Ketarantie 37 A 49, Turku (Keskusta)

440 000 € 82 m² 3h + kt + sauna + ja lasitettu parveke
Velaton hinta 440 000 €
Hoitovastike 549,40 €/kk
Asuinpinta-ala 82 m²
Huoneita 3
Kerros 9
Rakennusvuosi 2022
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Turku
Kaupunginosa Keskusta

Turun Tuomaanpihan Sydän ei ole ainoastaan asunto, vaan se on laadukas ja moderni koti erinomaisella sijainnilla, syleillen Verkahovin historiallisen tehdasrakennuksen, jokirannan ja Turun keskustan parhaita puolia. Tässä yhdeksänkerroksisessa taloyhtiössä loistaa tarjolla olevien 52 laadukkaan asunnon joukosta vielä vapaana erinomaisia kolmen huoneen koteja, jotka odottavat uusia asukkaita.

Asumisen helppous ja mukavuus kohtaavat Tuomaanpihan Sykkeessä, jossa kaikki tarvittava on käden ulottuvilla. Lähikauppaan saatat kävellä vain muutamassa askeleessa, ja keskustan sekä jokirannan monipuoliset palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Ulkoilmaelämää arvostaville tarjotaan niin lenkkipolkuja kuin Parkin kentän monipuolisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Koroistenniemellä voit astua Suomen vanhimman kaupungin synnyn jalanjäljille 1100-luvulta alkaen, ja tuntea historian läsnäolon.

Tuomaanpihan Sydän on osa laajempaa Helsinginkadunkaari-nimistä aluetta, joka tarjoaa asukkailleen monipuolisia ja käytännöllisiä asumisratkaisuja. Nämä kaksi modernia kotiyhteisöä yhdistävät voimansa tarjotakseen sinulle ainutlaatuisen kodin kaupungin pulssista ja luonnonkauneudesta. Jokaisessa asunnossa kohtaat laadukkaat keittiökalusteet, moderneimmat kodinkoneet sekä tarkkaan harkitut pintamateriaalit, jotka luovat sekä käytännöllistä että visuaalisesti miellyttävää asumista. Nauti omasta lasitetusta parvekkeesta tai tunnelmallisesta asuntopihasta, ja anna uuden kodin sykähdyttää sydämesi.

Tervetuloa löytämään uusi koti näiden hienojen ja laadukkaiden asuntojen joukosta, jotka yhdessä tarjoavat kaupungin parhaat puolet. Soita ja varaa henkilökohtainen esittely ja pian saatat pitää uuden kodin avaimia käsissäsi!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21406576
Osoite Ketarantie 37 A 49, 20100 Turku
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + kt + sauna + ja lasitettu parveke
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 82 m²
Kokonaispinta-ala 82 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros 9/9
Rakennusvuosi 2022
Käyttöönottovuosi 2022

Hinta

Myyntihinta 132 000 €
Velkaosuus 308 000 €
Velaton hinta 440 000 €
Neliöhinta 5 365,85 €/m²

Kustannukset

Hoitovastike 549,40 €/kk
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen 1 780,24 €/kk
Yhtiövastike lyhennysvapaan jälkeen 2 329,64 €/kk
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana 1 780,24 €/kk
Yhtiövastike lyhennysvapaan aikana 2 329,64 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista Hoitovastike asunnot: n. 6,70 €/m2/kk, sisältää mm. tonttivuokran ja taloyhtiönetin 10M/10M. Pääomavastike: 2,890 €/osake/kk (sis. korko + lyhennys). Vesimaksuennakko: 20 €/hlö/kk (tasataan kulutuksen mukaan 6 kk välein). YHTIÖLAINAN TIEDOT Yhtiölaina on annuiteetti laina. Laina-aika on 26 vuotta. Kaksi valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain koron osuus Lyhennyksen osuutta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys ryhdytään perimään 1.7.2024 alkaen. Lainan viitekorko on 12 kk Euribor + marginaali 1,0 %. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain 28.1. Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Viitekoron arvon muutoksesta riippumatta velan korko on aina kuitenkin vähintään yhtä suuri kuin marginaali. Lainan voi maksaa pois tai lyhentää lainaehtojen mukaisesti yhtiön hallituksen määrääminä aikoina. Mikäli osakkeenomistaja on maksanut huoneistokohtaisen lainaosuuden pois, ei pääomavastiketta peritä. Perittävät vastikkeet on vahvistettu varsinaisessa yhtiökokouksessa 3.6.2024.
Onko valinnaisen vuokratontin asuntokohtainen osuus lunastettu Ei
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Lounas
Tietoliikenne Yhtiössä on DNA valokuitu, jonka kautta toimii Kaapeli-TV. Lisäksi huoneistoissa on 10 M nettiyhteys. Asukkaat voivat tilata lisäpalveluita ja nostaa liittymänsä huoneistokohtaista nopeutta. Nopeudennostot ja muut asukkaan tilaamat lisäpalvelut, kuten esim. tietoturvapalvelu veloitetaan suoraan asukkaalta normaalin hinnaston mukaisesti.
Asunnon kunto Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Keittiön kuvaus Asunnoissa on tasoon upotettava induktio keittotaso ja kalusteisiin asennettava erillisuuni. Yksiöissä keittotaso on kaksilevyinen. Kaikissa asunnoissa on astianpesukone, kalusteisiin asennettava mikroaaltouuni ja kylmälaitteet suunnitelmien mukaisesti. Kodinkoneet ovat valkoisia tai rosterin värisiä paitsi yksiöissä kodinkoneet ovat valkoisia.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Saunojen lauteet ovat haapaa. Saunojen valaistus toteutetaan led-valosarjalla.
Säilytystilojen kuvaus Jokaisen asuinhuoneiston käyttöön kuuluu erillisissä irtaimistovarastoissa sijaitseva huoneistonumeroinnin mukaisesti merkitty huoneistokohtainen irtaimistovarasto.
Seinämateriaalien kuvaus Asuntojen betoni- ja kipsilevyseinät tasoitetaan ja maalataan valkoisiksi. Makuuhuoneiden yksi seinä maalataan tehostevärillä. Keittiöiden kalusteiden välitila laatoitetaan. Pesuhuoneiden seinät vesieristetään ja laatoitetaan. Erillis-wc:n seinät laatoitetaan. Saunojen seinissä on puupaneelit.
Lattiamateriaalien kuvaus Keittiöissä, olohuoneissa, makuuhuoneissa, eteisissä ja vaatehuoneissa on parketti-, laminaatti- tai vinyylilattia. Lattiapäällystettä ei asenneta kiintokalusteiden alle. Pesuhuoneissa, saunoissa ja wc-tiloissa on lattialaatoitus.
Kattomateriaalin kuvaus Betoniset sisäkatot ruiskutasoitetaan. Asuntojen pesuhuoneiden ja saunojen katoissa on puupaneelit. Erillis-wc:n katto tehdään kipsilevyrakenteisena ja tasoitetaan sekä maalataan. Alaslaskut ja kipsilevykotelot toteutetaan kipsilevyrakenteisina ja ne tasoitetaan sekä maalataan valkoisiksi.
Kattotyyppi Loiva harja
Katon kuvaus Bitumikermikate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Syke
Isännöitsijän yhteystiedot Turun Talohuolto OY, isännöitsijä Juhamatti Laaksonen tsto 0304 704 400, isännöitsijä: 020 722 9964
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenottolaitteella, joka sijaitsee suunnitelmien mukaan pesuhuoneessa. Kaikkiin asuntoihin asennetaan verkkovirtaan kytketyt palovaroittimet. Yhtiö varustetaan ovipuhelinjärjestelmällä ja pääovi sähkölukitusjärjestelmällä. Yhtiöjärjestys 4 §. – Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Syke, Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Elo ja Kiinteistö Oy Turun Tuomaanpihan Parkki ovat allekirjoittaneet hallinnanjakosopimuksen kiinteistön 853-6-40-19 hallinnasta. - Yhtiö on allekirjoittanut sopimuksen yhteisjärjestelystä, jossa sovitaan Turun kaupungin 6. kaupunginosan korttelin 40 tonttien 15, 17, 18, 19 ja 20 välisistä yhteisjärjestelyistä omistajien ja vuokramiesten kesken. - Hallinnanjakosopimuksen mukaisesti yhtiöllä on käyttöoikeus kriisiaikana yhteiskäyttöiseen väestönsuojaan, joka sijaitsee Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Elon asuinrakennuksen maantasokerroksessa. - Yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti yhtiöllä on korttelin 40 muiden yhtiöiden kanssa yhteisessä hallinnassa yhteinen piha-alue, johon kuuluvat mm. ajo-, jalankulku- ja kevyen liikenteen väylät, pelastustiet- ja nostoalueet, jätehuone, leikki- ja oleskelualueet, istutusalueet sekä polkupyöräkatokset ja vierasautopaikat. Yhtiöjärjestys 7 §, mm.: Osakkeenomistajan osakashallinnassa olevien huoneistojen tai muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena lisä- ja muutostyönä tai jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta, korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- tai muu vastuu on kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Yhtiöjärjestys 17 §. Tupakointikielto. Tupakointi on yhtiössä kielletty osakasomisteisten huoneistojen huoneistoparvekkeilla, asuntopihoilla sekä sisätiloissa ja asuntoosakeyhtiön kaikissa yhteisissä ja yleisissä sisätiloissa.. ks yhtiöjärjestys.
Taloyhtiön autopaikat Asunto-osakeyhtiön osakkaiden on mahdollista ostaa osakkeina myytäviä autopaikkoja erillisestä pysäköintiyhtiöstä (pihakannen alla). Turun Tuomaanpihan Parkki Oy -niminen pysäköintiyhtiö palvelee Tuomaanpihan taloyhtiöitä Syke, Elo Valo ja Kajo. Osa korttelin vieraspaikoista rakennettu pihakannelle. Yhtiö omistaa pysäköintiyhtiön Kiinteistö Oy Turun Tuomaanpihan Parkki autopaikkojen numerot AH140 ja AH141 hallintaan oikeuttavat osakkeet. Edellä mainitut autopaikat yhtiö luovuttaa pysyvästi kiinteistöjen yhteiskäyttöön vierasautopaikoiksi korttelin yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti.
Muuta taloyhtiöstä Urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokranantaja Matka-Autot Oy
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2059
Kaavoitustiedot Turun kaupunki
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauppatori 1,4 km, Sokos Wiklund 1 km, Stockmann 1,3 km. Turun yliopistollinen keskussairaala 2,3 km
Koulut Yliopiston kampusalue 950 m
Päiväkodit Pilke musiikkipäiväkoti Sinikello 250 m Tuomaansillan päivähoitoyksikkö 450 m
Liikenneyhteydet Linja-autoasema 450 m, Päärautatieasema 1,5 km, Turun satama 4,5 km, Turun lentoasema 9 km

Sari Honkala

Asuntomyyjä Turku +358405486366
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​