Häklinkuja 15, Helsinki (Vartiokylä, Mellunkylä)

749 000 € 170,5 m² 4h + k + rh + s + 2 x kph + työtila + 3 x wc + pukuhuone + vh + kuisti + autotalli
Myyntihinta 749 000 €
Asuinpinta-ala 170,5 m²
Huoneita 4
Rakennusvuosi 1952
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Vartiokylä, Mellunkylä

Oletko jo tovin etsinyt sitä oikeaa? Kodistahan tässä on tietenkin kysymys, ja sinulle ja perheellesi SE oikea voisi olla juuri tämä! Kukapa ei haluaisi asua charmikkaassa talossa, jota ympäröi alueelle harvinaisen iso oma tontti vehreine pihoineen, jossa on sopivasti puita, pensaita ja istutuksia? Erittäin hyvin hoidetussa talossa on hienoja yksityiskohtia, ihanasti hieman vanhaa ja sopivasti uutta.

Kun astuu tähän taloon, niin ihana, perinteinen kuisti kutsuu sisään ja sulkee kiireen ulos. Sen jälkeen vastaan tulee rauhallinen ja harmoninen värimaailma: Keittiö, jossa mahtuu pyörimään niin isompi kuin pienempikin kokki yhdessä, tilava ruokailutila ja valoisa olohuone varaavalla takalla.

Alkuperäistä v.1955 rakennettua puurakenteista taloa on laajennettu 2018 ja näin remontoimalla saatu tyylikkäästi vanhaan osaan istuva ja tähän päivään sopiva tasapainoinen ratkaisu. Laajennusosaan on saatu mahtumaan kätevää työtilaa, raikas ja ilmava makuuhuone ja upea läpikuljettava vaatehuone. Yläkerrassa on kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta ja kellarikerroksesta löytyy saunan, pesuhuoneen ja vaikka vierashuoneeksi käytettävän huoneen lisäksi teknisiä tiloja, autotalli ja todella kätevä kuraeteinen, jossa huuhtelee liat matkoihinsa niin kaksi, kuin nelijalkaisistakin perheenjäsenistä. Talosta löytyykin runsaasti erilaisia yksityiskohtia ja arkea helpottavia ratkaisuja, kuten kolme ilmalämpöpumppua ja joka kerroksessa oleva wc. Lämmitysjärjestelmä uusittiin kesäkuussa -23 ja kiinteistön kokonaissähkönkulutus pieneni huomattavasti!

Vehreällä pihalla on myös aivan oikea grillikatos kesäkokkailuun ja viihtymiseen! Tilaa useammallekin autolle, lämmityspaikat kahdelle ja mahdollisuus rakentaa autokatos.

Varaa oma esittelyaikasi, ota perheesi mukaan ja tule tutustumaan tähän kutsuvaan kotiin.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21165666
Osoite Häklinkuja 15, 00920 Helsinki
Tyyppi Omakotitalo
Huoneistoselitelmä 4h + k + rh + s + 2 x kph + työtila + 3 x wc + pukuhuone + vh + kuisti + autotalli
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 170,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala 98,5 m²
Kokonaispinta-ala 269 m²
Lisätietoja pinta-alasta Ilmoitettu asuintilojen pinta-ala on rakennuspiirustuksissa ilmoitettu kerrosala 170,5 m², lisäksi talossa on kellaritilaa 98,5 m².
Asuinkerrosten määrä 4
Rakennusvuosi 1952
Käyttöönottovuosi 1955
Vapautuminen 2kk kaupanteosta/ sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 749 000 €
Velaton hinta 749 000 €
Muut maksut Sähkön kulutus: Lämmitysjärjestelmä uusittu kesäkuussa -23. Arvio sähkönkulutuksesta vuodelle 2024 on 24000 kWh, sisältäen lämmityksen sekä kulutussähkön. Katumaksu 2022 91,65€ Jätemaksu (tyhjennys 2krt/kk) 233€/v
Kiinteistövero 1 391,96€ (2024)

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tilojen kuvaus Kuisti: lautalattia, seinät maalattu. Eteinen: lattia kuultolakattu lauta, seinillä tapetti, katossa kiinteä led kattovalaistus, peiliovellinen (alareunassa halkeama) vaatehuone. Ruokailuhuone: lattia kuultolakattu lauta, seinät maalattu. Laajennusosassa sijaitsevat työtila: lattia tammiparketti, seinät maalattu, katossa upotettu valaistus, pimennysverhot. Maatasossa sijaitseva makuuhuone: lattia tammiparkettia, seinät maalattu, katossa upotettu valaistus (Airam). Sekä läpikuljettava vaatehuone jossa IKEA-korijärjestelmä ja Elfan vaatetanko- ja hyllyjärjestelmä. Kellarikerroksen pukuhuoneessa kaapisto ja sähköinen lattialämmitys. Kellarikerroksen sisäänkäynnillä kuraeteinen suihkulla ja lattiakaivolla.
Muuta kauppaan kuuluvaa Sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot (keittiö), ilmalämpöpumppu (2 ulkoyksikköä ja 3 sisäyksikköä), hälytys- /valvontajärjestelmä (sopimus siirrettävissä, jos ostaja haluaa), istutukset. Sisällä: Kuistin paperikaihtimet ja tilaan kuuluvat pitsiverhot. Sähköön liitetyt palovaroittimet Ulkona: Grillikatos grilleineen, pihavalot ja neljä istutuslaatikkoa.
Tehdyt remontit Tehdyt korjaukset ja huoltotoimenpiteet: 1971 Kunnallistekniikkaan liittyminen 1989 pukuhuone, kaikki pinnat + sähköinen lattialämmitys 1994 keskikerroksen wc 1996 sähköpääkeskukset ja sähköt (pl kuisti) 1997 lämmitysjärjestelmä ja siihen liittyvä putkisto autotallissa 1997 suurin osa viemäreistä, alkuperäiset näkyvillä (autotalli, pukuhuoneen käytävä) 1997 koko pesuhuone, kaikki putket, pinnat ja lattialämmitys 2003 vanhan osan katto ja rännit 2003 antennin uusiminen 2003 yläkerran vaatehuoneen rakentaminen 2005 vanhan osan ikkunat ja pellitykset 2005 sähkönliittymisjohto 2010 kaikki hanat ja vesikalusteet ja wc istuimet 2010 autotallin lavuaari 2011 yläkerran vessan remontointi, yläkertaan vievien portaiden uusiminen kokonaan + maalaus, olohuoneen tapetointi, ulko-oven uusiminen,keittiön seinän maalaus, kuistin sisempien ikkunoiden asennus, kuistin ikkunoiden maalaus (julkisivun puoli), alkuperäisen osan ulkolaudoituksen uusiminen ja maalaus, lisäeristeen asennus 2015 yläkerran toisen makuuhuoneen maalaus 2014 Mitshubishi ilmalämpöpumpun asennus 2014-2015 Laajennus + siihen liittyvät vanhan puolen työt (ilmanvaihtokoneet, takka-imuri, ruokailuhuoneen ja muurin maalaus, uudet lämpöpatterit keittiöön ja ruokailuhuoneeseen jne.) 2015 viemäröinnin uusiminen talosta tontin rajalle saakka, pihakaivot, toinen imeytyskaivo, hulevesijärjestelmän uusiminen 2017 Roskakatoksen uusiminen 2018 Laajennuksen lopputarkastus, pergolan katon uusiminen, kylpyhuoneen rättipatterin uusiminen, sisäänkäynnin portaiden kaiteiden maalaus, kiinteiden valaisimien vaihto LED-valaisimiin / valonlähteisiin, Ilmalämpöpumpun sisäyksikön vaihto 2019 Poreallas, pihavaraston pystytys 2020 Kuistin ikkunoiden maalaus (länsipuoli), kuistin lipan metallitolppien maalaus, LED pihavalotolpat 5 kpl 2021 Toshiba ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä ja Mitshubishi pumpun siirto makuuhuoneeseen, ulkoportaiden ja sokkelin maalausta, kivituhkan (5tn) levitys pihalle 2022 pukuhuoneen lattialämmityksen termostaatin uusiminen elektroniseksi, paloovien maalaus 2023 kesäkuussa vesi-ilmalämpöpumpun asennus nykyisen lämmitysjärjestelmän tilalle.
Asunnon kunto Hyvä
Energialuokka Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Ilmavesilämpöpumppu, Ilmalämpöpumppu, muu, vesikiertoinen patterilämmitys, uuni/takka, hyvä
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Muu, Koneellinen poisto, viilennys/jäähdytys ilmalämpöpumpulla
Tulisija Olohuoneessa varaava takka tehoimurilla.
Vesihuollon kuvaus Kunnan
Viemäri Kunnan
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Siirtyvät liittymät Vesi- ja viemäriliittymät

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennusmateriaalien kuvaus Paikallaan rakennettu puurankarunko. Lisää rakennusmateriaaleista pääpiirustuksissa. Viimeisimmät tiedot liitteessä leikkaus A-A laajennus ja muutos 2012
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (induktio), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu, osalaatoitus), Lattia: kuultolakattu lauta. Keittiössä irrallinen saareke., astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Poreamme, pesukoneliitäntä, kuivauskaappi, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, asennettuja erikoisvarusteita, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Peilikaappi, bidee-suihku, seinät (kaakeli, maalattu, puolipaneeli, osalaatoitus), lattiat (laatta), Wc joka kerroksessa.
Saunan kuvaus Harvia-sähkökiuas, upotettu ledvalaistus.
Olohuoneen kuvaus Seinät (tapetti), Oh lattia kuultolakattu lauta.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, Yläkerran makuuhuoneissa peiliovikaapit (vasemman mh yhdessä peilissä halkeama)
Säilytystilojen kuvaus Talossa runsaasti säilytystiloja.
Kattotyyppi Harjakatto, laajennusosa pulpettikatto
Katon kuvaus Profiilipelti

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 91-47-197-6
Tontin tyyppi Tasamaatontti
Tontin pinta-ala 1017 m²
Tie perille On
Lisätietoja tontista Vehreä tontti rajautuen kaakossa Häklinkujaan ja muissa ilmansuunnissa toisiin tontteihin.
Rakennusoikeuden pinta-ala 255 m²
Tehokkuusluku 0.25
Rasitteet Panttikirjoja 4 kpl yhteisarvoltaan 625 200,00€. Luovutetaan ostajalle panttauksista vapaana.
Lisätietoja rakennusoikeudesta Käytetty 170,5 m².
Kaavoitustiedot Rakennuspaikkaan kohdistuu suojelumääräyksiä, suojelumerkintä kaavassa sr-3.
Kaavoitustilanne Asemakaava
Muut rakennukset Pihavarasto

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Lähikaupat Myllypuron ostari, S-Market, K-Market, apteekki, Mediakirjasto, Terveysasema Myllypuro (matkat kävellen) n. 700 m, Liikuntamylly 4 min/ 300m, Metropolia n. 600m, Myllypuron ostari 600 m. Itäkeskus, Prismakeskus ja Easton kaikki yhden metropysäkin päässä ja autolla n. 5 min matka. Kauppakeskuksista löytyy runsaasti erilaisia ruokapaikkoja, erikoisliikkeitä ja mm. IMAX-elokuvateatteri.
Koulut Alueella useita kouluja
Päiväkodit Alueella useita päiväkoteja
Liikenneyhteydet Bussit, metro Myllypurosta (n.550m kävellen)

Muut lisätiedot

Ranta Ei rantaa

Kirsi Uskali

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Helsinki +358406209708
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​