Suvantotie 4, Vantaa (Myyrmäki)

102 000 € 27 m² 1h + kk
Velaton hinta 102 000 €
Hoitovastike 105,30 €/kk
Asuinpinta-ala 27 m²
Huoneita 1
Kerros 1
Rakennusvuosi 1973
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Vantaa
Kaupunginosa Myyrmäki

Yksiö Myyrmäen urheilupuiston laidalla.

Linjasaneerauksen yhteydessä huoneiston kylpyhuone on uusittu, mutta muuten sinulla on mainio tilaisuus remontoida asunto juuri sellaiseksi kuin haluat. Asunto on heti vapaa, joten saat sen käyttöösi nopeasti.

Myyrmäen kattavat palvelut sekä junayhteys vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Ilmoitathan kiinnostuksestasi, niin kerron lisätietoja sekä voidaan sopia esittelystä.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21089910
Osoite Suvantotie 4, 01600 Vantaa
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 1h + kk
Huoneet 1
Asuintilojen pinta-ala 27 m²
Kokonaispinta-ala 27 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1/5
Rakennusvuosi 1973
Käyttöönottovuosi 1973
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 79 534,19 €
Velkaosuus 22 465,81 €
Velaton hinta 102 000 €
Neliöhinta 3 777,78 €/m²
Hoitovastike 105,30 €/kk
Rahoitusvastike 162 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 288,90 €/kk
Muu vastike 21,60 €/kk
Muut maksut Hallitukselle annettu valtuudet päättää rahoitusvastikkeiden määristä mahdollisten viitekorkojen vaihteluiden vuoksi. Yhtiössä on päätetty julkisivu- ja parvekehankkeen toteutuksesta. Tästä tulee aiheutumaan myöhemmin kustannuksia ostajan maksettavaksi. Tarkkoja kustannuksia ei ole tiedossa, urakan arvioitu kokonaiskustannus yhtiölle n. 2 000 000e – 2 500 000e. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 22 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta Kylpyhuone on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä. Muu asunto vaatii remonttia.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (sähköliesi), seinät (maalattu), lattiat (muovi), Keittiö kaipaa remonttia, myyjä ei vastaa kodinkoneiden toimivuudesta.
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, asennettuja erikoisvarusteita, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (muovi)
Säilytystilojen kuvaus Huoneiston kellarikomero sijaitsee väestönsuojassa naapurirapussa
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopakate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Myyrintuomi
Isännöitsijän yhteystiedot Myyrmäen Huolto Oy / Arja Pihlakari, arja.pihlakari@myyrmaenhuolto.fi, puhelin työ (09) 5306 140, Ojahaanrinne 4, 01600 Vantaa
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiön autopaikat Toteutettuja autopaikkoja yhtiössä 78 kpl. Autopaikkoihin kohdistuu 0 osaketta. Käytetyn rakennusoikeuden mukainen autopaikkavelvoite yhtiöllä on 120 autopaikkaa.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, uima-allas, talopesula, kuivaushuone, mankeli, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja
Tehdyt remontit V. 1999 Huoneistoikkunat uusittu v. 2002 Vesikaton kunnostus v. 2005 Parvekkeiden peruskorjaus v. 2009 Putkistojen kuntotutkimus valmistunut v. 2013 Sauna- ja uima-allasosastojen peruskorjaus sekä osittainen salaojien kunnostus v. 2015 Lukituksen uusiminen v. 2015 Putkistojen kuntotutkimus /Vanhanen Yhtiöt v. 2018 Hankesuunnitelma ja linjasaneerauksen hankeohjelma v. 2019 LVIS-toteutussuunnittelu v. 2019-2021 Linjasaneerausurakka v. 2022 Taloyhtiön lukitusjärjestelmän uudelleensarjoitus urakoitsijan toimesta, ei kustannuksia yhtiölle Ks. erillinen liite suoritetuista korjaus- ja huoltotöistä; korjaustarveselvityksen korjaushistoria
Tulevat remontit Ylimääräinen yhtiökokous 8.3.2023 päätti hyväksyä Swecon laatiman hankesuunnittelun pohjalta laaditun julkisivujen ja parvekkeiden korjausohjelman (12.1.2023) toteutussuunnittelun perusteeksi ja suunnitteluohjeeksi sekä päätettiin hyväksytyn hankeohjelman ja hallituksen esityksen mukaisella sisällöllä ja laajuudella käynnistää julkisivujen ja parvekkeiden toteutussuunnittelu sisältäen ulko-ovien uusimisen, kaikkien huoneistoparvekkeiden lasittamisen sekä kondenssivesien poistoputkijärjestelmän rakentamisen. Päätettiin myös valtuuttaa hallitus porrasaulojen ja porrashuoneiden maalausten suunnittelemiseen sekä kilpailutettavaksi maalaukset optiona ja erillishankintana. Päätettyjen suunnitteluhankkeiden budjetiksi hyväksyttiin 185 000e, suunnitteluiden rahoitus sisältyy talousarvioon hoitovastikkein rahoitettuna. Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan kunnossapitotarve seuraavan 5 -vuoden aikana: Pihasuunnitelman perusteella tehtäviä kunnostus ja istutustoimenpiteitä. Vesikaton kuntotutkimus, vuosihuollot ja tarkistukset. Hissien kuntokartoitus, jonka perusteella tarvittavat korjaukset ja toimenpiteet. Peruskuntoarvion laatiminen yhtiölle.
Energialuokka F2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 6206,7 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Vantaan kaupunki, www.vantaa.fi Myyrintuomen tontti nro 2 (92-414-6-13) on lohkomaton ja rekisteröimätön, johon kuuluu myös Vantaan Kaupungin omistama tonttiosuus (92-414-6-36), joista lohkottaessa muodostuu asemakaavan mukainen yhtenäinen tontti. Lähialueella Myyrmäen Kivikirveenkujan Sporttikortteli -hanke: Alueelle tulee uusia kerrostaloja, pysäköintitalo ja päiväkoti. Nykyisiä kerrostaloja puretaan.
Kaavoitustilanne Asemakaava

Marie Karukoski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija Vantaa +358401217368
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​