Toppelundintie 3, Espoo (Haukilahti)

449 000 € 110,5 m² 3 mh + k + rt + kh + wc + eteisaula + 2 x lasitettu parveke (yj:n mukaan 5h+k+kh+wc+2parv)
Velaton hinta 449 000 €
Hoitovastike 618,80 €/kk
Asuinpinta-ala 110,5 m²
Huoneita 5
Kerros 4
Rakennusvuosi 1967
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Haukilahti

Nyt on tilaisuus hankkia hissitalon 4. kerroksen huoneisto laadukkaasta yhtiöstä keskeltä Westendin ja Haukilahden vehreitä merellisiä maisemia, 60-luvun loppupuolella rakennetulta avaralta asuinalueelta.

HUONEISTO
Sisään tullaan eteiseen ja tilavaan aulaan. Asunnossa on kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, joiden isoista ikkunoista on vehreät ja rauhaisat näkymät luontoon. Lisäksi tarpeen vaatiessa ruokailutilasta voi muodostaa neljännen makuuhuoneen / työhuoneen / harrastetilan / vierashuoneen. Siinä tapauksessa juhlapöytä katettaisiin olohuoneeseen. Kahdessa huoneessa ja ruokailutilassa on alkuperäiset koko seinän peittävät teak-pintaiset kaapistot. Arkiruokailu sujuu hyvin vuonna 2015 uusitussa keittiössä. Olohuoneen voi kalustaa haluamallaan tavalla ja siellä on takka tunnelmaa luomassa. Olohuoneessa, ruokailutilassa, eteisessä ja aulassa on kaunis tumma wenge-kalanruotoparketti. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta näkymät pihalle. Kolmannen makuuhuoneen yhteydessä on oma lasitettu parveke.

TALOYHTIÖ
Taloyhtiö sijaitsee omalla 2,3 hehtaarin tontilla, mikä luo piha-alueelle puistomaisen tunnelman. Yhtiössä tehtiin perinteinen putkiremontti ja taloyhtiön tilojen laaja saneeraus 2014-2015. Talon ylimmässä 6. kerroksessa on hienosti uusittu saunaosasto. Yhtiön turvallisella pihalla on kolme siistiä ja tilavaa leikkialuetta. Paikoitus piha-alueen ulkopaikoilla ja kahdessa autotallirakennuksessa kiinteistön molemmin puolin. Lämmityspaikat ja autotallipaikat varauksella.

2024-2025 aikana uusitaan ikkunat ja parvekkeet, kunnostetaan katto ja julkisivut, sekä rakennetaan lämmön talteenottojärjestelmä. E-talon arvioitu huputus huhtikuun alusta, ikkunat toukokuussa ja parvekkeen ikkunat kesä-heinäkuussa.

SIJAINTI JA PALVELUT
Alue on yksi Helsingin seudun pidetyimmistä ranta-alueista, jota hallitsee ainutlaatuinen merellinen tunnelma. Noin 400 metrin päässä yhtiön alueelta sijaitseva Espoon rantaraitti kulkee läpi Etelä-Espoon rannikkoalueiden ja houkuttelee nauttimaan merimaisemista. Toppelundin uimaranta ja Mellstenin rannan sekä Haukilahden venesataman rantakahvilat ja -ravintolat ovat kaikki lähellä. Kesäkautena saaristoaluksilla yhteydet Haukilahdesta Espoon ulkoilusaariin.

Toppelundin koulu ja päiväkoti sekä Haukilahden uusi kirjasto sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Myös hyvät ruotsinkieliset päivähoito- ja koulupalvelut alueella. Espoon kielikylpypäiväkoti sijaitsee yhtiön kohdalla Toppelundintien eteläpuolella.

Välittömästi taloyhtiön tontin reunassa sijaitsee K-market Sorsakivi ja lisää lähipalveluita löytyy Haukilahden ostoskeskuksesta ja Westendin uudesta ostoskeskuksesta. Tapiolan ja Iso Omenan palvelut ovat muutaman minuutin automatkan päässä.

Yhtiön kohdalla olevilta bussipysäkeiltä on sujuvat yhteydet muun muassa Otaniemeen, Tapiolaan ja Matinkylään. Tapiolan ja Matinkylän bussiterminaaleista sujuvat vaihdot eri puolille Espoota ja Helsingin metroon.

Service also in English.

SOITA JA SOVI OMA YKSITYISESITTELY.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21190419
Osoite Toppelundintie 3, 02170 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3 mh + k + rt + kh + wc + eteisaula + 2 x lasitettu parveke (yj:n mukaan 5h+k+kh+wc+2parv)
Huoneet 5
Asuintilojen pinta-ala 110,5 m²
Kokonaispinta-ala 110,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 4/5
Rakennusvuosi 1967
Käyttöönottovuosi 1967
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 448 482,05 €
Velkaosuus 517,95 €
Velaton hinta 449 000 €
Neliöhinta 4 063,35 €/m²
Hoitovastike 618,80 €/kk
Rahoitusvastike 50,83 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 669,63 €/kk
Muut maksut Autotallivuokra 30 €/kk, autopaikka sähkö 0,15 € kpl/kulutus, pesutupamaksu (avain) 3 €/kk, saunamaksu 14 €/kk, saunamaksu oma käyttökerta 10,00 €. Hallituksella valtuudet periä tai olla perimättä enintään kahden kuukauden hoito ja/tai rahoitusvastikkeet tilanteen niin vaatiessa tai salliessa. Valtuutus voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Hallituksella valtuudet määrittää tarvittaessa pääomavastikkeiden suuruus uudelleen, mikäli korkomuutokset sitä edellyttävät. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Hallituksella valtuudet hakea ja nostaa 1 150 000,00 euron laina parhaaksi katsomaltansa rahoituslaitokselta, parhaiksi katsomillansa lainaehdoilla ja -ajalla, sekä hakea tarvittaessa tarvittava määrä lisäkiinnityksiä lainan vakuudeksi.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Lounas
Tilojen kuvaus Ruokailutila; lattia wenge-parketti, teak-pintainen kaapisto, seinät tapetti. Eteinen; vaatenaulakko, yläkaapit, lattia wenge-parketti, seinät maali. Aula; lattia wenge-parketti, seinät maali/tapetti. Kaksi lasitettua parveketta.
Muuta kauppaan kuuluvaa Kristallikruunu ja vaatteiden pesukone., (Kauppaan ei kuulu: Irtain.)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Tulisija Takka

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Elementti, betoni
Rakennusmateriaalien kuvaus Betonielementti
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, uuni, astianpesukone, pesuallas, kaapisto (tammi), kiinteät valaisimet, päytätaso laminaatti, välitila kaakeli, liesituuletin, Lattia korkki, seinät maali., kiinteät valaisimet
WC-tilojen kuvaus Wc-istuin, bidee-suihku, pesuallas, peilikaappi. Kokonaan laatoitettu.
Olohuoneen kuvaus Takka, käynti lasitetulle parvekkeelle, lattia wenge-parketti, seinät tapetti.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, Alkuperäiset koko seinän peittävät teak-pintaiset kaapistot kahdessa makuuhuoneessa, lattia korkki, seinät tapetti. Kolmannen makuuhuoneen yhteydessä on lasitettu parvekke, lattia korkki, seinät tapetti.
Säilytystilojen kuvaus Huoneistoon kuuluu verkkokellari talon sisääntulokerroksessa. Lisäksi jäähdytetty talouskellari D-talon päädyssä.
Kattotyyppi Tasa
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Westendin Tornit Bostads Ab
Isännöitsijän yhteystiedot Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Toimipiste Kiinteistö-Tahkola Helsingin toimipiste Osoite Itälahdenkatu 15-17, 00210 Helsinki Isännöitsijä Eevert Holma p. 0207488259 Sähköposti eevert.holma@kiinteistotahkola.fi
Huolto Talonmies
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Taloyhtiölaajakaista. Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen poisto. Lisäksi A-talossa on saunaosasto, urheiluvälinevarasto, 49 m2:n suuruinen varasto ja väestönsuoja, B-talossa saunaosasto ja urheiluvälinevarasto, C-talossa saunaosasto, urheiluvälinevarasto, 49 m2:n suuruinen varasto ja väestönsuoja, D-talossa saunaosasto, urheiluvälinevarasto, ja 59 m2:n suuruinen varasto, E-talossa saunaosasto, urheiluvälinevarasto, 49 m2:n suuruinen varasto ja väestönsuoja, F-talossa saunaosasto, pesulaosasto ja urheiluvälinevarasto, G-talossa saunaosasto, urheiluvälinevarasto, 49 m2:n suuruinen varasto ja väestönsuoja sekä H-talossa saunaosasto ja urheiluvälinevarasto, jotka kaikki ovat yhtiön välittömässä hallinnassa.
Taloyhtiön autopaikat 89 varattavaa paikkaa, 43 vapaata paikkaa ja 4 peräkärrypaikkaa. Autotallipaikkoja 62, pistokepaikkoja 27, vapaita paikkoja 43, yhteensä 132 paikkaa. Talonmieheltä saadun tiedon mukaan (tilanne 01.02.2024): "autotallipaikkoja on saatavissa, mutta ulkopaikkoja ei ole saatavissa tällä hetkellä”.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv
Tehdyt remontit 2001 Suoritettu kattojen kunnostus 2006 Suoritettu viemärihuuhtelu. pysäköintialueen laajennus, leikkipaikkojen kunnostus 2008 Suoritettu pihavalaistuksen lisääminen 2008 linjasulkujen uusinta 2009 Suoritettu lämmitysjärj.venttiilien uusinta ja säätö 2014-2015 Suoritettu perinteinen linjasaneeraus 2019-2020 Suoritettu kiireelliset Ikkunakorjaukset 2020 Suoritettu päätyjen saumaus 2022 Autojen sähköistys, autotallien sähkökaapelointi
Tulevat remontit 2021-2025 Käynnissä Hissien PTS-huolto 2024-2025 Käynnissä Ikkunasaneeraus ja julkisivusaneeraus 2024-2025 Käynnissä Ilmanvaihtosaneeraus 2024-2025 Käynnissä Julkisivusaneeraus 2024-2025 Käynnissä Kattosaneeraus 2024-2025 Käynnissä Parvekesaneeraus ja parvekelasitus 2024-2025 Käynnissä Lämmön talteenotto 2024-2025 Suunniteltu Tallien ovet 2024-2025 Palovaroittimet 2024-2025 Pihan kunnostus Yhtiökokous 2023 päättänyt aloittaa julkisivusaneerauksen ja ottaa siihen 6,4 milj. euron lainan, lainaa ei ole jaettu osakkaille. Lainalla maksetaan myös pois 95. tuhannen euron suunnittelulaina. Remontti tehdään 2024-2025. Samalla yhtiökokous päätti asentaa taloyhtiöön poistoilman lämmöntalteenoton, siihen otetaan 850. tuhannen euron hoitolaina, joka maksetaan energian säästöllä, lainaa ei peritä takaisin osakkailta. Tämäkin tehdään 2024-2025. Julkisivu-urakan osalta 6,4milj ja 1,15 milj laina jyvitetään osakkaille urakan valmistuttua. Linjasaneerauksessa tehdyistä töistä oma erillinen liite.
Energialuokka F2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 22959,5 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot PL 1 02070 ESPOON KAUPUNKI Vaihde 09 816 21
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut K-Market Sorsakivi, Alepa Westend, Haukilahden Kauppakeskus Länsiviitta, jossa S-Market, apteekki, ravintola, kuntosali. Vanha ostoskeskus aiotaan purkaa ja tilalle rakennetaan uusi keskus, jonka yhteyteen rakennetaan myös uusia kerrostaloasuntoja. Haukilahden kirjasto, Tapiolan terveysasema, Tapiolan neuvola. Ainoa, Kauppakeskus Niitty, Iso Omena.
Koulut Toppelundin koulu n. 800 m (luokat 1 -6), Haukilahden koulu n. 700 m (luokat 7 – 9), Westendinpuiston koulu Vindängens skola. Lukiot: Haukilahden lukio (Otaniemi), Tapiolan lukio.
Päiväkodit Haukilahden päiväkoti, Toppelundin päiväkoti, päiväkoti Murut, Pilke Playschool Haukilahti n. 250 m, Westendinpuiston päiväkoti, Westends daghem, Espoon kielikylpy.
Liikenneyhteydet Bussit

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Jussi Tamminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM Espoo, Kauniainen +358405757303
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​