Ketarantie 37, Turku (Keskusta)

285 500 € 70,5 m² 3h + kt + kh + patio
Velaton hinta 285 500 €
Hoitovastike 430,05 €/kk
Asuinpinta-ala 70,5 m²
Huoneita 3
Kerros 2
Rakennusvuosi 2022
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Turku
Kaupunginosa Keskusta

Asunto Oy Tuomaanpihan Syke tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän helppoa asumista keskeistä sijaintia arvostavalle. Sijainti Verkahovin historiallisen tehdasrakennuksen kupeessa keskellä kaupunkia takaa, että kaikki tarvittava on aina lähellä. Lähikauppa on vain muutaman askeleen päässä ja keskustan monipuoliset palvelut sekä viehättävä jokiranta ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Tässä ympäristössä kaupungin syke yhdistyy miellyttävästi luonnonläheisyyteen, tarjoten asukkaille sekä kulttuurin että ulkoilun iloja.

2. kerroksen koti on varustettu korkealaatuisilla keittiökalusteilla, moderneilla kodinkoneilla ja viimeistellyillä pintamateriaaleilla. Tämä tekee asumisesta sekä käytännöllistä että esteettisesti miellyttävää. Lisäksi asunnosta löytyy oma pihapatio ilta-auringon suuntaan, joka on täydellinen paikka nauttia auringosta ja rentoutua.

Tuomaanpiha on osa laajempaa Helsinginkadunkaari-korttelikokonaisuutta, joka koostuu neljästä asunto-osakeyhtiöstä sekä keskeisellä paikalla sijaitsevasta pysäköintiyhtiöstä. Tämä monipuolinen kokonaisuus tarjoaa asukkailleen käytännöllisiä ratkaisuja, kuten helpon pääsyn autopaikkoihin pihakannen alla. Turun Tuomaanpihan Parkki tarjoaa asukkaille mahdollisuuden hankkia omat autopaikat osakkeina.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20414104
Osoite Ketarantie 37, 20100 Turku
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + kt + kh + patio
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 70,5 m²
Kokonaispinta-ala 70,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros 2/9
Rakennusvuosi 2022
Käyttöönottovuosi 2022

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 85 500 €
Velkaosuus 200 000 €
Velaton hinta 285 500 €
Neliöhinta 4 049,65 €/m²
Hoitovastike 430,05 €/kk
Rahoitusvastike 796,80 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 226,85 €/kk
Onko valinnaisen vuokratontin asuntokohtainen osuus lunastettu Ei
Vesimaksu 20 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista Hoitovastike asunnot: 6,10 €/m2/kk (sis. mm. tontinvuokran ja taloyhtiönetin 10M/10M). Pääomavastike 1: 1,992 €/osake/kk (sis. korko). Pääomavastike 2: 2,88 €/osake/kk (sis. korko + lyhennys) Huom! laskennallinen arvio. Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan. Yhtiökokous 22.5.2023: Kylmä vesi 3,80 e/m3 ja lämminvesi 9,83 e/m3. Hallituksella on valtuudet tarvittaessa kerätä tai olla keräämättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike ilman erillisen yhtiökokouksen koolle kutsumista. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Yhtiökokous myönsi hallitukselle valtuudet tarvittaessa muuttaa rahoitusvastikkeita ilman erillisen yhtiökokouksen koolle kutsumista. Yhtiölaina on annuiteettilaina. Laina-aika on 26 vuotta. Kaksi valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain koron osuus (pääomavastike 1). Lyhennyksen osuutta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys (pääomavastike 2), ryhdytään perimään noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, eli viimeistään kesällä 2024. Lainan viitekorko on 12 kk Euribor + 1 % marginaali. Lainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain 28.1. Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Viitekoron arvon muutoksesta riippumatta velan korko on aina kuitenkin vähintään yhtä suuri kuin marginaali. Lainan voi maksaa pois tai lyhentää lainaehtojen mukaisesti yhtiön hallituksen määrääminä aikoina. Mikäli osakkeenomistaja maksaa huoneistokohtaisen lainaosuuden pois kokonaan, ei pääomavastiketta peritä. Perittävät vastikkeet on vahvistettu yhtiökokouksessa 22.5.2023.
Rahoitusvastike lyhennysvapaan jälkeen 1 152 €/kk
Yhtiövastike lyhennysvapaan jälkeen 1 582,05 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Ei saunaa
Parveke On
Parvekkeen ilmansuunta Lounas
Tietoliikenne Yhtiössä on DNA valokuitu, jonka kautta toimii Kaapeli-TV. Lisäksi huoneistoissa on 10 M nettiyhteys. Asukkaat voivat tilata lisäpalveluita ja nostaa liittymänsä huoneistokohtaista nopeutta. Nopeudennostot ja muut asukkaan tilaamat lisäpalvelut, kuten esim. tietoturvapalvelu veloitetaan suoraan asukkaalta normaalin hinnaston mukaisesti.
Asunnon kunto Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Keittiön kuvaus Asunnoissa on tasoon upotettava induktio keittotaso ja kalusteisiin asennettava erillisuuni. Yksiöissä keittotaso on kaksilevyinen. Kaikissa asunnoissa on astianpesukone, kalusteisiin asennettava mikroaaltouuni ja kylmälaitteet suunnitelmien mukaisesti. Kodinkoneet ovat valkoisia tai rosterin värisiä paitsi yksiöissä kodinkoneet ovat valkoisia.
Säilytystilojen kuvaus Jokaisen asuinhuoneiston käyttöön kuuluu erillisissä irtaimistovarastoissa sijaitseva huoneistonumeroinnin mukaisesti merkitty huoneistokohtainen irtaimistovarasto.
Seinämateriaalien kuvaus Asuntojen betoni- ja kipsilevyseinät tasoitetaan ja maalataan valkoisiksi. Makuuhuoneiden yksi seinä maalataan tehostevärillä. Keittiöiden kalusteiden välitila laatoitetaan. Pesuhuoneiden seinät vesieristetään ja laatoitetaan. Erillis-wc:n seinät laatoitetaan. Saunojen seinissä on puupaneelit.
Lattiamateriaalien kuvaus Keittiöissä, olohuoneissa, makuuhuoneissa, eteisissä ja vaatehuoneissa on parketti-, laminaatti- tai vinyylilattia. Lattiapäällystettä ei asenneta kiintokalusteiden alle. Pesuhuoneissa, saunoissa ja wc-tiloissa on lattialaatoitus.
Kattomateriaalin kuvaus Betoniset sisäkatot ruiskutasoitetaan. Asuntojen pesuhuoneiden ja saunojen katoissa on puupaneelit. Erillis-wc:n katto tehdään kipsilevyrakenteisena ja tasoitetaan sekä maalataan. Alaslaskut ja kipsilevykotelot toteutetaan kipsilevyrakenteisina ja ne tasoitetaan sekä maalataan valkoisiksi.
Kattotyyppi Loiva harja
Katon kuvaus Bitumikermikate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Syke
Isännöitsijän yhteystiedot Turun Talohuolto OY, isännöitsijä Juhamatti Laaksonen tsto 0304 704 400, isännöitsijä: 020 722 9964
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenottolaitteella, joka sijaitsee suunnitelmien mukaan pesuhuoneessa. Kaikkiin asuntoihin asennetaan verkkovirtaan kytketyt palovaroittimet. Yhtiö varustetaan ovipuhelinjärjestelmällä ja pääovi sähkölukitusjärjestelmällä. Yhtiöjärjestys 4 §. – Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Syke, Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Elo ja Kiinteistö Oy Turun Tuomaanpihan Parkki ovat allekirjoittaneet hallinnanjakosopimuksen kiinteistön 853-6-40-19 hallinnasta. - Yhtiö on allekirjoittanut sopimuksen yhteisjärjestelystä, jossa sovitaan Turun kaupungin 6. kaupunginosan korttelin 40 tonttien 15, 17, 18, 19 ja 20 välisistä yhteisjärjestelyistä omistajien ja vuokramiesten kesken. - Hallinnanjakosopimuksen mukaisesti yhtiöllä on käyttöoikeus kriisiaikana yhteiskäyttöiseen väestönsuojaan, joka sijaitsee Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Elon asuinrakennuksen maantasokerroksessa. - Yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti yhtiöllä on korttelin 40 muiden yhtiöiden kanssa yhteisessä hallinnassa yhteinen piha-alue, johon kuuluvat mm. ajo-, jalankulku- ja kevyen liikenteen väylät, pelastustiet- ja nostoalueet, jätehuone, leikki- ja oleskelualueet, istutusalueet sekä polkupyöräkatokset ja vierasautopaikat. Yhtiöjärjestys 7 §, mm.: Osakkeenomistajan osakashallinnassa olevien huoneistojen tai muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena lisä- ja muutostyönä tai jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta, korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- tai muu vastuu on kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Yhtiöjärjestys 17 §. Tupakointikielto. Tupakointi on yhtiössä kielletty osakasomisteisten huoneistojen huoneistoparvekkeilla, asuntopihoilla sekä sisätiloissa ja asuntoosakeyhtiön kaikissa yhteisissä ja yleisissä sisätiloissa.. ks yhtiöjärjestys.
Taloyhtiön autopaikat Asunto-osakeyhtiön osakkaiden on mahdollista ostaa osakkeina myytäviä autopaikkoja erillisestä pysäköintiyhtiöstä (pihakannen alla). Turun Tuomaanpihan Parkki Oy -niminen pysäköintiyhtiö palvelee Tuomaanpihan taloyhtiöitä Syke, Elo Valo ja Kajo. Osa korttelin vieraspaikoista rakennettu pihakannelle. Yhtiö omistaa pysäköintiyhtiön Kiinteistö Oy Turun Tuomaanpihan Parkki autopaikkojen numerot AH140 ja AH141 hallintaan oikeuttavat osakkeet. Edellä mainitut autopaikat yhtiö luovuttaa pysyvästi kiinteistöjen yhteiskäyttöön vierasautopaikoiksi korttelin yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti.
Muuta taloyhtiöstä Urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokranantaja Matka-Autot Oy
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2059
Kaavoitustiedot Turun kaupunki
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauppatori 1,4 km, Sokos Wiklund 1 km, Stockmann 1,3 km. Turun yliopistollinen keskussairaala 2,3 km
Koulut Yliopiston kampusalue 950 m
Päiväkodit Pilke musiikkipäiväkoti Sinikello 250 m Tuomaansillan päivähoitoyksikkö 450 m
Liikenneyhteydet Linja-autoasema 450 m, Päärautatieasema 1,5 km, Turun satama 4,5 km, Turun lentoasema 9 km

Nina Vehviläinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV Turku +358404867489
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​