Rakennusmestarintie 29, Turku (Mälikkälä)

265 000 € 104 m² 5 h + k + kph + s + wc + vh
Velaton hinta 265 000 €
Hoitovastike 135,20 €/kk
Asuinpinta-ala 104 m²
Huoneita 5
Kerros 2
Rakennusvuosi 1989
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Turku
Kaupunginosa Mälikkälä

Suositulla Mälikkälän alueella vapautumassa siistikuntoinen tilava rivitalo asunto.
Kodin sydän eli keittiö on remontoitu kokonaisuudessaan 2023 ja täällä onkin nyt mukava valmistaa päivän herkut perheelle. Keittiö on tyylikäs ja vaaleansävyinen. Samalla on ajatuksella tehty asioita, kuten uuni on nostettu ylös, astianpesukone on nätisti piilossa ja kylmäsäilytystilaa on kahdenkaapin verran. Työtasontaustalevy on näyttävä, mutta hillitty. Olohuoneeseen mahtuu hyvin isot sohvat sekä ruokailuryhmä. Olohuoneessa on myös ajaton sekä hieno varaavatakka. Alakerrasta löytyy myös sauna ja kylpyhuone, johon on yhdistetty kodinhoitotiloja. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta sekä wc-tilat. Kahdesta makuuhuoneesta on näkymät ylitse muiden kattojen pitkälle ja kahdesta mukavan metsäiset maisemat takapihalle. Takapihalla on hyvänkokoinen terassi, josta on osa myös katettu. Takapiha rajoittuu kaupungin metsään. Myös etupiha on suojaisa ja siellä voi myös hyvin nauttia aamukahvit omenapuun alla. Etupihalla on autokatos, lähes ulko-oven edessä.

Mälikkälä on arvostettua ja haluttua asuinaluetta. Länsi-keskuksen kaikki palvelut ovat noin kilometrin päässä, kuten esimerkiksi Lidl, Prisma ja Citymarket. Turun kauppatorillekin on matkaa vain noin viisi kilometriä ja lähin bussipysäkki on alle kilometrin päässä. Liikunta arvostaville takapihalta lähtee hyvät ulkoilumaastot. Mälikkälän kuntorata onkin samassa metsässä sekä Impivaaraan urheilumahdollisuudet ovat alle kolmen kilometrin päässä. Lapsiperheelle puisto leikkipaikkoineen on vain noin 500 metrin päässä.

Tervetuloa nopeasti tutustumaan tähän kotiin

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21881957
Osoite Rakennusmestarintie 29, 20320 Turku
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 5 h + k + kph + s + wc + vh
Huoneet 5
Asuintilojen pinta-ala 104 m²
Kokonaispinta-ala 104 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 2/2
Rakennusvuosi 1989
Käyttöönottovuosi 1989
Vapautuminen 2kk/sop. mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 265 000 €
Velaton hinta 265 000 €
Neliöhinta 2 548,08 €/m²
Hoitovastike 135,20 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 135,20 €/kk
Muut maksut 1,90 kaapeli tv. Vesiennakko maksu (11,50 e/hlö/kk), tasataan kerran vuodessa. Sähkö omalla sopimuksella, nykyisillä omistajilla ollut noin 11 000 kWh/v. Kaapeli tv 1,90 e/kk. Autokatospaikka 10 e/kk, autopaikka 8 e/kk, asunnon edessä oleva katospaikka ei maksua. Varainsiirtoevero 1,5 %. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 11,50 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Tilojen kuvaus Vaatehuoneessa muovimatto
Tietoliikenne Valokuitu tulossa
Muuta kauppaan kuuluvaa Kaapeli tv modeemi, (Kauppaan ei kuulu: irtaimisto, valvontakamerat)
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Sähkö
Tulisija Muu, varaava takka

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, tiili, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), työtasot (laminaatti), seinät (tapetti), lattiat (vinyyli), keittiö remontoitu kokonaisuudessaan 2023 (epoq keittiö, kaikki koneet aeg mallistoa), pesuallas komposiittia, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkukaappi, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Bidee-suihku, seinät (maalattu), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (tapetti), lattiat (laminaatti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 4, seinät (maalattu, tapetti), lattiat (laminaatti)
Muut huoneet ja tilat Terassi, Vaatehuone
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Tiili

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Mestarinrivi
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöinti sata oy, Jaana Lehtonen.
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Ei
Taloyhtiön autopaikat Autokatoksia: 23, Piha-autopaikkoja: 2, Huoneistoilta A1-A4 ei autokatospaikasta sähkönkäyttökorvausta peritä, koska sähkönkulutus tulee huoneistojen omaan mittariin.
Tehdyt remontit 2010 Vinttitilojen lisäeristys 2013 Alarinteen puhdistus, seinien pesu vanhat puut pois ja uusien istutus 2014 Kaikkien piha-aitojen maalaus, huonojen korjaus, autokatoksen lamppujen vaihto energiaa säästäviin, katoilla olevien puurallien maalaus 2015 Pihavalaistuksen uusiminen ja kattotikkaiden maalaus 2016 Alapihalle keinujen uusiminen 2019 IV-kanavien ja huippuimureiden puhdistus ilmamäärien mittaus 2020 Kattojen pesu ja suojaus ja sadevesikourujen uusiminen 2021 Alapihalle liukumäki, hiekkalaatikko, uudet keinut 2022 Asfaltin paikkakorjaus, As E18 äänimittaus 2023 Kuntoarvio
Tulevat remontit Aitojen uusiminen 2024-2027 (vuosittain tarpeen mukaan) Rakennusten puuosien maalaus 2027 Puiden kaataminen 2024 Viemäreiden kuvaus, salaojat, sadevedet 2024-2025 Palovaroittimien tarkastus 2025 (yhtiön vastuulle 1.1.2024) Asunto E 18 vesivahinkosaneeraus 2024 LVI-korjaukset kuntoarvion perusteella 2024 Asunto E 22 takaoven uusiminen 2024
Energialuokka F2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 10070 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Turun kaupunki P. (02) 330 000
Kaavoitustilanne Asemakaava

Jari Luoto

Kiinteistönvälittäjä, LKV Turku +358406462333
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​