As. Oy Kuopion Kiuru

Opistokuja 24, 70200 Kuopio

Rakennuttaja

Skanska Talonrakennus Oy

As. Oy Kuopion Kiuru

Puijonkuppeen ensimmäiset kodit

Kuopion Puijonkuppee on ylpeästi uusi asuinalue. Ja ei suotta, sillä täällä uusi tarkoittaa parempaa suunnittelua, viihtyisämpää asumista ja vastuullisempaa rakentamista. Uusi on usein jonkin odotetun alku, elämää josta on jo pitkään haaveiltu. Ja sitä jos jotain Puijonkuppee asukkailleen juuri tarjoaa – uutta elämää.

Savonian Opistotien kampuksen paikalle rakentuva Puijonkuppee on siitä erityinen paikka, että vaikka se sijaitsee mukavasti omassa rauhassaan, on sieltä myös lyhyt matka kaikkialle kaupunkiin. Torille muikkuja maistelemaan, Partaselle piirakoita tai kukkoja hakemaan, Valkeiselle haettuja eväitä syömään, Kuopio-halliin palloa potkimaan tai Puijon laduille lykkimään. Äkkiäkös täältä pyöräilee myös yliopistolle, Musiikkikeskukselle tai vaikka Vänärille asti varpaita kastamaan. Kuopion tunnetuin maamerkkikin on aina arjessa läsnä, kun Puijon torni kurkkii pohjoisesta talojen yli. Kun uusi asuinalue on valmis, saattaa Suonenjoen mansikoitakin saada ihan kotipihan liepeiltä – asuinalueen pohjoisreunalle on suunnitteilla lähikauppa ja sen edustalle pieni toriaukio. Puijonkuppeeseen tulee paljon sellaista, minkä ansiosta arjessa on enemmän iloa ja elämää. Toimivia koteja, lähikauppa, kaupunkipyöräparkki, asukkaiden yhteisenä kohtaamispaikkana toimiva keskusaukio ja sen viihtyisä korttelitalo, Puijonkuppeen Kotipesä. 

Kaikki tärkeä löytyy lyhyen kävelymatkan päästä, eikä kuitenkaan häiritse sitä tärkeintä – omaa elämää. Tällaista asuinaluetta ei ole Kuopiossa vielä ennen nähty. Puijonkuppee tuo tullessaan keskustan liepeille uuden tavan elää ja asua.

Kaikki Kiurun kodit on suunniteltu ennen kaikkea elämää varten. Yhdessäoloon, itsekseen viihtymiseen, töihin ja vapaa-aikaan. Niihin pieniin mutta tärkeisiin hetkiin, joista omannäköinen arki koostuu.

Kahdeksan kerrosta korkeassa Kiurussa on yhteensä 53 kotia, joiden joukosta löytyy sopiva tilaratkaisu jokaiselle kaupunkilaiselle aina alkovillista yksiötä kaipaavasta opiskelijasta perheasuntoa etsivälle etätyöskentelijälle. Talon suurimmissa asunnoissa on erillis-WC:t, ja oma sauna löytyy muutamien kaksioiden lisäksi jokaisesta kolmen ja neljän huoneen kodista. Neljän huoneen kulmahuoneistoissa on keittiösaarekkeet ja yläkerran suurimmassa asunnossa on myös kodinhoitohuone.

Uusissa kodeissa ilman raikkaana pitää huoneistokohtainen ilmanvaihto. Vesikiertoinen lattialämmitys hellii varpaita ja mahdollistaa korkeammat ikkunat, kun lämpöpattereita ei tarvita. Näin myös ympäröivät maisemat pääsevät oikeuksiinsa osana asuinhuoneita ja kaikki kodin tilat on helppo sisustaa oman mielen mukaan.

Jokaisessa Kiurun kodissa on myös lasitettu parveke tai terassi. Talon eteläisellä sivulla on leveät parvekkeet, jotka aukeavat suojellun kuusiston ääreen. Pohjoispuolen korkeimman kerroksen parvekkeilta taas ihaillaan horisonttiin kohoavaa Puijon tornia.

Oma tontti 1213 m². Energialuokka A2018.

Muuttovalmis!

Kysy lisää Huoneistokeskus Kuopion toimiston kiinteistönvälittäjiltä!

Asemapiirros

Lähellä sijaitsevat monet liikuntamahdollisuudet; Kuopion Kuntolaakso, Kuopio-Halli sekä Puijon lenkkeilymaastot. Myös yliopistoa sekä Kys:iä ajatellen paikka on loistava.

Asuinalueen pohjoisreunalle on suunnitteilla lähikauppa ja sen edustalle pieni toriaukio. Puijonkuppeeseen tulee paljon sellaista, minkä ansiosta arjessa on enemmän iloa ja elämää. Toimivia koteja, lähikauppa, kaupunkipyöräparkki, asukkaiden yhteisenä kohtaamispaikkana toimiva keskusaukio ja sen viihtyisä korttelitalo, Puijonkuppeen Kotipesä.

Kohteen vapaat asunnot