TImo Parttimaa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

Seuraa somessa

Asiantuntevaa ja ammattitaitoista kodin välitystä vuodesta 2003 lähtien. Kaupanvahvistajana vuodesta 2018 lähtien on tuonut lisää kokemusta ja ammattitaitoa kiinteistön kaupan toteutumisessa.

Kiinteistönvälittäjän työssä minua kiehtoo vapaus tehdä työtä ja olla ihmisten apuna heidän elämänsä tärkeimmissä päätöksissä. Minulle on tärkeintä onnistunut kauppa ja saada uuteen kotiin tyytyväiset ihmiset.

Porvoo on ollut asuinpaikkani keväästä 2016 lähtien, kun työpaikan vaihto ja uusi rakkaus johtivat onnelliseen elämäntilanteeseen. Avioiduimme heinäkuussa 2020. Onnistuimme järjestämään ikimuistoiset häät ystävien kesken korona-ajasta huolimatta. Meitä yhdistää yhteinen suunnistusharrastus ja kiinteistöasioiden parissa työskentely, kun vaimo työskentelee Maanmittauslaitoksella.

Porvoo asuinpaikkana on mielenkiintoinen pääkaupunkialueen läheisyyden ja Porvoon keskiaikaisen historian vuoksi. Porvoon vanhin kaupunginosa on tunnettu turistikohde keskiaikaisen asemakaavansa ja hyvin säilyneiden 1700- ja 1800-luvun rakennusten vuoksi. Vanha Porvoon kujat ovat tulleet tutuiksi Itäuusimaalaisen suunnistusseura OK Trian tarjoamissa suunnistusharjoituksissa.

Jos tarvitset apua asuntoasioissasi Porvoon alueella, ota yhteyttä.

Myytäviä kohteita

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voin olla avuksi. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.