Asunto Oy Turun Nide

Vakka-Suomentie 12, 20300 Turku

Asunto Oy Turun Nide

ENNAKKOMARKKINOINNISSA!

Tasokasta asumista aivan Turun keskustan tuntumassa, rauhallisella kadulla pienessä taloyhtiössä.

Asunto Oy Turun Nide tarjoaa 3 tilavaa ja modernia asuntoa loistavalla sijainnilla aivan palvelujen läheisyydessä. Täällä on tilaa elää ja harrastaa ja säilytystilatkin riittää. Arkkitehtuurisesti tasokkaat rivitaloasunnot erottuvat tyylikkyydellään ja tarjoavat yhteensä 3 upeaa asuntoa: pohjaratkaisultaan 4h+k+s 105 m² ja jokaiseen asuntoon kuuluu oma lämmin autotalli sekä ruhtinaalliset 30 m2 varastotilaa.

Asunto Oy Niden ajattoman rakennuskokonaisuuden kruunaa tutkitusti hyvinvointiakin lisäävä puuverhoilu ja toimivat neliöt niin sisällä kuin ulkona. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma takaterassi, johon voi mennä vilvoittelemaan vaikka suoraan omasta maisemaikkunan sisältävästä saunasta.

Rakennuksen lämmitysmuoto on ekologinen kaukolämpö, jolloin nautit huolettomasta lämmityksestä. Kaukolämpö tuotetaan jo nyt 75% uusiutuvilla energialähteillä, kuten hukkalämmöllä ja biopolttoaineilla ja tavoitteena on 100% uusiutuvat energialähteet vuoteen 2029 mennessä.

Pääomavastikkeena peritään 1. toimintavuotena vain korot. Taloussuunnitelman annuiteetti on laskettu 1,75%:n korolla 1. täydeltä lyhennysvuodelta. Korkokannan muutos vaikuttaa pääomavastikkeeseen, ellei laina-aikaa muuteta.

Arvioitu valmistuminen syksy 2025

Asemapiirros

Loistava sijainti


Vakka-Suomentie 12 sijaitsee halutulla ja uudistuvalla asuinalueella vanhojen puiden ympäröimänä aivan palvelujen läheisyydessä. Näin upealla sijainnilla olevia uusia asuntoja tulee harvoin saataville. Lähin koulu, puisto ja kauppa ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä ja Turun keskustaan tai rautatieasemalle pääsee jopa viidessä minuutissa.

Kaunis ja historiallinen merenrantakaupunki Turku on tunnettu mm. tunnelmallisesta Aurajoen rannasta sekä monista historiallisista nähtävyyksistään. Viihtyisä kaupunki tarjoaa näkemistä ja tekemistä koko perheelle kaikkina vuodenaikoina. As Oy Nide tarjoaa ihanteellisen asuinratkaisun niin sijaintinsa kuin toimivien asuinneliöidensä puolesta.

Kohteen vapaat asunnot