Heinäsuontie 27a , Helsinki (Maununneva)

248 000 €
Velaton hinta 248 000 €
Tontin pinta-ala 736 m²
Tyyppi Omakotitalotontti
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Maununneva

Kaunis etelään avautuva tasamaan erillispientalotontti, jolla purettava rintamamiestalo ja pieni varastorakennus.

Tontin koko on 736 m2 ja sen rakennustehokkuus on 0.25.

Tontilla on tuottoisaa satoa antavia omenapuita, nurmea, koristepensaita, perennoja, autopaikka sekä tontin ja tien välissä pensasaita.

Maununneva on viihtyisä ja rauhallinen pientaloalue Helsingin Keskuspuiston upeiden ulkoilureittien äärellä ja nopean bussiyhteyden päässä Helsingin keskustasta. Päiväkoti, peruskoulu sekä Kaarelan uusi jäähalli ovat kävelyetäisyydellä, samoin Paloheinän jäähalli. Alueen asukkaita palvelee myös Pirkkolan uimahalli ja liikuntapuisto. Lähin ruokakauppa on kävelymatkan päässä ja Kauppakeskus Kaaren monipuoliset palvelut ovat auto-/pyörämatkan päässä.

Mennäänkö katsomaan? Sovi yksityisesittelyaika välittäjän kanssa.

Ensiesittely

Ke 23.10.2024 klo 16.30 – 17.15

Esittelijä

Sari Leino

Kiinteistönvälittäjä, LKV Helsinki +358406104494

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Perustiedot

Kotiavain 20081549
Osoite Heinäsuontie 27a , 00430 Helsinki
Tyyppi Omakotitalotontti
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 248 000 €
Velaton hinta 248 000 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 09103300500034
Tontin tyyppi Tasamaatontti
Tontin pinta-ala 736 m²
Tie perille On
Lisätietoja tontista AO erillispientalojen korttelialue, johon voi rakentaa 2-kerroksisen omakotitalon, jonka enimmäiskorkeus on 7 m, enimmäispituus 13 m ja päädyn enimmäisleveys 8 m. Asemakaavaan merkityn kerrosalan lisäksi tontille saa rakentaa erillisiä talous- ja autosuojatiloja enintään 25 m2/asunto sekä kylmää kuisti- tai kasvihuonetilaa tms. enintään 10 % asemakaavassa sallitusta kerrosalasta. Kiinteistöllä sijaitsee öljylämmitteinen rintamamiestalo ja pieni varastorakennus. Molemmat rakennukset myydään purettavina. Talo on valmistunut ennen vuotta 1995, mikä edellyttää asbestikartoitusta ennen purkutöihin ryhtymistä. On todennäköistä, että asuintalontalon mineriittiverhoilussa on asbestia ja ainakin sen osalta purkutyö on tehtävä asbestipurkuna luvanvaraisen ammattilaisen toimesta. Ostaja teettää rakennusten asbestikartoituksen omalla kustannuksellaan ennen rakennusten purkua ja vastaa rakennusten purkukustannuksista kokonaisuudessaan. Öljysäiliö on tarkastettu ja pinnoitettu 2018.
Rakennusoikeuden pinta-ala 184 m²
Tontin nimi 33050
Tehokkuusluku 0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta Erillispientalo, kerrosten lukumäärä 2. Rakennustehokkuus 0.25. AO-korttelialueilla: - saa asemakaavaan merkitys kerrosalan lisäksi rakentaa erillisiä talous- ja autosuojatiloja enintään 25 m2/asunto sekä kylmää kuistitilaa, kasvihuonetta tms. enintään 10 % asemakaavassa sallitusta kerrosalasta. - enintään 20 % tontin pinta-alasta saa käyttää rakentamiseen autosuojat ja talousrakennukset mukaan luettuna. Rakentamattomat tontin osat, joita ei käytetä leikkipaikkoina, kulkuteinä eikä autopaikkoina, on istutettava tai pidettävä luonnonmukaisessa kunnossa. -saa rakentaa rakennusalan ulkopuolelle asuinrakennuksesta erillään olevan enintään 40 m2 autosuojan ja talousrakennuksen. Talousrakennukseen saa sijoittaa kerrosalaan laskettavia asuintiloja. Naapurin suostumuksella autosuojan ja talousrakennuksen saa rakentaa väh. 0,5 m naapurin rajasta. Mikäli räystäs ulottuu lähemmäs kuin 0,5 rajasta, lape ei saa kallistua tontin rajalle päin. Rakennuksen enimmäispituus on 13 m ja päädyn enimmäinleveys 8 m. Näiden mittojen estämättä rakennukseen voidaan liittää kerrosalaan kuulumatonta kylmää kuistitilaa, kasvihuonetta yms. - rakennusten vähimmäisetäisyys tontin rajoista on 4 m, ellei rakennusrajoin muuta määrätä. Tontinrajan osalla, jossa viereisen tontin leveys on enintään 6 m, rakennusten vähimmäisetäisyys tontin rajasta on kuitenkin 2 m. - ajoaukkojen määrää ei saa lisätä. Ajoaukon leveys on enintään 3 m - tontti on aidattava tiehen rajoittuvalta sivultaan pensasaidalla tai vähintään 80 cm ja korkeintaan 120 cm korkealla säleaidalla, johon liittyy pensasaita. - kylmän kuistin, kasvihuoneen tms. tilan ulkoseinien pinta-alasta väh. puolet oltava lasia - parveke saa olla pituudeltaan enintään 1/3 julkisivun pituudesta - asuinrakennuksessa on oltava avoräystäät ja harjakatto, jonka kaltevuus 1:1,5 – 2,5 - rakennusten enimmäiskorkeus: 2-kerroksinen 7 m, talous- ja autosuoja 3 m - rakennusten tulee sopeutua ympäristöönsä muodoiltaan, materiaaleiltaan ja väreiltään.
Kaavoitustilanne Asemakaava
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki, kaavoitus, puh. 09 310 1691
Rakennukset Tontilla sijaitsee purettava puurakenteinen asuinrakennus, jossa on valettu betonikellari ja pieni puurakenteinen ulkovarasto. Purettavassa asuintalossa on mineriittivuoraus, jossa on todennäköisesti asbestia ja kellarissa öljysäiliö, joka on pinnoitettu ja tarkastettu 2018.
Vesihuollon kuvaus Kunnan
Viemäri Kunnan
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Siirtyvät liittymät Vesiliittymä

Palvelut ja liikenneyhteydet

Päiväkodit Päiväkoti Kannel, Päiväkoti Kalinka
Liikenneyhteydet Bussilla Helsingin keskustaan ja noin 30 minuutissa.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Lisätietoja kaavoitukseen liittyen: AO alueilla: - rakennustöiden aikana on huolehdittava siitä, ettei puita ja pensaita vahingoiteta. Poistetun puun ja pensaan tilalle on istutettava uusi. Autopaikkojen vähimmäismäärät: -asuntojen lukumäärän tontilla ollessa enintään kaksi: 1 ap/130 m2 asuntokerrosalaa, lisäksi kutakin asuntoa kohden tila yhden auton tilapäistä pysäköintiä varten. - asuntojen lukumäärän tonitlla ollessa suurempi kuin kaksi: 1 ap/95 m2 asuntokerrosalaa Tällä asemakaava-alueella korttelialueelle on laadittava erillinen tonttijako.
Ranta Ei rantaa

Sari Leino

Kiinteistönvälittäjä, LKV Helsinki +358406104494
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​