Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Elo

Ketarantie 37 B, 20100 Turku

Rakennuttaja

Rakennusliike Lapti Oy

Arkkitehti

Sigge Arkkitehdit Oy

Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Elo

Muuttovalmis uusi koti!

Vuonna 2022 valmistunut Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Elo tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän helppoa asumista keskeistä sijaintia arvostavalle. Sijainti Verkahovin historiallisen tehdasrakennuksen kupeessa keskellä kaupunkia takaa, että kaikki tarvittava on aina lähellä.

Asunto itsessään on varustettu korkealaatuisilla keittiökalusteilla, moderneilla kodinkoneilla ja viimeistellyillä pintamateriaaleilla. Tämä tekee asumisesta sekä käytännöllistä että esteettisesti miellyttävää. Lisäksi asunnosta löytyy lasitettu parveke ilta-auringon suuntaan, joka on täydellinen paikka nauttia auringosta ja kaupunkinäkymistä.

Ylimmän 9. kerroksen koti on varustettu huoneistokohtaisella jäähdytyksellä, joka pitää sisäilman raikkaana ja miellyttävänä ympäri vuoden. Tässä kodissa on runsaasti säilytystilaa makuuhuoneissa, lisäksi kaksi erillistä vaatehuonetta helpottaa vaatesäilytystä.

Tuomaanpiha on osa laajempaa Helsinginkadunkaari-korttelikokonaisuutta, joka koostuu neljästä asunto-osakeyhtiöstä sekä keskeisellä paikalla sijaitsevasta pysäköintiyhtiöstä. Tämä monipuolinen kokonaisuus tarjoaa asukkailleen käytännöllisiä ratkaisuja, kuten helpon pääsyn autopaikkoihin pihakannen alla. Turun Tuomaanpihan Parkki tarjoaa asukkaille mahdollisuuden hankkia omat autopaikat osakkeina.

Tervetuloa tutustumaan. Lisätietoja Huoneistokeskus Oy, Turun toimisto

Taloyhtiöiden sijainnit korttelissa

Keskeinen sijainti

Lähikauppa on vain muutaman askeleen päässä ja keskustan monipuoliset palvelut sekä viehättävä jokiranta ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Tässä ympäristössä kaupungin syke yhdistyy miellyttävästi luonnonläheisyyteen, tarjoten asukkaille sekä kulttuurin että ulkoilun iloja.

Kohteen vapaat asunnot