Napaturunkatu 2, Turku (Varissuo)

85 000 € 89 m² 3-4 h + k + wc + kph + vh + lasitettu parveke
Velaton hinta 85 000 €
Hoitovastike 418 €/kk
Asuinpinta-ala 89 m²
Huoneita 4
Kerros 4
Rakennusvuosi 1978
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Turku
Kaupunginosa Varissuo

Iso kulmahuoneisto vapautumassa. Asunnossa on alun perin ollut kolme makuuhuonetta. 1990-luvulla on avarrettu kahden makuuhuoneen välistä seinää, jolloin tilasta on tullut käytännössä yksi todella iso makuuhuone. Tilasta onkin helppo tehdä makuuhuoneen yhteyteen kunnon työ- tai säilytystilat. Tosin säilytystilaa on asunnossa jo valmiiksi hyvin, sillä eteisessä on kaapistoja ja naulakko sekä iso vaatehuone. Olohuone on mukavan valoisa, sillä ikkunoita on kahteen suuntaan. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Vaikka taloja on lähistöllä, parveke on mukavan suojaisa puiden ansioista. Olohuone ja ruokailutila on samaa avaraa tilaa, jolloin seurustelu vieraiden kanssa sujuu hyvin. Keittiössä on kaapistoja ja laskutilaa molemmin puolin tuoden tilaan toimivuutta arkeen. Keittiössä on tilaa astianpesukoneelle ja kylmäsäilytystilaa on isossa jääkaapissa. Nykyisin pakastin toimii vaatehuoneessa säästäen tilaa keittiöstä. Myös asunnon toinen makuuhuone on mukavan tilava. Asunnossa on erillisen vessan lisäksi wc-tilat kylpyhuoneessa. Näin arki sujuu helpommin kahden vessan ansiosta. Asunto on vaalea ja valoisa sekä pinnat ovat siistissä muuttovalmiissa kunnossa. Kuitenkin halutessaan keittiön ja olohuoneen väliin on mahdollista toteuttaa esimerkiksi saarekeratkaisua tai tehdä takaisin asuntoon kolme makuuhuonetta.

Yhtiöstä on pidetty vuosien saatossa hyvää huolta suorittamalla mm. seuraavia remontteja: kylmä- ja kuumavesijohdot, hissien uusiminen, Ikkunoiden sekä parvekeovien uusinta.

Tervetuloa tutustumaan tulevaan kotiisi.

Ensiesittely

Su 22.9.2024 klo 14.15 – 15.15

Esittelijä

Jari Luoto

Kiinteistönvälittäjä, LKV Turku +358406462333

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21951120
Osoite Napaturunkatu 2, 20610 Turku
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3-4 h + k + wc + kph + vh + lasitettu parveke
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 89 m²
Kokonaispinta-ala 89 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerros 4/6
Rakennusvuosi 1978
Käyttöönottovuosi 1978

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 82 321,78 €
Velkaosuus 2 678,22 €
Velaton hinta 85 000 €
Neliöhinta 955,06 €/m²
Hoitovastike 418 €/kk
Rahoitusvastike 99,59 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 540 €/kk
Muut maksut Sähkö sisältyy vastikkeeseen. Varainsiirovero 1,5 %. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 23 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu, ulostyönnetty
Parvekkeen ilmansuunta Itä
Tehdyt remontit 1990-luvulla kahden makuhuoneen seinä poistettu
Muuta kauppaan kuuluvaa Valaisimet, (Kauppaan ei kuulu: irtaimisto)
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Elementti, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi, liesi (keraaminen), työtasot (laminaatti), seinät (lasikuitutapetti), lattiat (laminaatti), liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Bidee-suihku, seinät (lasikuitutapetti), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (lasikuitutapetti), lattiat (laminaatti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, seinät (tapetti), lattiat (muovi, laminaatti), kahden makuuhuoneen seinä avarrettu 1990-luvulla
Muut huoneet ja tilat Eteinen
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto-osakeyhtiö Seikonneva
Isännöitsijän yhteystiedot Turun Isännöintikeskus Oy, Minna Rakkolainen, p. 02 6517 2188 Karvataskunkatu 1, 20610 Turku
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Yhtiön välittömään hallintaan jäävät rakennuksen 1 pohjakerroksessa liikehuoneisto pinta-alaltaan 175,0 m2, mikä on jaettu useiksi pienemmäksi liiketilaksi ja lastenvaunusuoja, kuivaushuone . Rakennuksen 2 pohjakerroksessa yhtiön hallintaan jäävät saunaosasto 33,0 m2, johon kuuluu kaksi saunaa, kaksi pesuhuonetta ja lastenvaunusuoja sekä kuivaushuone. Kerhohuone. Kaapeli TV / Telia ja laajakaista 10 / 2MB.
Taloyhtiön autopaikat Piha-autopaikkoja: 62
Muuta taloyhtiöstä Urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit Aidan uusiminen metalliaidaksi. Kasvillisuuden poisto-/hoitotyöt. Sokkelin paikkakorjaus ja sammalenpoisto. Kattojen uusiminen (bitumihuopa) 2024…25. Saunatilojen kunnostaminen. Kellaritilojen betonikorjaukset. Patteriventtiilien uusinta ja verkoston säätö. Alajakokeskuksen uusiminen tarkastelujakson aikana. Viemärit tarpeen mukaan. Sähkö- ja tietojärjestelmä ylläpitokorjauksia tarpeen mukaan (Sisäverkon parannus; kuidun vetäminen huoneistoihin (kuitu nyt A-talon talojakamossa)). Salaojien puhdistus ja viemärien kuvaus. Julkisivujen kuntotutkimus
Tulevat remontit Katto uusittu, B-talo 1990 Katto uusittu, A-talo 1992 Katto uusittu, C-talo 1999 Lukot uusittu (Abloy Exec) 2002 Parvekkeiden kunnostus 2002 Kylmä- ja kuumavesijohdot, linjasulkuventtiilit sekä patteriventtiilit uusittu 2007 Saunaosastot kunnostettu 2012 Ikkunoiden ja parvekeovien uusinta (Domus) 2015 Julkisivujen elementtisaumat uusittu etelä ja länsipuolen seinät 2015 Ulko-ovien huoltomaalaus 2015 Parvekelinjojen huoltomaalaus ml. kaiteet 2017 Porraskäytävien ulko-ovien ovenavausautomatiikan asennukset 2018 Julkisivujen kunnostaminen, ensimmäiset kerrokset (betonikorjaus, maalaus) 2018-2019 Pihapuomin asennus 2019 Porrashuoneiden (ala-aulojen) maalaus (A-B-C) 2020 Kellaritilojen seinien ja lattioiden maalaus (A-B) 2020 Sauna (B-talo): lauteet uusittu, pesuhuoneen penkit uusittu 2021 Huippuimurit C-talossa (2 kpl) uusittu 2021 Lukituksen uusinta 2023 Autokatoksen eteläpuoleisen kulman nosto ja asfaltin paikkakorjauksia 2023 Parvekekaiteiden metalliosien maalaus 2023 Hissit uusittu 2023 A-talon iv-kone uusittu 2023
Energialuokka F2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 5141 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Turun kaupunki P. 02 330 000
Kaavoitustilanne Asemakaava

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Osakkaiden hallinnassa olevien märkätilojen vedeneristeiden kunnossapito kuuluu osakkeenomistajalle.

Jari Luoto

Kiinteistönvälittäjä, LKV Turku +358406462333
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​