Hämeentie 67, Helsinki (Hermanni)

268 000 € 34 m² 1 h + k + kph
Velaton hinta 268 000 €
Hoitovastike 289 €/kk
Asuinpinta-ala 34 m²
Huoneita 1
Kerros 5
Rakennusvuosi 1928
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Hermanni

Hermannin Helmi! Ihanan valoisa pieni suuri koti hyvinhoidetun taloyhtiön ylimmässä 5. kerroksessa vehrein näkymin pihan suuntaan. Lautalattiat, kunnon kokoinen keittiö, johon mahtuu ruokapöytä sekä tilava 2020 uusittu kylpyhuone. Runsaasti säilytystilaa; liukuovikaapisto ja eteisen komero.

Taloyhtiöllä laadukkaat, yhtiön putkiremontissa 2020 uusitut, yhteiset tilat; tyylikäs saunaosasto, toimiva pesutupa, irtaimistovarastot ja pyöräkellari. Myös vinttikomero löytyy. Yhtiöllä suuri vehreä piha-alue.

Keskeinen, mutta rauhalinen sijainti erinomaisin liikenneyhteyksin. Keskusta-alueen ja Arabianrannan kattavat palvelut lähipalveluina. Puistoja ja merenranta lähellä.

Tervetuloa ihastumaan!

Esittely

Su 28.7.2024 klo 14.15 – 14.45

Esittelijä

Annu Kristiina Dobre

Kiinteistönvälittäjä, KiAT LKV Helsinki +358504327216

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20596315
Osoite Hämeentie 67, 00550 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 1 h + k + kph
Huoneet 1
Asuintilojen pinta-ala 34 m²
Kokonaispinta-ala 34 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 5/5
Rakennusvuosi 1928
Käyttöönottovuosi 1928
Vapautuminen 2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 234 772,71 €
Velkaosuus 33 227,29 €
Velaton hinta 268 000 €
Neliöhinta 7 882,35 €/m²
Hoitovastike 289 €/kk
Rahoitusvastike 263,84 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 552,84 €/kk
Muut maksut Veden ennakkomaksu 16 euroa/ hlö/ kk. Vesimaksu tasataan 2 krt/vuosi.

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke Ei
Tietoliikenne Kiinteistö on liitetty Telia Finland Oy:n kaapelitelevisioverkkoon ja lisäksi yhtiöllä on taloyhtiökohtainen laajakaistasopimus Telia Finlandin kanssa 50 M:n perusnopeudella.
Tehdyt remontit Keittiö uusittu aiempien omistajien aikana.
Muuta kauppaan kuuluvaa (Kauppaan ei kuulu: mikroaaltouuni, pyykinpesukone)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Keittiön kuvaus Vaaleat kaapistot, keraaminen liesi, uuni, liesituuletin, kapea astianpesukone, jääkaappipakastinyhdistelmä.
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Seinämateriaalien kuvaus Lasikuitutapetti huoneessa ja keittiössä, eteinen maalattu
Lattiamateriaalien kuvaus Lauta
Kattomateriaalin kuvaus Maalattu
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto-Oy Hämeentie 67
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöitsijäntoimisto Fallenius Oy/ Jussi Lukander, Lönnrotinkatu 39 D, 00180 Helsinki, 050 410 7885, jussi.lukander@fallenius.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiön autopaikat Helsingin kaupungin asukaspysäköinti alueella
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, vinttikomero, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv
Tehdyt remontit 2022 Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus, 2021 Valokuidun tuominen taloyhtiöön (Teliafinland), Uusittu porttikongin asfaltti sekä ummistettu vanhat hiililuukut, Uusittu asuntojen A5 ja B34 ulko-ovet, Ullakolle alipainetuulettimien 8 kpl asennus tuulettuvuuden parantamiseksi, Asunto-ovien kuntotarkastus, jonka perusteella uusittu asuntojen ovien tiivistykset, 2020 Vesikaton kuntoarvio, 2019-2020 Talotekniikan peruskorjaus (linjasaneeraus) sisältäen vesi-, viemäri-, sähkö- ja datajärjestelmien uusiminen, patteriventtiilien uusiminen ja patteriverkoston perussäätö sekä lämmönjakokeskuksen uusiminen, märkätilojen uusiminen sisältäen jokaiseen asuntoon perustasona suihku/kph, ilmanvaihtohormien sukitus, kellarin kunnostus käsittäen koneellisen ilmanvaihdon ja lämmön talteenottojärjestelmän, kellarin säilytyskomerojen uusiminen, polkupyörävaraston rakentaminen, pesula- ja saunaosaston rakentaminen ja taloyhtiön salaojajärjestelmän rakentaminen kadun- ja pihan puolelle sekä samalla sokkelien vahvistamista ja eristämistä. 2018 Linjasaneerauksen suunnitelmat, 2016 Hissien koneet ja sähköjärjestelmät uusittu, Hissikorien sisäpinnat uusittu, 2013 Porrashuoneiden kunnostus- ja maalaustyö, Lukkojen uusiminen, koodilukot rappukäytävien oviin, 2010 Asuinhuoneiden ja liikehuoneiden ikkunat uusittu, 2004 Pohjaviemäri uusittu, Käyttövesijohdon sulkuventtiilit uusittu, Lämmityksen linjasulut uusittu, Antenniverkko uusittu (Tähti 2000) ja HTV-liitäntä, Rakennettu kellari- ja vinttikomeroita, 2003 1. krs kadunpuoleinen julkisivu maalattu, 2002 Vesikatto maalattu, 2001 Vesikatto uusittu, 1998 Jätekatos rakennettu, 1997 Piha-asfaltti uusittu, Lämpökeskus ja lämmitysjärjestelmä uusittu, Lämmitysputkiston säätölaitteiden automatiikka uusittu, Paisunta-astiat uusittu, 1991 Sähkönousut uusittu, liityntäjohto uusittu, Sähköpääkeskus ja huoneistojen ryhmäkeskukset uusittu, 1982 Julkisivun rappaus uusittu, 1974 Putkisto uusittu
Tulevat remontit Korjausasiat ja PTS suunnitelma (kunnossapitotarve vuosina 2023–2027): vesikaton huoltomaalaus ja muut tarvittavat huoltotoimenpiteet, sisäpihan kunnostus, ullakkorakentamisen soveltuvuusselvityksen perusteella toimenpiteet yhtiökokouspäätöksen mukaisesti, ovien kunnostustyöt, julkisivujen paikkarappaus ja huoltomaalaus, tuuletusparvekkeiden uusiminen ja tuuletusparvekkeiden ovien ja ikkunoiden peruskorjaus tai uusiminen, patteriverkoston perussäädön tarkistussäädöt ja sen perusteella mahdolliset lämmityksen lisäykset / muutokset. Hallituksen näkemyksen mukaan seuraavat toimenpiteet tulisi käynnistää vuonna 2023: vesikaton huoltomaalaus ja muut tarvittavat huoltotoimenpiteet. Vuonna 2023 käynnistetään urakan suunnittelu ja kilpailutus. Varsinainen maalaustyö toteutetaan vuonna 2024. Ullakkohanketta on selvitetty ja 2020 yhtiökokouksessa hallitus on esittänyt, että ullakkoselvitys ja siihen liittyvät kaupungin rakennusvalvonnan lausunnot merkitään saaduiksi. Todettiin, että saadut selvitykset mahdollistavat periaatteessa rakennusluvan hakemisen. Hallitus ei kuitenkaan esittänyt mitään toimenpiteitä, vaan tarvittaessa siihen voidaan palata tulevaisuudessa. Isännöitsijän näkemyksen mukaan se ei tule kuitenkaan toteutumaan, sillä siitä ei saavuteta varmaan sitä etua, mitä joskus arveltu.
Energialuokka Energiatodistus on vanhentunut 31.12.2022. Isännöitsijän antaman tiedon mukaan uusi energiatodistus on tarkoitus teettää tällä tilikaudella.
Tontin pinta-ala 1490 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokra 32 440,04 €
Tontin vuokranantaja Helsingin Kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2070
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki 09 31022111
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Lähialueella
Koulut Lähialueella
Päiväkodit Lähialueella
Liikenneyhteydet HSL bussit ja raitiovaunu

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Ilmanvaihto: painovoimainen asunnoissa, kellarissa koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Hallituksella on valtuudet periä tarvittaessa kahden (2) kuukauden ylimääräistä hoitovastiketta vastaava määrä taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Ylimääräinen yhtiökokous 29.11.2022 päätti myöntää hallitukselle valtuudet periä 1-2 kuukauden ylimääräistä pääomavastiketta vastaava määrä taloudellisen tilanteen niin vaatiessa mikäli esim. korkotaso muuttuu arvioidusta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Annu Kristiina Dobre

Kiinteistönvälittäjä, KiAT LKV Helsinki +358504327216
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​