Reelinkikuja 3, Espoo (Saunalahti)

348 000 € 75,5 m² 3h + kt + s + p (3h+kt+s)
Velaton hinta 348 000 €
Hoitovastike 302 €/kk
Asuinpinta-ala 75,5 m²
Huoneita 3
Kerros 4
Rakennusvuosi 2016
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Saunalahti

Kaunis ja valoisa 4. kerroksen kulmahuoneisto v. 2016 valmistuneessa yhtiössä Saunalahdessa. Saarekkeellinen avokeittiö ja olohuone muodostavat toimivan ja avaran oleskelutilan ja olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Asunnon neliöt on käytetty järkevästi ja oma sauna kruunaa viihtyisän kokonaisuuden. Asumismukavuutta lisää asuntoon on asennettu ilmalämpöpumppu viilennystä varten. Tämän asunnon osalta tonttiosuus on jo lunastettu.

Asunnon yhteydessä myydään myös autohallipaikka, joka sijaitsee pihakannen alla ja käynti sinne on sisäkautta. Autohallipaikan hinta on 16.000 € ja se on varustettu sähköauton latauspisteellä.

Asunnon sijainti on keskeinen Saunalahdessa. Lähistöltä löytyvät sekä koulu että päiväkoti ja S-market on vain kadun ylityksen päässä. Läheltä löytyvät myös Keskuspuiston hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymaastot sekä rantaraitti.

Lämpimästi tervetuloa ihastumaan tähän viihtyisään kotiin. Soita, niin varataan näyttöaika!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21909867
Osoite Reelinkikuja 3, 02330 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + kt + s + p (3h+kt+s)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 75,5 m²
Kokonaispinta-ala 75,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 4/5
Rakennusvuosi 2016
Käyttöönottovuosi 2016
Vapautuminen 2 kk kaupasta tai sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 348 000 €
Velaton hinta 348 000 €
Neliöhinta 4 609,27 €/m²
Hoitovastike 302 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 302 €/kk
Muut maksut Vesimaksu on ennakkomaksu, tasaus kerran vuodessa 28.2. lukemalla. Hallituksella valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Autopaikkavastikkeen lisäksi tulee latauspaikan maksu, joka on 3,9804 €/kk.
Vesimaksu 18 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Lounas
Muuta kauppaan kuuluvaa Pienemmän makuuhuoneen kaapisto neuvoteltavissa.
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (keraaminen, erillisuuni, liesitaso), työtasot (laminaatti), lattiat (laminaatti), liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Kumibitumikermi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Kummelinpuisto
Isännöitsijän yhteystiedot Kontu Oy, Kirkkotallintie 2, 02400 Kirkkonummi, Isännöitsijä Mia Paul, puh. (09)2312 0650, mia@walttari.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Ilmalämpöpumppuja voidaan asentaa huoneistojen viilentämiseen. Osakkailta asentaminen vaatii kuitenkin hyväksytyn muutostyöilmoituksen ja vastuujakosopimuksen tekemisen, joita ilman asennusta ei saa tehdä, eikä työtä aloittaa.
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 59, Autohallipaikat erillisillä osakkeilla. Autopaikkojen sähkölataus valmistunut 2022.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja, kaapeli-tv, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit Asunto-osakeyhtiön hallituksen kunnossapitotarveselvitys, hallitus käsitellyt 23.5.2023. Yhtiön omistamat rakennukset on hyväksytty viranomaisten toimesta käyttöön 22.9. 2016. Vuosikorjaustarkastus pidettiin 23.10.2017. Taloyhtiö tilasi alan ammattilaisten suorittamana vuositarkastuksen ennakkotarkastuksen Rakennusfysiikka Vahanen Oy:ltä ja tämä raportti on toiminut pohjana ja liitteenä taloyhtiön vika- ja puutelistalle.
Tulevat remontit KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA Piha: Ei tarvetta, normaalia ylläpitoa. Perustukset ja runko: Alapohjan tarkistus 2 vuoden välein 2023. Julkisivut: Tarkastetaan 2024. Parvekkeet: Ei tarvetta. Ikkunat ja ulko-ovet: Tarkastetaan 2024. Katto: Läpivientien tarkastukset 2 vuoden välein, vuonna 2022. Huoneistojen märkätilat: Kylpyhuonekartoitukset 2024-2025. Yleiset tilat: Ei tarvetta, normaalia ylläpitoa. Lämmitysjärjestelmä: Ei tarvetta, normaalia ylläpitoa. Tasapainotus on tarkistettu, pieniä tarkastuksia/takuukorjauksia kesken. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Jätevesikaivojen ja sadevesikaivojen tarkastukset. Salaojat kuvaus 2023-2024. Ilmanvaihto: Ei tarvetta, normaalia ylläpitoa. Suunnittelukauden lopussa harkittavaksi ilmastointikanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö 2026. Liikehuoneistojen osalta 2026. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Ei tarvetta, normaalia ylläpitoa. Hissit: Normaalit huoltokorjaukset; huoltosopimus. Autopaikkojen sähkölataus Valmistunut vuonna 2022.
Energialuokka C2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 4257 m²
Tontin omistus Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokranantaja Suomen Osatontti II Ky
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2064
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki puh. (09) 81 621
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Lähin ruokakauppa kadun toisella puolella, posti Kivenlahdessa ja Nöykkiössä, pieni kirjasto Saunalahden koululla, terveysasema Kivenlahdessa
Koulut Lähin vieressä
Päiväkodit Alueella useita
Liikenneyhteydet Bussit

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Varsinaisessa yhtiökokouksessa 14.6.2023 päätettiin yksimielisesti kieltää tupakointi taloyhtiön piha-alueella pois lukien liiketilojen asiakaspaikat.

Maaria Salmi

Kiinteistönvälittäjä, LKV Espoo, Kauniainen +358505688415
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​