesti kuivempaa. Kohteessa on betonilaatan yläpuolinen puulattiarakenne. Riskinä on maakosteuden nouseminen kapillaarisesti tai sisäilman kosteuden tiivistyminen rakenteisiin. Rakenne on luokiteltu riskirakenteeksi kuntotarkastuksen suoritusohjeessa. Rakenteen kuntoa selvitettiin suhteellisenkosteuden mittauksella. Kohdassa ei havaittu kohollaan olevaa kosteutta. Rakenteiden sisällä piilevien vaurioiden mahdollisuutta ei voida täysin poissulkea pääosin rakenteita rikkomattomin menetelmin tehdyssä tarkastuksessa.
Pihan kuvaus Pihapiiri on viihtyisä, avara ja viimeistelty. Pihalla on istutuksia, hedelmäpuita ja marjapensaita, sekä kasvimaa. Kesäkeittiö, savustuspiste, puuliiteri ja vanha saunarakennus antavat toiminnallisuuksia pihalle. Nurmet on siistit ja viimeistellyt, kuten myös istutuksia rajaavat kivetykset.
Ranta Oikeus vesialueisiin

Marie Karukoski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija Vantaa +358401217368
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​